FIV 141

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Am 5 ovocie frumoase....
Va pup,multumesc pt sustinere!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iazminn spune:

Buna fetelor. Ma pregateam intens pentru FIV nr 2 insa am inceput sa am mari indoieli si sa-mi pun mari semne de intrebare daca sa mai incerc sau nu , dupa ce am vazut la TV o doamna care dupa 2 FIV-uri a facut cancer.Imi doresc cu disperare un copil insa ma gandesc daca dupa ce il fac nu mai are cine sa-l creasca?.Nu v-ati pus niciodata aceasta intrebare? La mine probl e sotul, mie doctorii mi-au zis ca nu am nici o probl, de aceea imi este frica sa mai bag atatia hormoni in mine. Dupa primul FIV abia la un an mi s-a mai reglat ciclul in conditiile in care pana sa fac FIV nu am avut probleme de acest gen.Ma gandeam sa fac IAD dar sunt atat de putine reusite incat nu stiu ce sa fac.Voi ce parere aveti? Nu v-ati gandit niciodata la consecinte? Ca peste ani de zile o sa avem de suferit dupa urma acestor tratamente? Ce ziceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

Kora sa dea d-zeu sa ai si 5 embrionasi de cat.A si finalul(peste 9 luni) sa fie: ... si inca 3 embrioni de rezerva in caz ca nu iti vor ajunge 2 bebei

Kitta

Numai bine fetelor,bafta multa tuturor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns albena spune:

Kora,sa dea Domnul ca cele cinci ovocite sa se transforme in 5 embrioni de calitate....si in final in cati mai multi !
Doamne ajuta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns huski spune:

Kora, bravooo
sper sa rezulte 5 embrionasi superbi
ai aflat cand este ET-ul?
PS: ai grija sa nu bei prea multa apa inainte de ET (sa nu patesti ca data trecuta)
sunt alaturi de tine si iti tin pumnii in continuare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Kitta
:ma rog pentru tine sa vii cu un rezultat bun marti .Doamne ajuta!

Kora:felicitari pentru ovocite!Sa dea Domnul sa mearga totul la fel de bine ca si pana acum.

Nusy:te pup si eu si-ti multumesc.

Acum despre mine:eu nu cred ca am reusit nici de data asta,din pacate Ieri am avut o zi oribila,in sensul ca am plans mai toata ziua...dar bine ca m-am racorit.Nu prea ma mai dor sanii,iar burta ma doare exact ca la CM(eu asa zic,ca numai utrogestanul il opreste,ca el ar fi venit de ieri...).Apropo,ieri am fost in z29 de la ultimul CM,cred ca de asta am avut si am asa simptome....

Cam atat...va pup si o zi buna tuturor...

Flori

------------------------
Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem,
dar ne pot calauzi in viata.

Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

flori io zic sa'ti bagi mintilee in capb ca iote'ocalm ..mama..caml...ai sa vezi ca te'ai inselat si ei vor veni peste 9 luni nu acu..te pupp.io tin pumniii..
Kora frumoasa productiee..tin pumnii..maine cand suni vei afla vesti si mai buneee,,te puppp

va pupp pe toate si va tin pumnii celor in focuri..

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Nasica

iote'i ca vin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

KORAtin pumnii stransi tare de tot!!!

KITTAmai ai putin pana la test Doamne ajuta!

FLORImie in ziua in care trebuia sa-mi vina rushii am avut cele mai mari dureri,desi stiam ca sunt gravi ca imi facusem 3 teste inainte credeam ca mi-au iesit eronate si vine cm dar na mai venit.....si ma doare si acum in fiecare zi burta ca la cm parca vrea sa vina dintr-un moment in altul....stai cuminte si sa dea DD sa fie II

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Iazminn fiecare dintre noi se gandeste ca aceste tratamente ar putea avea si consecinte neplacute,totul e sa ne rugam lui DD sa ne fereasca de asa ceva….in rest cine nu risca…nu castiga….si vad ca multe d-ne sunt dispuse sa riste si sa faca totul pentru a avea un copilas….Mai conteaza si doctorii care trebuie sa dea tratamentul adecvat fiecareia,sa solicite cat mai putin posibil organismul,ovarele etc.Iti doresc multa bafta in toate deciziile pe care le vei lua!
Lilisor esti mare figura ca de obicei….nu imi fac atatea iluzii….macar un bebe sanatos sa am si as fi cea mai fericita!!!!Ce fac gemenii????
Albena, Kla multumesc pt urari fetelor!
Flori nu mai fi negativista ca nu e cazul….multor fete le-a venit CM si peste utrogestan daca a fost sa vina asa ca….iar simptomele de CM sunt f inselatoare, pot fi la fel de bine datorate implantarii…mai ai nitica rabdarica si poate totul va fi bine,ai grija de tine si ia tratamentul in continuare!Eu iti tin pumnii stransi!
Husky m-ai facut sa rad,nu o sa mananc nimic nici inainte de ET si nici o picatura de apa nu o sa beau.Oricum de data asta mi-am cumparat si plosca de pus sub fund daca imi va trebuie neaparat....ET-ul probabil va fi miercuri ( la 72 de ore) dar vom vedea in functie de cum se vor dezvolta micutii.Te pup!
Liana draga multumesc…mai e un pic pana in 1 noiembrie,voi fi aici sa stii !!!!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayda_m spune:

Kora, sa dea D-zeu sa ai embrionasi la fel de frumosi si buni...si bafta multa la ET, sunt alaturi de tine.
Iazmin, eu zic sa nu te gandesti prea mult la acest aspect....cancer poti face oricand si fara sa faci tratament pt FIV sau altceva...cu D-zeu inainte...sunt atatea cazuri si cazuri...tb sa avem incredere in D-zeu si totul va fi bine!
Va pup si sunt alaturi de voi!

Mergi la inceput