Fetele din America (93)
Raspunsuri - Pagina 19
Andrada spune:
Si apropo ce creme antirid folositi? Mi-am cumparat clarins dar n-am apucat sa imi dau cu ea, dar acu chiar ca vreau sa incep...sa imi iau tot clarins, parea f buna...(folosesc tot clarins la machiaj)
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
ocebine spune:
Stiu ca la Bliss (eu doar acolo merg ca am o piele pacatoasa rau de tot) folosesc ceva de se cheama Steep Clean...o pune pe fata, acopera cu o folie de plastic, se lasa sa te "marinezi" vreo 5-10 minute si apoi face extractia.
PS...pentru riduri sint pe Retin-A de la dermatolog...nu e "over the counter"...eu de fapt o folosesc pentru a tine sub control o acnee ce m-a pocnit la 30 de ani...dar vad ca a facut minuni la riduri.
Anamaria
"After all is said & done, more is said than done."
corinadana spune:
Anamaria eu cam rarut ajung pe la o cosmeticiana....
Nu am probl cu tenul doar cateva pcte negre care am vazut eu ca dupa un abur ies ff usor. Apoi un masaj bunut la fata cu ceva uleiuri si arat ca la 18 ani..
!A! si eu imi pun masti din tot ce prind prin bucatarie!
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
ocebine spune:
Corina, nu ma pricep...pentru mine e dificil sa-mi pun si make-up...abia astept simbata si duminica sa nu pun nimic pe fata!!!
Relatez ce imi zice cosmeticiana (o fata extraordinara, romanca, in cosmetica de vreo 30 de ani, antrenata aici, cu o clientela "A list)...iti spun astea doar pentru ca vreau sa arat ca am incredere in ea, nu imi vinde gogosi doar ca sa cumpar produse. In plus eu nu ma pricep deloc la autocosmetica...ma duc la ea si la dermatolog.
Ea (cit si dermatoloaga) este impotriva aburului. Atit stiu, atit zic.
Anamaria
Oana_B spune:
Crema pentru riduri nu folosesc ca nu cred in eficacitatea lor. Dupa multe incercari m-am oprit la crema de la Lumene pentru ten care se irita usor si din cand o mai folosesc si pe cea pentru noapte, folosesc fond de ten cu factor de protectie, cateodata si sunblock pentru fata si ca sa nu squint ochii cand ies afara mi-am luat ochelari de soare cu lentila polarizata.
Apropos de acnee
, cam toata viata mea adulta am avut cosuri pe fata in special pe tample, gat si pe mandibula unele mici, rosii, sub piele si dureroase. Am scapat de ele dupa operatia de laparoscopie, trompa nu mi-a desfundat-o
dar dom doftor mi-a curat toate aderentele de pe acolo si...rezultatul mi s-a imbunatatit tenul.
Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love
pink!
ocebine spune:
Acneea m-a pocnit asa din senin dupa vreo 30 de ani (n-am avut acnee nici ca adolescenta). Mi-au aparut pe barbie, in parti (maxilar) cosuri adinci si dureroase...mai mult ca un chist decit un cos si nici macar nu erupeau. Stateau asa sub piele, umflate, rosii-vinetii si nu treceau deloc. Colac peste pupaza se si inmulteau...aratam groaznic.
Dermatoloaga m-a pus pe antibiotic cam 5 luni (Doryx) si pe Retin-A...mi s-au luat cam 3-4 rinduri de piele (se cojeste) dar apoi mi-am revenit. Nu mai iau antibiotic, Retin-A pus o zi da, una nu...si mi-am revenit.
Anamaria
Ramona J spune:
quote:
Originally posted by alintaroma
Ramona Happy anniversary!! si noi tot ieri am avut aniversarea ... am facut 10 ani de legalitate , tot de Mihail&Gavril ne-am luat
Happiness keeps you Sweet,
Trials keep You Strong, Sorrows keep You Human,
Failures keeps You
Humble,
Success keeps You Glowing,
But Only God keeps You Going
Happy Anniversary! Noi sintem in legalitate de 12 ani, am avut multi si inainte. Ca nu eram sigura...
The best thing you can do for your children is to love your wife.
ciuf spune:
Corina, nu ti se pare ca faci puncte negre de la uleiuri?
Eu stiam ca uleiurile nu sunt recomandate, pentru ca pielea actionand ca o bariera impiedica absorbtia uleiurilor. Drept urmare la suprafata pielii se creeaza un strat, film de ulei care nu penetreaza pielea. Cumparasem si eu ulei de cocos de la Whole foods sa imi pun pe fata si cica nu e indicat sa il folosesti. Insa negrii il utilizeaza la greu
. Mai bine gatesc cu el
.
Anamaria, am si eu o crema care e folosita pentru extractie. Asa stiam si eu de la prietena mea care a fost deportata in Ro si care avea aici cabinet de cosmetica ca aburii nu sunt indicati pentru extragerea punctelor negre.
Andrada,crema de fata folosesc de la Pevonia. O cumpar de la un salon de cosmetica din oras. E destul de grasa pentru tenul meu uscat, ingrozitor de uscat. Simt dimineata ca daca nu ma dau cu crema pur si simplu ma strange fata.
Si da, mai folosesc din cand in cand masti facute in casa.
Chiar zilele trecute ma apucase ingrijorarea ca ridurile, tu'le mama lor, si-au facut aparitia. Si ca sa ma incurajez un pic, sa nu ma podideasca plansul, zic ca imi dau un aer de "inteligenta"
.
Referitor la patut, tranzitia de la crib a fost facuta la unul de toddler. L-am folosit maximum un an ca nu mai incapea baiatul in el. Asa ca sotul si-a dorit foarte mult sa faca pe Geppetto si i-a construit lui fiu-sau pat, marimea twin. In care incap si eu si Luca. Deci nu recomand toddler ca e cam pierdere de bani.
Un we fain va doresc.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
michelle7 spune:
eu am inceput sa folosesc perricone de vreo 2 luni. n-am observat o mare diferente in ceea ce priveste ridurile de expresie dar pielea arara clar mai odihnita . dezavantajul e ca e scump ca naiba. eprodusul pe care-l folosesc eu l-am cumparat de pe ebay cu 60$ dar e 120$ in magazin
Andrada spune:
corinadana eu folosesc ptr puncte negre biore sau ponds d-alea de se lipesc de fata si le smulgi cu punctele si mai am o scula isteata.
multumesc de sfaturi fetele, ciuf tot ziceti de masti facute in casa...ce masti? eu ma spal numa cu tarite citeodata...
eu am observat acu citeva zile cind rid mi se formeaza riduri sub ochi...multu tristu...
si eu string din ochi la soare...si cu ochelari, ai dreptate onel o sa-mi iau din cei polarizati.
am auzit si eu de acneea aia de maturitate, nasoala treaba, cum o fi dat peste tine anamaria...
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu