FIV 141

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns albena spune:

Buna, fetelor!Pentru Fiv este obligatorie histeroscopia,in conditiile in care HSG arata trompe permeabile,iar ovarele sunt normale,fara chisturi?

Multumesc anticipat pentru raspuns.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

VERET, albena, mihaele multa bafta fetelor si sa va ajute Dumnezeu in aceasta incercare!

"Taina existentei umane nu este sa traiesti, ci sa stii pentru ce traiesti" (F. Dostoievski, Fratii Karamazov )

iyoana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

Dariela, daniela_b Cum a fost la eco?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

quote:
Originally posted by albena

Buna, fetelor!Pentru Fiv este obligatorie histeroscopia,in conditiile in care HSG arata trompe permeabile,iar ovarele sunt normale,fara chisturi?

Multumesc anticipat pentru raspuns.

La FIV nu are nicio relevanta permeabilitatea trompelor. Ba chiar mai bine daca sunt infundate ca sa nu exista riscul unei extrauterine.
Cu ajutorul histeroscopiei se investigheaza uterul (sa nu existe polipi, sinechii sau orice altceva ce ar impiedica embrionul sa se "prinda").

Cand asteptarile sunt prea mari, sampania ramane nedesfacuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luci.eilm spune:

Albena, in mod normal, trebuie facuta o histeroscopie inainte de FIV pentru a certifica ca UTERUL este sanatos (fara polipi, fibroame sau altceva) pentru a evita vicii de implantare sau alte cauze posibile pentru sarcini oprite in evolutie. Cu toate acestea sunt medici, care daca nu au motive intemeiate sa ceara o histeroscopie, nu o cer. Si inca ceva, daca o faci sa ceri MUSAI anestezie locala (preferabil totala).
Marrina, ti-am raspuns aici.
Fetelor, un weekend fara stres (cica ajuta, stiti voi).
L.

Binecuvantati animalul fara stapan si copilul fara parinti!
www.flickr.com/photos/13222161@N07/" target="_blank">catelusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella28 spune:

Anca Wish, am facut ecografie pe 17.10 (era Z1, mi-a fost o jena de numa' numa') , alta nu mai fac inainte de inceperea inhibarii. Ma mai intalnesc cu Profu' pe 19.11 cand probabil ar trebui sa vedem cum stam si sa stabilim stimularea. Stimularea o voi face cu Menogon, am 36 de fiole la frigider, ma asteapta ca pe un mar copt
Pai probabil ca ne vom intalni pe acolo, eu iti doresc sa fie de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Salutare fetelor!
Am ajuns in sfarsit acasa...sunt franta si ma cam dor ovarele!
La ultima eco azi zi 14 stimulare ( zi 16 CM):
OS 6 FOLICULI: 27,5; 22,8; 20,5; 20,5; 19,5; 18,3; 14,5;
OD 4 FOLICULI: 28,8; 19,8 + 2 mici care nu mai conteaza probabil.
Endometrul era de 7 mm ceea ce ma necajeste,dar nu stiu cat de bine l-a masurat ca depinde si unde il masoara,acum 4-5 zile era de 6,7...eu sper sa mai creasca pana la punctie si oricum voi lua cycloprogynova incepand cu ziua punctiei cate 3 pastile albe/zi + cate 1 fiola de prog inj/zi.
Estradiol 2004, LH 2,78 si progesteron 0,89.
Azi am mai facut 1 diphe ,mai fac 3 menogon si la ora 23 pregnylul.Punctia va fi dumineca pe la ora 9 ( ca se schimba ora sambata asa ca sper ca am calculat bine).Cam asta este...cu DD inainte!
Va pup pe toate si va tin pumnii tuturor si mie in acelasi timp!Doamne ajuta!!!!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Kora :bafta multa duminica la punctie.Sa dea Domnul sa mearga totul bine pana la capat

Flori

------------------------
Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem,
dar ne pot calauzi in viata.

Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chiara spune:

kora, stai foarte bine cu foliculii. tin pumnii pt. duminica si sa mearga totul bine, ca pana acum. bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Flori multumesc mult!Tu cand ai testul?Ai simptome in continuare?Iti doresc din tot sufletul si eu tie sa reusesti!!!
Chiara multumesc mult,tare ma ajuta incurajarile voastre.Tu in ce stadiu esti cu planul bebe ca nu mai stiu nimic de tine?

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput