FIV 141
Raspunsuri - Pagina 17
flori76 spune:
Liana,Kora:multmumesc din suflet pentru incurajari 

Kla:eu sunt cu ochii pe tine,iubita
si stiu ca pe tine te dor si sanii...Pe mine ma mai dor doar asa,vaaaaaaaag...
In fine,nu va mai supar si pe voi cu ale mele,incerc sa gandesc pozitiv....cine stie ce surpriza mi-a pregatit DD....
Va pup si bafta tuturor FIVoaselor 
Flori
------------------------
Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem,
dar ne pot calauzi in viata.
Noi
kla78 spune:
bravo FLORI trebuie sa speri pana in ultimul moment,cate zile de la et ai??scuze dar am uitat.
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos
flori76 spune:
Kla:sunt z9!Tie iti doresc din toata inima sarcina usoara si bb sanatos si nascut la termen 
Flori
------------------------
Noi
kla78 spune:
FLORI e un simptom si de sarcina dar si ca ar putea sa vina cm,si la sarcina nu e obligatoriu sa ai sanii durerori si umflati din primele zile,ti-am mai spus totul e confuz,hai ca mai ai putin si scapi de incertitudine.la cate zile aveai cm???
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos
flori76 spune:
Eu am un CM neregulat...asa ca nici pe asta nu ma pot baza...Cum o vrea DD...nu ma mai stresez,ca si daca o fac..e totuna,nu?!?
Pupici
Flori
------------------------
Noi
medamaya1 spune:
Florii, poti face BHCG-ul din ziua 10. Multa bafta si te asteptam cu un test pozitiv. Doamne ajuta.
Tin pumnii tuturor afl;ate acum in trat sau in perioada de dupa ET.

Meda 22+
Liana30 spune:
flori nu te mai stresa...sa nu'mi zici mie "olteanca"daca nu'o fi binee..ia sa vezi
si numai cata simptomee..ca fara sau cu..tot gravida esti![]()
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"
Nasica
iote'i ca vin
dream1971 spune:
Flori acum am intrat si am vazut ca nu esti cuminte
. Nu te mai stressa ca-i faci rau lui
. Intr-un fel te inteleg fiindca si eu am patit la fel. Am avut simptome la inceput dupa care nimic. Sanii au incetat brusc sa ma mai doara si fiind in preajma CM i-am zis sotului sa nu se astepte la nimic bun. In plus ce mai plangeam din orice...Am facut testul intr-o doara fiindca stiam ca e negativ si surpriza: bHCG era 300. Asta ca eu inca mai cred in sansa ta. Nu ma supara si ramai pozitiva.
Si ca sa te fac sa uiti zi-mi si mie cate eco ai facut inainte de ET? M-am uitat azi pe schema de tratament si am asa: primele 8 zile 2 estrofem/zi apoi 4/zi si doar in ziua 14 sau 15 eco...Oare nu e prea tarziu?
Kora felicitari!! Sa dea DD sa se reusesti si sa mai si pentru un fratior sau surioara. Ma
pentru tine. Cand ai transferul? 
Kitta mult success! 
Zouzou traiesti in paradis acolo. Super! Ce n-as da si eu sa am parte de mare si soare ca acolo. Relaxeaza-te ca bebe vine curand. Simt eu asta! 
Iazmin toate ne asumam riscul unui cancer sau mai stiu eu altceva...Si eu ma gandesc de multe ori la asta dar parca dorinta de a strange in brate propriul copil e mai mare decat riscul asumat. Majoritatea dintre noi avem ani buni de stimulari si incercari dar eu una merg mai departe indiferent de risc...
Bubuka, Ayda, Lorelai
sa fie cu noroc!
Un
-ic dulce pentru toate gravidutele mele dragi. Va scriu iar aici pana capat acte. Sheri curaj si nastere usoara maine. Pussi
sa mai stea printesele putin cuminti la mami in burtica ca vreau sa-ti iau locul. Perioada se potriveste.
Cellu esti bine? Kla felicitari pentru prima eco. Ginger, Mada, Meda, Delfi, Cris, Denisa, Liliana, Diana, Cata sarcini usoare! 
Fetelor va
pe toate fara nici o exceptie si va astept cu vesti bune!
Dream
aurel_cris spune:
FLORI nu te mai stresa iubita ca nu poti sti exact ce va fi asa am facut si eu,nu avusesem nici pete ca alte fete de inplantare,in zi 12 test de sarcina negativ,a inceput sa curga si ceva maroniu din mine dupa imi venea nici sa nu mai fac testul zau.Cand mi-a zis Ana ca sunt gravida am intrebat-o daca a inteles bine cum ma cheama sa nu fi gresit persoana
,eu deja ma gandeam cand sa fac FIV nr 2.

DREAM

MULTA BAFTA LA TOATE VA DORESC DIN TOT SUFLETUL

23
lauravoinicu spune:
Kora super productia de ovocite , bafta in continuare , tin pumnii in continuare.
Flori , trebuie sa crezi in sansa ta , asa ca fi optimista in continuare , pana nu vezi BHCG nu ai nici o certitudine ca nu ai reusit , asa ca eu iti tin pumnii in continuare......
Kitta , asteptam vesti bune marti...,
Ma
pt toate fetele