Fetele din America (93)
Raspunsuri - Pagina 18
diana_n spune:
Buna fetelor,
vad ca vorbiti de recall-uri, maine e show Curious George la mall si imi propusesem sa-i iau un George de plush, dar tocmai am aflat de recall-ul la ele ![]()
Strecor si eu o intrebare : ce fel de pat ati luat dupa ce bebe a terminat-o cu crib-ul ?
Automat m-a dus gandul la toddler bed, dar am citit pe un forum american ca e pierdere de bani, in mai putin de 1 an trebuie cumpart unul mai mare.
Suntem in mare graba, ieri dimineata m-am trezit cu Petrut langa pat tragand de mine "mama, sus !". A sarit din ditamai crib-ul, habar n-am cum de n-a patit nimic, a deschis usa de la camera lui si de la dormitorul nostru si era senin ca o floricica. In seara asta, la 1 min. dupa ce l-am pus la culcare l-am auzit plangand tare, ii iesise aproape tot piciorul drept printre zabrele in cautarea unei pozitii bune de somn. Daca pana acum cochetam cu idea de a-i schimba crib-ul, undeva, candva... acum e chestie de siguranta.
Multumesc frumos !
Diana si Petrut (3 oct 2005)
pumba spune:
ramona-
La multi ani!sa fiti fericiti si sa aveti parte numai de bucurii!
gabriela-
sa fii fericita si iubita!
Adeline( 16.12.2005)Claire(7.12.2001)
CRISMIR spune:
LA MULTI ANI FERICITI RAMONA!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
Ramona J spune:
quote:
Originally posted by alinuta
Ramona, ce e cu Diego? Ca Alex poseda si ea un atare individ si zau mi-ar parea rau sa-l arunc si p-asta.
Alina, Alexandra si Anna
Recalled si asta! Al nostru era calare pe un jet-ski, merge si in apa si pe sol. Exact pe ala l-au aratat la tv si cind m-am uitat, fiica-mea era lipita de el. Cind am prins momentul l-am aruncat.
Eu cred ca toate jucariile sufera de "boala" asta. Sint facute cam in aceleasi fabrici cu aceleasi materiale. Le aruncam?!
The best thing you can do for your children is to love your wife.
Ramona J spune:
Multumesc fetele. A fost bun tortul, nu m-am putut abtine. Noroc ca am inceput azi orele de miscare la gym. Traiasca Recreation Center, e nemaipomenit locul ala!
Diana, cumpara un pat obisnuit, twin size. Exista niste "aparatori" care le pui pe marginea patului, sa nu cada copilul in timp ce doarme. Cred ca sint in toate magazinele cu articole de copii.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
CamiM spune:
Diana exact cum spune si Ramona noi i-am luat Sofiei pat twin si am pus aparatori. Doarme excelent in el de la 14 luni si nu a cazut niciodata.
Cami
13+ &
Sofia Alexandra(8 mai 2006)
poznewww.flickr.com/photos/40365301@N00/sets/" target="_blank">1 si 2 si filme1, www.dropshots.com/camiM" target="_blank">2
corinadana spune:
Fetele mi am comandat un face steamer, e si aromatizator (cre' ca am scris bine), stie cineva cam la cat timp se foloseste?
pup.
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
alintaroma spune:
Ramona Happy anniversary!! si noi tot ieri am avut aniversarea ... am facut 10 ani de legalitate , tot de Mihail&Gavril ne-am luat ![]()
Happiness keeps you Sweet,
Trials keep You Strong, Sorrows keep You Human,
Failures keeps You
Humble,
Success keeps You Glowing,
But Only God keeps You Going
ocebine spune:
quote:
Originally posted by corinadana
Fetele mi am comandat un face steamer, e si aromatizator (cre' ca am scris bine), stie cineva cam la cat timp se foloseste?
pup.
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
Corina, daca ti l-ai luat pentru infrumusetare, am sa te dezamagesc...in saloanele de calitate foarte buna nu se mai foloseste steamerul inainte de extractii (clasicul stors) pentru ca s-a vazut ca mai mult usuca fata in final (scoate "moisture" din piele). Se foloseste o crema care "deschide" porii. In special daca ai ten uscat sau combinatie (T-zone uleioasa si obrajii uscati).
Anamaria
"After all is said & done, more is said than done."
Andrada spune:
Ce crema anamaria?
merci,
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu