Fetele din America (93)
Raspunsuri - Pagina 20
Andrada spune:
perricone are la Tjmaxx-ul meu...ma miram de ce e asa scump...acu vad e chiar ieftin...![]()
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
corinadana spune:
Ciuf si eu tot ulei de cocos si de masline dar nu f des, sa zic o data la sapt pun seara. Imi este pielea atat de catifelata a doua zi.. Eu mai spray ez fata cu apa de trandafiri (tot citit de pe undeva). Rad ai mei de mine ca intr o buna zi o sa ma fac un bebe asa piele de draguta o sa am ![]()
Noi o sa avem weekend de trei zile! Ralu are liber la scoala luni, bucurie mareee.
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
corinadana spune:
Andrada am incercat si eu cu scule, dar tot cu tifon si degetele merge cel mai bine.
Si pun pe fata avocado, banane, miere, smantana ..ce apuc (mai putin astringentele ca nu am ten gras).
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
ocebine spune:
quote:
Originally posted by Andrada
am auzit si eu de acneea aia de maturitate, nasoala treaba, cum o fi dat peste tine anamaria...
A
L’amore che move il sole e l’altre stelle.
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
Eehhhh...io zic ca dadu adolescenta peste mine acuma...tu dai inainte cu maturitate...(emoticon cu limba scoasa). Asta daca nu cumva dau in mintea copiilor sau frun midlife crisis (Corvette here I come).
Iarna dau cu La Mer pe sub oki (noaptea). Ziua dau cu o creme Remede pentru piele sensibila. Eu port si lentile de contact si foarte multe creme ma irita ingrozitor. Am ramas la asta de ani multi cu toate ca unii zic sa le schimbi periodic. Decit sa ma trezesc cu oki rosii si umflati, mai bine stau cuminte.
Si am uitat: de baza in fiecare zi e SUNSCREEN...mie cel mai bun mi se pare unul de la Shiseido: www.sca.shiseido.com/index.cfm?select=catalog/index.cfm?product=313" target="_blank">Asta este nelipsit iarna/vara, nu ies din casa fara "scut".
Anamaria
"After all is said & done, more is said than done."
Andrada spune:
errrr, maturitate zisei si eu asa, adica esti peste 12 ani
,
A
ocebine spune:
quote:
Originally posted by Andrada
errrr, maturitate zisei si eu asa, adica esti peste 12 ani,
A
L’amore che move il sole e l’altre stelle.

Am fost saptamina trecuta la un dinner de la servici...stateam la masa, discutam, la-la-la...o colega foarte fandosita (necasatorita) incepe si se apuca sa se miorlaie la mine: vai, cum te descurci cu sot si copil, ca ea n-are decit 30 de ani, ca nu ar putea sa abia grija de o pisica, ca se simte asa de tinara, ca ar coplesi-o pur si simplu responsabilitatile....in fine, tot tacimul...intre timp a terorizat ospatarul cu 100 de intrebari...deci a tinut toata masa, plus ospatar, plus sommelier captivi la acest discurs care a culminat cu intrebarea direct pusa mie: "dar citi ani ai de fapt?"...Am zimbit si eu indulgent si i-am spus: "In jur de 50, dar arat bine pentru virsta mea"....
Anamaria
"After all is said & done, more is said than done."
Andrada spune:

loool.
asa i-am zis eu unei indience la magazin. De abia facusem o operatie undeva linga ureche si se vedea dunga (semana probabil cu un "lifting") si m-a intrebat de ce mi-am facut-o...stii cum sint ei...I-am zis ca operatiile astea chiar merg...in realitate am 58
, aaaa ce funny a fost,
A
cenia spune:
Ramona: imi pare bine ca nu m-ati uitat! sunt in 12 saptamini si saptamina viitoare poate aflu daca e fetita!!! e clar ce dorim, nu?
ai facut plita din sticla cu baking soda? nu se zgirie?
avocatul a fost platit pt prima consultatie! am vazut pe un site al unui din LA ca prima consultatie e gratuita si in privinta emigrarilor nu trebuie sa fii din statul respectiv, e aceeasi legislatie, cica restul se rezolva prin posta. dar noi stim ca ar mai costa drumurile pina acolo. cazul meu e blocat nu avem ce face, asa ni s-a spus. acum sa facem schimbarea statutului, alti bani, alta distractie, alti timpi de asteptare. doar daca vine GC sotului printr-o minune si am scapat oarecum de probleme.
cu asigurarea nu am facut nimic, o sa platim biluri la spital cica poti pune rata si de 20 USD pe luna. 
Miereamara: esti o miere dulce, o bombonica dulce mai bine zis, mi-am salvat adresa lui. Multumesc.
ocebine: uau la coada vacii? suna interesant dar numai sa nu te trezesti dimineata la 5 ca atunci trebuie mulsa vaca. sau baietii nu stiu?
Vorbeati de acnee si m-a pocnit si pe mine. am fost pe la dermatolog, cosmetolog si la ginecolog in RO mi-a zis ca am mai multe chisturi si de asta! acuma iar m-a pocnit mai tare de cind sunt insarcinata. stiu ca e furtuna hormonala, dar nici inainte nu eram stralucita. acuma is cu riduri si cu cosuri!!!
ocebine
Am fost saptamina trecuta la un dinner de la servici...stateam la masa, discutam, la-la-la...o colega foarte fandosita (necasatorita) incepe si se apuca sa se miorlaie la mine: vai, cum te descurci cu sot si copil, ca ea n-are decit 30 de ani, ca nu ar putea sa abia grija de o pisica, ca se simte asa de tinara, ca ar coplesi-o pur si simplu responsabilitatile....in fine, tot tacimul...intre timp a terorizat ospatarul cu 100 de intrebari...deci a tinut toata masa, plus ospatar, plus sommelier captivi la acest discurs care a culminat cu intrebarea direct pusa mie: "dar citi ani ai de fapt?"...Am zimbit si eu indulgent si i-am spus: "In jur de 50, dar arat bine pentru virsta mea"
ha! ha! ha! ce am mai ris!!!!!
Ocebine: dar ce spontana mai esti, draga! bravo!
eu i-as fi spus ca sotul si copii au grija de mine, nu eu de ei!
ciuf spune:
Andrada, mastile astea le folosesc, pentru tenul meu:
- avocado, miere si suc de portocale.
- o capsula de vitamina E, castravete si iaurt simplu.
- lapte gras, faina, un ou, un pic de ulei de masline.
Si cand imi lene sa "fabric" ceva, pun pe fata suc de mere, o banana, piersica, ce fructe am prin casa.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
Ramona J spune:
Cenia, sper sa scapi de greata, am avut si eu tare rau la prima sarcina. Succes si cu GC, stiu ca e greu de rezolvat.
Fetele cu riduri, va ofer solutia mea: puneti cite un kg la fiecare rid nou!
Daca se vaita sotul ca m-am facut cit doua, ii spun sa-si imagineze ca e intr-un menage-a-trois!
Dupa douazeci de ani impreuna... whatever works!