Durerea unei pierderi de sarcina ( 46 )

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Michelle

http://tt.lilypie.com/ZZ8sp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuli2you spune:

Multumesc mult pt raspunsuri.
Ce este sinechie uterina ? habar nu am si nici nu m-am lovit de asemena problema si niciodata nici mcar la persoane cunoscute nu avut sau sa fiu auzit.....
Pe mine ma vazut deja medicul gineocolog la 20 de zile dupa chiuretaj mai precis saptamana trecuta ´(luni)si a zis ca totul e ok si e arata bine asa cum si trebuie sa arate (ovare,trompe,uter etc.)
Un sfirsit de saptamana minunat alaturi de cei dragi voua,va doresc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idaira spune:

Sinechie uterina = alipirea peretilor uterini ca rezultat al raspunsului inflamator post agresiune data cel mai frecvanet de un chiuretaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha74 spune:

Seara buna fetelor!

Gata sunt si eu din nou acasica....si mi-au venit si "musafirii", contrar multor fete de aici eu ii asteptam...de 36 de zile...
Astept sa treaca si sa ma duc sa mai fac o tura la stimatii domni doctori, ca sa vad ce mai presupun, si daca ramin pe pozitie cu cele 6 luni de pauza, desi am o pofta nebuna de fi din nou gravi
Iuli...mda nu stiu ce sa iti zic, mergi totusi la medic...si indica-i tu sa verifice aceasta sinechie, ca poate nu-i trece prin cap
alinushca- te asteptam cu acele analize
Ninia - distrcatie placuta la mami
dana - ai grija de voi, incearca miere cu lamai
liana - cate zile mai numaram, 3 sau 4????
Lau-meli - pe unde esti, hai ma spune-ne ceva
Jojo_miha - ce iti face printesa?
Laura-Ioana - esti tareeeee, sa rezisti sa nu afli ce porti in burtik! La mine a fost oricum pe dos fata de ce mi-a spus la ecografie

Michelle In ce zi esti? Hai cu vesti bune!

Va pup pe toate ....fara numar, fara numar.

Miha

"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

miha 74-dupa cum am spus si in mesajele trecute noi nu mai incercam,cel putin anul acesta nu.Deci nu conteaza in ce zi sunt.poate de la anul vom incerca din nou,insa anul acesta sigur nu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Mi-e greata si sunt foarte trista. Am sa ma intorc pe luni cu vesti. Daca o sa am.
Va pup si sa aveti parte de zile linistite!

In asteptarea lui
http://bd.lilypie.com/lEbGp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Buna seara, fetelor!
Acum m-am intors de la mami. A fost asa de bine! Am papat bunatati, m-am alintat...a fost bine!
Alinushca, de ce esti trista? sa treaca!
Dana, pe tine si pe bebita!
Musette, hai ca ai scapat de ziua de azi si maine te vei odihni!
Michelle, , cred ca doar noi doua nu incercam sa avem un bebe acum.Eu te inteleg, pt ca sincer nici eu nu ma simt inca in stare sa trec prin emotiile alea...
Miha74,L58,consi, alina1980,Flavia,Irene,blueeyes, dan_ny,catty si restul fetelor, va pup pe toate!
Ma duc sa fac si eu baita...

Ninia
http://tt.lilypie.com/TRdsp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_1980 spune:

buna dimineata,fete dragi!
va pe toate fara exceptie!si eu sunt inca in stand by pana la sfarsitul lunii noiembrie!
alinuscha,de ce esti trista,scumpa!?
sa nu uitati ca azi noapte s-a dat ora inapoi,da!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IreneCAM spune:

sunt aici, nu ma dati disparuta...revin sa va povestesc mai multe! Azi am mult de lucru, offfff!!Si ieri am avut, dar am chiluit putin si am pus gogosaripana acum ii punea mama, nici eu nu stiu ce mi-a venit!

"Daca pamantul pe care il cauti nu exista, Dumnezeu il va crea pentru a-ti rasplati indrazneala" - Isabela de Castilla catre Cristofor Columb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns consi_s spune:

Buna dimineata si va imbratisez pe toate!
Michelle, am plans citind mesajul tau. E clar ca numai tu stii ce e in sufletelul tau, noi nu putem decat sa te incurajam, sa te imbratisam si sa iti spunem cuvinte frumoase! Nu pot sa spun decat ca iti doresc LINISTE!
Imi pare rau ca nu am mai intrat pe aici.
Am avut o perioada un pic mai aglomerata la birou, la fel o sa fie din pacate si saptamana viitoare.
Nu am crezut ca citindu-va si afland povestile voastre, afland despre fete insarcinate, despre proaspete gravidute, o sa am sentimentul ca timpul nu mai trece odata si ca nu mai vad si eu odata testul cu doua liniute! Credeam ca sunt multumita si impacata cu faptul ca las timpul sa lucreze si sa decida ce si cum. Dar m-am inselat si recunosc ca am avut momente cand imi doream parca sa dau timpului un branci si sa ma duca mai repede la momentele frumoase pe care le asteptam. Luna asta a fost prima data cand am fost f dezamagita ca a venit CM. Despre domnul meu ce sa mai spun? E parca mai suparat decat mine.
Fizic, mi se pare ca ceva s-a schimbat dupa chiuretaj si asta ma sperie. Nu mai am aceleasi simptome inainte de CM pe care le aveam inainte, durata a scazut, luna trecuta am avut aproape in permanenta dureri surde de burta. O sa ma duc luna asta la un control, cred ca asa este mai bine. Au trecut 4 luni, si cu toate ca am avut raporturi sexulae regulate (la 2-3 zile), fara sa tin cont de perioade fertile, etc, totusi bebe nu a venit.
In sfarsit, ca citeam ce scria Ninia, da ma pregatesc de nunta, ca sa spun asa. O sa facem cununia civila pe 24 noiembrie si pe cea religioasa probabil in ianuarie Asa cum va spuneam, ne dorim ceva foarte discret si fara fast, o sa fie o simpla masa cu prietenii, tinuta lejera. Oricum, va tin la current.
Pup pe toate, o duminica placuta!
Consi

Mergi la inceput