FIV 141
Raspunsuri - Pagina 14
ayda_m spune:
bubuka, ieri a fost ET...am stat in pat dupa ce am venit, am dormit...si azi la fel....m-am invartit prin casa....dar acum ies un pic sa iau aer...cred ca de luni am sa ma duc la serviciu...usurel....doar dc ma simt bine...nu vreau sa risc nimic, incerc sa nu fac nici un fel de efort fizic si psihic sa fiu mai relaxata. imi doresc prea mult bebe.
va pup si aveti grija de voi!
lorelai_lorelai spune:
Dragele mele, am incercat sa stau mai departe de calculator sa elimin factorul stres din viata mea ,cel putin in perioada asta(imposibil, de altfel de realizat).Azi sunt in z10 de la ET si ma simt bine, ca simptome sanii durerosi si putin vascularizati pe langa mamelon si uneori ceva dureri surde, nu neaparat ca la ciclu, in abdomen.Sunt mereu in alerta sa nu mi de relaxeze sanii ca e de rau....semn de urati.
Kora si celelalte fete ce au facut sau vor face Et,va tin pumnii stransi, stransi.
Pup toate fiv/oasele, fara de exceptie.
felicia_ spune:
Bubuka, stai linistita, ca nu e nimic daca te-ai mai miscat dupa Et, ar fi fost imposibil sa stai nemiscata... iar la baie eu stiam ca n-ai voie sa mergi pana trec vreo 2 ore...
Lorelai, si la mine relaxarea sanilor e semn de utatzi... asa ca tin pumnii sa nu se intample si la tine! Durerile din burtica pot fi si de la altceva
.. nu uita sa iei no-spa!
poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2
bubudream spune:
felicia, flori76 multumesc pentru incurajari
. M-ati mai linistit!.
Ayda
. Iti tin pumnii. Tie ce ti-au spus, la cate zile de le ET poti face testul?
Monlinand: pe unde esti? Mi-e dor de tine
.
zouzounaki spune:
cris86
uita-te dupa Ginger la odisee![]()

bubuka,aida_m tin pumnii sa iasa cu ochisori

"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit; a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."
"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*
www.tickercentral.com/view/8d3t/6.png" target="_blank">in asteptarea minunii
www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
mihaele spune:
Fetelor ati auzit de doctorita Cezara Bucur si dr Concei ce parere aveti ca nu stiu nimic despre ele si despre clinaca care fac ele FIV Centru Medical Unirea daca stiti ceva despre ele si clinica lir va rog spunetimi si mie.
verga spune:
mihaele doctorita Bucur nu mai face FIV la CMU ci la DACIA MEDICAL CENTER este pe bvd. Dacia tot cu Cocei este o super doctorita eu am facut FIV acolo chiar daca a fost nereusit nu am ce sa le reprosez
vergy
av
mihaele spune:
Fetelor voi mergeti pentru FIv la cabinetul particular al doctorului Marinescu sau la spital ca vreau sa fac luni o programare sa vad ce zice zi el ca eu ma-m oprit la medsana la dr.Ancar nu am mai fost si la alt medic si din cate vad eu la voi toate mergeti la giulesti .Cum sa fac sa merg pentru prima data la cabinetul particular sau sa merg direct la spital eu am dosarul facu cu toate analizele ale mele si ale sotului.Astept sfatul vostru pentru mine conteaza enorm sfaturile voastre.Oare se va supara cand ma voi duce cu toate analizele la el mo primi si pe mine ooofffff alta grija am acum.Multumesc
albena spune:
ayda,bubuka si lorelai va tin pumnii si sper ca peste 9 luni sa va tineti bb in brate,fiti increzatoare
mihaele,la cabinetul Dr. Marinescu trebuie sa te programezi pe 10 ale lunii pentru luna urmatoare si oricum prima data va vorbi Dr. Cocei cu tine.Eu am fost pana acum la el la cabinet de 3 ori si am vorbit doar cu Dr.Cocei,cu el nu m-am intalnit niciodata,sper sa o fac saptamana viitoare la Giulesti.Fetele care au mai multa experienta sigur iti vor spune mai mult.
mihaele spune:
Multumesc albena tu si fost la cabinetul particular? ai facut toate analizele ca si eu sunt ca tine la inceput eu leam facut eu sper sa fac pana la farsitul luni decembrie oi reusi