FIV 141
Raspunsuri - Pagina 10
flori76 spune:
Kora:merci mult
Testul il fac vinerea viitoare,pe 2 nov(muuuult mai e pana atunci.....).
Simptome...nu mai stiu nici eu:ma dor sanii uneori mai tare(de regula dimineata si seara),alteori nu prea(si sa vezi ce de "palpari" execut,sa fiu sigura daca ma dor sau nu
) si mai am si momente cand simt ceva dureri prin burta,cam ca la CM,dar muult mai vagi.Sper sa fie de bine.Doamne ajuta!
Flori
------------------------
Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem,
dar ne pot calauzi in viata.
Noi
KoraPop spune:
Flori stiu cum e asteptarea...si deja ma gandesc ca urmeaza...dar daca ai senzatii de CM prin burtica e foarte bine,insa ar fi bine sa iei nos-pa pt ca acele senzatii sunt un fel de contractii,corpul lupta,incearca sa respinga embrionasii si ei incearca sa supravietuiesca asa ca e bine sa iei nos-pa ca sa se mai calmeze uterul,asta am invatat si eu la primul FIV.Cu durerile de sani e discutabila treaba,pe mine nu ma dor sanii niciodata ,nici inainte de CM,nici acum in timpul stimularii,parca la FIV 1 dupa ET i-am simtit mai sensibili si putin durerori primele zile,dupa ziua 7-8 nu am mai simtit nimic,dar senzatii de CM am avut in burtica tot prima saptamana,apoi s-au ameliorat.Alte fete nu am avut nici un simptom si tot au reusit asa ca nu mai stiu ce sa cred.Iti tin pumnii si vineri vreau sa vad o valoare mare a bcg-ului!Pupici!
Kora
CARPE DIEM!
mihaele spune:
Buna fetelor simt ca inebunesc am fost azi si am refacut analizele sa vedem ce rezultam am am fost la Canta Cuzino.Fetleor am o mare rugaminte sasa pentru mine nu stiu daca voi ajunge eu acolo dar intreb cam cat costa tratamentul pentru FIV.Va multumesc pentru intelegere si mult noroc si reusite tuturor fetelor care fac FIV Dumnezeu sa va ajute sa faceti bb sanatosi si frumosi pa pup pe toate .Nici nu stiti cat de bine ami faceti voi dumnezeu va scos pe toate in calea mea in momentele astea Dumnezeu sa va ajute pe toate.
KoraPop spune:
mihaele depinde cu ce medicamente se face tratamentul;pe prima pagina sunt niste preturi ca sa te poti orienta,dar cel putin 500 euro trebuie sa ai pt tratament.Bafta!
Kora
CARPE DIEM!
mihaele spune:
Kora multumesc din suflet sper sa ajung si eu acolo.Nu vreau sa va deranjez cu problemele mele ca le aveti si voi pe ale vostre nu stiu ce se va intampla mai departe dup ce merg cu analizele la doctor si sunt bune oare mio da si mie tratament? Acest tratament se face intr-o perioada anume?multumesc
ayda_m spune:
buna fetelor
am venit si eu azi de la ET....m-am mai linistit...am implantat 3 embrioni..unul de 8 celule, unul de 9 si unul de 6. eu sper sa se prinda toti si sa stea in burtica 9 luni . acum astept sa treaca cele 2 sapt, o sa incerc sa stau mai linistita..mi s-a recomandat chiar sa imi reiau activitatea, sa nu stau numai la pat. cu D-zeu inainte acum!
Kora, super productie. Bafta multa!
pup toate fetele si sa auzim numai vesti bune!!!
flori76 spune:
Bravo,Ayda!Sa dea Domnul sa stea cumintei in burtica la mami lor pentru urmatoarele 9 luni.Bafta multa!
Kora:merci mult pt sfaturi;o draguta,ca de obicei 

Lorelai:ce faci?cum te mai simti?
Nusy,Dany,Zouzou,Dream:mi-e dor de voi 

Kitta:ce faci?cum stai cu simptomele?cand faci testul?
Flori
------------------------
Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem,
dar ne pot calauzi in viata.
Noi
LARA76 spune:

Am o maaaaare rugaminte la voi. Ajutati-ma si e mine cu un sfat. Sunt pe tratatament cu Diphe de 3.75, si am o infectie pe maxilar care trebuie tratata musai cu multe antibiotice. Ce sa fac? Voi ati auzit ceva de luatul antibioticelor in timpul inhibarii??? Pe prospectul amoxiciclinei scrie ca modifica estrogenul...dar in ce directie nu stiu. Il creste sau il scade?.
Ella, si eu am programare tot pe 5 nov dim la Marinescu dar imi face altcineva eco, si cred ca tratamentul de stimulare mi-l stabileste Cocei.

la toate fetele.
mihuta spune:
Eu in timpul stimularii am racit foarte rau si am luat antibiotice - la recomandarea doctorului (cel cu care am facut FIV-ul). Nu mai stiu ce antibiotic era, dar oricum ar trebui sa il intrebi pe el ce recomanda.
Singura treaba a fost ca nu mi-a mai dat alt antibiotic dupa punctie.
Si Fiv-ul a reusit, deci nu a influentat cu nimic tratamentul. Mai ales ca tu esti in perioada de inhibare.
36s +
Sophia
danyalo spune:
florycel scumpy
eu va citesc..da stau aici ascunsa dupa perdea!
Ca nu prea am noutati...astept sa treaca timpul si sa vina decembrie!
Luna cadourilor si poate si a surprizelor !!
Pana atunci stau si ard gazul de pomana..mai o eco..mai o ceva sa nu simt ca nu fac chiar nimic!![]()
Imi plac simptomele tale..suna taaaaare bine! Sa dea DD sa fie bine si sa reusesti! Tin pumnii si te tzuc dulce!
Urez bafta tuturor fetelor in focuri!
Kittishor -- hai...iesi la raport de dupa canapea!![]()
Sherrykutz
...intalneala placuta luni cu printesita Alessia...
O sa te vizitam cu siguranta... cam cate zile stai pe acolo...mai mult de 3?? ca sa stiu cum imi aranjez programul sapt. aviatoare!
dany