FIV 141
Raspunsuri - Pagina 13
flori76 spune:
quote:
Originally posted by albena
flori76,eu am o persimtire ca tu esti
fata,dar mie de-acum incepe sa-mi fie frica.Data trecuta,pe ultima suta de metri s-au desumflat sanii,au pierit toate durerile...si tare mi-e teama sa nu patesc si data asta la fel.Azi sunt z8 de la ET si m-am trezit cu niste dureri de burta joooos pe care le am clar cand imi vine CM.Ma gandeam ca e posibil ca utrogestanul sa-l opreasca...dar el sa fie "pregatit de atac"
Sanii ma dor in continuare si parca din ce in ce mai tare si s-au si marit nitel....Nu stiu ce sa zic...Incerc sa fiu optimista,dar si realista in acelasi timp.
Kora:te pup si inca o data,bafta maine.Asa am simtit si eu:perioada de dupa punctie,ET,e cea mai grea.Multumesc Domnului,pe mine nu m-a afectat stimularea,nu am avut reactii adverse,de asta poate ca am fost foarte relaxata pe toata durata tratamentului,dar dupa.............
Felicia,Veret

M-am intins cat o placinta

Flori
------------------------
Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem,
dar ne pot calauzi in viata.
Noi
albena spune:
flori76,desi pana acum nu am trecut prin Fiv sau inseminare ,totusi stiu ce inseamna sa stai sa simti fiecare secunda cum trece si sa speri ca Dumnezeu se indura si de tine.Cred ca pana acum nu am facut Fiv tocmai pentru ca acest mod este ultima sansa de a face copii si speranta in fiv este uriasa si mi-a fost frica sa nu o pierd.Trebuie sa crezi in sansa ta!!
zouzounaki spune:
Kora atunci e super...cu Adina n-am vorbit de o zi si pina atunci nu a luat nimeni legatura cu ea pt prog.inj...sa-i fie de folos Anei
...succes in continuare...sa iasa cu ochisori
flori ce simti tu pare a fi super bine
...te pup fata frumoasa si grija de bebei si de tine
Danyalo daca vei avea atunci nevoie de prog.inj ceva, ceva vom mai gasi...sper...pina atunci numai bine
felicia_
fug fetelor sa termin papica,ca-mi vine sotiorul de la lucru flamind ca un lupusor si vreau sa fie frumos asternuta masuta
...va pup pe toate si un weekend plin de bucurii
...successss in actiunea fiv
"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit; a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."
"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*
www.tickercentral.com/view/8d3t/6.png" target="_blank">in asteptarea minunii
www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
bubudream spune:
fete dragi!
Vin din nou la raport... Vestile nu sunt prea bune dar asta este. Asa cum va spuneam, marti am avut punctia, au rezultat 8 ovocite, dar s-au injectat doar 5 pentru ca nu s-au gasit suficenti
. Din cei 5 a supravietuit doar unul 

... Am facut ieri ET... Dar nu prea am sperante. Oricum, incerc sa stau linistita, poate totusi...
Intre timp imi bat capul cu tot felul de prostii. La cca. 6 ore de la ET m-am dus la baie, credeti ca asta ar putea fi o problema? Va intreb asta pentru ca parca am observat o pata mica de sange... Dar un
a foarte mica, de marimea unui punct facut cu stiloul. Ce o fi fost? Voi ce credeti?
Mai am o intrebare. Dupa ET trebuie sa stai 3-4 ore neaparat pe intinsa pe spate sau ideea e sa stai culcata si te poti intoarce de pe o parte pe alta?
Scuze ca va intreb prostii, dar simt ca o iau razna.
Ayda Felicitari si da de DD sa ramana la tine in burtica toti 3 timp de 9 luni. Vrei sa spui ca tu ti-ai reluat activitatea obisnuita imediat dupa ET?
Kora Bafta multa, iti tin pumnii.
Va
pe toate fara exceptie!
flori76 spune:
Zouzou
.Trag si eu sperante ca-s de bine...Sper...
Bubuka:stii vb aia "unul si bun".Hai,capul sus si fii optimista
Iti doresc din toata inima ca peste 9 luni sa-ti tii fericita bb in brate!
Flori
------------------------
Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem,
dar ne pot calauzi in viata.
Noi
mihaele spune:
Kora ma 

pentru tien sa te ajute Dumnezeu.Am si eu o intrebare va rog ajutatima luni ma duc sa repet pp ca prima data ma-m spalat inainte de recoltare invatatima ce trebuie sa fac multunesc ca nu vreau sa o dau gresi si de data asta 

albena spune:
Fetele care ati facut spermograma la Giulesti(nu voi,bineinteles
) la cat timp ati primit rezultatul?Sotul meu va merge marti sa dea un recital si in functie de cum ia rezultatul ne vom programa si noi la DR. Marinescu
cris86 spune:
Buna fetelo,
Galuscuta, mai intri pe forum?,
cristina
http://community.webshots.com/user/cris8674