Fetele din America (93)
Raspunsuri - Pagina 21
ocebine spune:
quote:
Originally posted by Ramona J
Fetele cu riduri, va ofer solutia mea: puneti cite un kg la fiecare rid nou!
Daca se vaita sotul ca m-am facut cit doua, ii spun sa-si imagineze ca e intr-un menage-a-trois!
Dupa douazeci de ani impreuna... whatever works!
Corect!!!!
Nu ma deranjeaza (inca) ridurile chiar deloc. Ma gindesc ca totusi am trait si se vede. Am colege absolut innebunite de fiecare ridulet. Sint la curent cu toate "filler-urile" posibile. Stiu lunea ce si-au facut vinerea (majoritatea interventiilor cu laser sau "ac" au un downtime de 48 de ore). Am o colega care cind ride ma dor pe mine falcile...asa de chinuita pare.
Prefer cu riduri si fara lifting dar sa nu apar ca Joker in Batman...
Anamaria
"After all is said & done, more is said than done."
corinadana spune:
Eu mi am mai cumparat din Ro vitamina A solutie si mi mai pun seara pe fata si apoi crema.
Anamaria la cat timp dai jos lentilele??
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
ocebine spune:
Le pun dimineata si le scot la culcare. Le arunc dupa 2 saptamini. Sint Acuvue 2...eu sint mioapa si daca port okelari, ma deranjeaza trecerea rapida de la aproape la departe (mai ales la computer).
Anamaria
"After all is said & done, more is said than done."
Oana_B spune:
Man, dadu vrednicia peste mine azi si nu numai ca am gatit dar am facut si doua feluri de mancare
, sota-miu care de obicei gatitul in spinarea lui cade mi-a gustat ciorba yum yum baby ce buna e...ailalta mancare o pusesem intr-un vas din www.overback.com/images/forthehome/vagabond/VBN-201-OS.jpg" target="_blank">asta lut sau ce-o fi (am avut un set primit la nunta doua vase si 6 boluri mici de salsa) si inainte sa o bag in cuptor am dat drumul nitel la aragaz sa se incalzeasca apa ca in reteta spunea calda sa se faca mai repede si eu am pus rece si m-am luat cu vorba cu sota-miu si...buuuum mi-a pocnit vasul pe aragaz
am aruncat bunatate de mancare la gunoi.
In concluzie: or fi ele bune pentru cuptor da' nu si de pus direct pe ochiul de la aragaz
.
Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love
pink!
Ramona J spune:
Oana, lectia asta am invatat-o si eu cu ceva timp in urma...
The best thing you can do for your children is to love your wife.
Oana_B spune:
Iap, isprava facui io azi.
Hai sa deschid un capitol nou. 94
Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love
pink!