FIV 141
Raspunsuri - Pagina 11
flori76 spune:
Dany:imi pare tare bine sa te "vad".Te pup si-ti multumesc
.Sper si eu sa fie de bine simptomele.Si mai sper sa nu dispara pana la test(ca asa am patit la fiv-ul trecut
)
Flori
------------------------
Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem,
dar ne pot calauzi in viata.
Noi
dream1971 spune:
Am avut niste zile pline la servici si nu am mai apucat sa intru.
Incerc sa recuperez din urma.
Am citit mesajele tale Flori si presimt ca va fi cu ochisori. Doamne ajuta!
Astept cu nerabdare ziua de 2 ca sa incep si eu cu o veste buna 
Kora super vesti! Sper sa fie mereu la fel. Iti tin pumnii 
Ce mai stiti de Moni? nu a mai zis nimic cam de multicel...
Zouzou iar taci? ![]()

va
pe toate si week-end placut!
Dream
zouzounaki spune:
flori
dream1971
tac,ca n-am ce zice
...am stat mai mult
acasa zilele acestea din cauza furtunilor,dar de azi iar s-a incalzit vremea tare(27 de grade)si m-ar bate din nou gindul sa ma duc sa mai bag ture de inot...macar ma calesc daca altceva nu fac
va citesc si va tin pumnii sa iasa la toate cu ochisori...va doresc un weekend cit mai relaxant...succes fetelor in plina actiune..pupici
"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit; a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."
"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*
www.tickercentral.com/view/8d3t/6.png" target="_blank">in asteptarea minunii
www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
zouzounaki spune:
PS.si chiar nimeni nu vrea progesteron injectabil?anul trecut era la moda
..acum nimeni,chiar nimeni nu are nevoie?
"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit; a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."
"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*
www.tickercentral.com/view/8d3t/6.png" target="_blank">in asteptarea minunii
www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
flori76 spune:
Dream,Zouzou:va pup dulce,dulce ![]()

![]()
Flori
------------------------
Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem,
dar ne pot calauzi in viata.
Noi
lauravoinicu spune:
Flori , Ayda , va tin pumnii fetelor ,ca puii vostri sa stea 9 luni de zile la voi in burtica . Doamne ajuta!
Kora , super productie, sa de-a Domnul sa mearga totul asa de bine ca pana acum , Bafta maxima duminica la punctie!
Eu am o presimtire ca de data aceasta se lasa cu bb/bb-ei.
Va pup pe toate fetelor ! Eu chiar daca intru mai rar sa stiti ca ma gandesc la toate ....
pisix spune:
Kora voiam sa-ti multumesc pt sfat, am fost la farmacie si am gasit Dipherline :-)
La cat ma pricep eu mi se pare ca stai bine cu foliculii, sper sa-ti mearga si in continuare la fel. Valabil si pt restul fetelor in focuri acum ...
PisiX,
Viitoare Mami (odata si-odata)
daniela_b spune:
Buna dimineata![]()
Am fost ieri la echo.
Din fericire nu am avut mult de asteptat, pe la 8.30 terminasem cu totul ( m-am mai "plimbat pe acolo dupa echo, ba sa imi iau inca 2 flacoane de diphereline, ba sa ma lipesc de-o asistenta sa-mi faca shotul de la ora 8 care s-a transformat in 8.35...).
De aceea, am profitat sa fug in gara sa iau bilete pentru trenul de 11 si nu m-am intilnit cu Dariela.
Dariela
, imi pare rau ca nu ne-am vazut, poate mai prindem o alta ocazie.
Ce ai facut la echo?
Si acum sa va spun rezultatul, in ziua a noua de stimulare:
endometrul a fost 10,9
pe unul dintre ovare am avut un folicul de 17,6
pe celalalt doi foliculi de 16,5, respectiv 14,3
Urmeaza sa fac din nou un echo, miine dimineata, intre timp continui cu diphereline si menogon, dupa care este posibil sa primesc alta schema cu gonal ( mi s-a spus despre "disparitia misterioasa"
a menogonului).
Astept sa vad ce se mai intimpla.
Habar n-am cit de grozav e rezultatul asta dar... fiindca n-am decit doua optiuni: ori sa ma ingrijorez ori sa sper, o sa o aleg pe cea care sa ma ajute mai mult: speranta
.
Eu imi doresc sa obtinem macar 2 embrioni.
Daca ar fi dupa mine, as pune la ET si 4 sau 5 embrioni dar...nici virsta si nici starea sanatatii ( probleme cu oasele coloanei si ale bazinului) nu-mi permit asa ca trebuie sa las ...lacomia
, deoparte.
un week-end placut tuturor si va astept cu vestile cele mai bune!!!
www.helpsonia.com
danyalo spune:
zouzou- eu as avea nevoie... insa acum nu dispun de bani . Am o rezerva cumparata de la aurel_cris inca de cand era in tara... In caz ca nu-l vinde Adina pana in dec. cand fac eu si imi mai trebuie o sa-l iau eu...dar parca nu m-as incarca de acum cu el!
Din iunie pana acum banii mei spre bb care nu mai vine s-au dus...vreau sa mai fac si altceva cu banii...
Asa ca...imi incerc norocul...daca o sa mai fie pana atunci da daca nu nu!
Si la ce pret este cutia?? Asta ca sa stiu cat sa strang!
KoraPop spune:
zouzou ANA_P vrea progesteronul injectabil de la Adina,i-a scris PM nu stiu daca ea l-a primit asa ca iti mai spun si tie aici.
Eu am facut aseara la ora 23 si pregnylul si acum ...astept ziua de maine cu mari emotii;incerc sa nu mananc mai nimic azi si sa nu fac efort ca tot timpul mi-e frica sa nu se sparga vreun folicul mai ales ca 2-3 sunt tare mari.Offf cate griji!!!Va pup pe toate si va rog sa imi tineti pumnii pt maine,dar si pt zilele urmatoare,nimic nu imi doresc mai mult pe lumea asta decat un copilas....oricum orice va fi...voi merge inainte....!
dream bafta multa!!!!
daniela b pana la sfarsitul stimularii sunt convinsa ca vor mai aparea foliculi,ai rezultate f bune pana acum,mult succes!Fa-ti analiza estradiolului inainte de punctie si vei afla cam cati foliculi maturi ai ( valoarea estradiolului o imparti la 300 si rezulta nr. foliculilor)
ayda superbi embrionasi!!!La cate zile ti-a facut ET?La 3 zile ???Sigur vor iesi cel putin 2 sau poate chiar 3,ai grija de tine si de puisori!!!
Kora
CARPE DIEM!