FIV 141

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns albena spune:

mihaele,eu am facut toate analizele cu exceptia histeroscopiei.Despre asta mi-a zis DR.Cocei ca va stabili Profesorul daca este nevoie sa o fac sau nu,si mai trebuie sa repete sotul spermograma marti.
Eu mi-am inregistrat dosarul saptamana aceasta si asistenta de la Giulesti mi-a spus ca am toate analizele ce se cer, dar poate doctorii mai vor si altele.Si eu speram sa apuc luna decembrie pt.FIV,dar nu cred ca mai este posibil,mai ales ca au zis fetele de aici ca Dr. Marinescu pleaca 2 saptamani din tara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubudream spune:

Mersi Zouzou !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaele spune:

Albena luni o sa fac si eu o programare la el daca reusesc e ok pe unde e cabinetul lui? hai ca o vrea Dumnezeu si cu noi sa facem pana la sfarsitu luni decembrie.Eu luni trebuie sa repet papa nicolau pentru ca nu am stiut ca nu trebuie sati faci toaleta Multumesc mult pentru raspuns

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayda_m spune:

bubuka, mi-a zis sa fac testul dupa 2 sapt de la ET....deci cam pe 8 nov......abia astept...
multumesc mult zouzou....si tuturor fetelor care sunt alaturi de mine.
pup toate FIV-oasele si va tin pumnii!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubudream spune:

Ayda: Si mie la fel mi s-a spus, deci in cazul meu pre 7 noiembrie.
Pup toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns albena spune:

mihaele,cabinetul Dr. Marinescu este pe strada Mircea Zorileanu,eu am gasit pozitia strazii dand cautare pe google map

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiramy spune:

FETELOR

Am inceput dipharelinul de 2 zile,dar azi s-a dat ora inapoi si nu stiu care ora sa o respect pentru a le face.Aia veche sau asta noua?Dati-mi un raspuns va rog!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Puiramy: normal ca le vei face dupa ora veche,pentru ca ideea e sa le faci la acelasi interval de timp(adica la 24 ore).Asadar,de ex,daca le faceai inainte la ora 7 ,acum le vei face la ora 6(vechea ora 7).Trebuie sa treaca 24 ore intre cele 2 injectii.

Flori: te pupic si multa,multa bafta.

Sheri: nastere usoara si o bebelina sanatoasa,frumoasa si desteapta!

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Eu o sa vin marti cu rezultatul exact si cu intreaga poveste. Deocamdata rugati-va pentru mine la DD!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

KITOOOOOOOOOOOOO tin pumniiii stransiii..ma rog din tot sufletul sa reusesti..te puppppp

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Nasica

iote'i ca vin

Mergi la inceput