Alocatie copil clasa I care are sub 7 ani
Raspunsuri - Pagina 2
petibea spune:
quote:
Initial creeata de Tinna S.
Am si eu o intrebare, nu stiu daca s-a mai discutat subiectul asta.
Baietelul meu e clasa I, dar nu a implinit inca 7 ani. Cum va primi de acum incolo alocatia? Pe acele foi CEC sau ca si pana acum prin posta acasa (pana face cei 7 ani)?
Invatatoarea ne-a zis la o sedinta cu parintii ca la un moment dat, in viitor, trebuie sa dam datele pentru acele carnete cu foi CEC, dar nu ne-a precizat de cand o sa luam in acest fel alocatia (din septembrie de cand a inceput scoala sau din luna cand copilul are 7 ani impliniti).
Va intreb acest lucru pentru ca vad ca luna asta postasul nu a venit cu alocatia acasa, dar asta oricum mi se intampla destul de des pentru ca de multe ori cand vine noi nu suntem acasa, asa ca trebuie sa ma duc la posta sa stau la coada ca sa pot lua banii. Nu stiu ce sa fac acum, sa ma duc iar la posta dupa bani, sau intr-adevar postasul nu a mai venit pentru ca baietelul meu va primi de acum incolo alocatia pe foile CEC? Va rog sa ma lamuriti si pe mine.
Tina 23+ cu si mami de Andrei (6 ani si 9 luni)
Bb2 e tot baietel!
Povestea nasterii lui Andrei
eu stiu din experienta, alocatia pentur copil iti va veni prin postas sau o veii ridica de la posta pan la data cand copilul va primi 7 ani.
Din carnetul de cecuri vor lipsi lunile in care copilul nu avea cei 7 ani impliniti, adica lunile sept, oct, nov si dec., daca am inteles bine, el are acum 6 ani si 9 luni.
deci mergi laposta sa ridici alocatia si in ianuarie pentru decembrie
luminitadragostin spune:
Pentru copiii care nu au 7 ani impliniti la inceputul clasei I alocatia se primeste ca si pana atunci prin posta sau in cont (daca aveati deschis un astfel de cont). Pentru a primi alocatia pe cec copilul trebuie sa aiba 7 ani impliniti. Invatatoare s-a referit in general, uitand sa faca precizarile de rigoare.
Tinna S. spune:
Revin sa va spun se s-a intamplat pana la urma cu alocatia.
Am primit ieri de la scoala carnetul de cecuri cu 4 foi (pentru lunile sept-dec 2007), desi Andrei al meu nu are inca 7 ani impliniti.
Faza e ca nu se stie ce-o sa mai fie din ianuarie 2008, zicea invatatoarea ca a auzit ca banii nu se vor mai da pe cecuri, ci prin posta sau direct pe card.
Ce mai, e cam haos! Vad ca nu exista o reglementare standard pentru toata lumea in legatura cu aceasta alocatie, din ceea ce am citit din postarile voastre.
Tina 29+ cu si mami de Andrei (6 ani si 11 luni)
Bb2 e tot baietel!
Povestea nasterii lui Andrei
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/72157603366051910/" target="_blank">Poze cu iubirea mea Andrei
Roxyn spune:
Eu sunt invatatoare si copiii mei (am clasa I) au primit carnetele de CEC cu 4 file. Incepand cu luna ianuarie vor primi alocatia pe card.