Durerea unei pierderi de sarcina ( 46 )
Raspunsuri - Pagina 13
IreneCAM spune:
Consi, stiu cum te simti, si eu cand citesc ma gandesc uneori ca pentru mine timpul trece asa greu si mai am asa mult de asteptat...Legat de CM cred ca este normal sa fie modificari, dar e bine sa te vada si dr., sa fii sigura ca e totul bine. Nu pot decat sa-ti tin pumnii sa reusesti sa ai un bebe cat de curand. Succes cu pregatirile de cununie!
"Daca pamantul pe care il cauti nu exista, Dumnezeu il va crea pentru a-ti rasplati indrazneala" - Isabela de Castilla catre Cristofor Columb
irinabobe spune:
am fost si eu la dr in sfarsit. se pare ca la mine este ori o dereglare hormonala ori o sinechie uterina. mai fac niste analize dupa primul cm si vedem care din ele e. insa daca e sinechie va trebui sa fac histeroscopie operatorie si din cate stiu la medlife nu iti fac anestezie generala. asa ca mi-e groaza, nu stiu in ce consta si cat de dureroasa va fi, si nu stiu daca sa merg in continuare pt asta pe mana lui predoi sau sa ma duc la un spital care face anestezie generala. daca cineva a trecut prin asta mi-ar prinde bine un sfat.
dupa histero se pune un sterilet timp de 2 luni si dupa aceea cica as avea sanse sa raman iar.
pup toate fetele.
Liana30 spune:
irina eu stiu fete care au faccut'o si nu li s'a pus nici un sterilet!!!de unde pana unde???????si eu trebuia sa o fac..si nu mi'a zis nimeni de sterilet..
va pup pe toateee..
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"
Nasica
iote'i ca vin
danangie spune:
Buna seara,
CRISTINA 26
. Ce mai faci? Fetita e bine? creste, creste.
IRINA imi pare rau ca trebuie sa treci printre atatea necazuri.....
CONSI spor la pregatiri. Faci numai cununia?
MICHELLE ai sa vezi ca ai sa te "vindeci" dupa aceasta pauza. Sa te detasezi de acest gand, iti va face bine. In rest? Ce mai faci?
FLAVIA multumesc de mesaj....
NINIA 
toate fetele.
mult asteptat
danangie spune:
LIANA cat mai ai pana la ziua X? Vei face recoltare de sange,nu?D-ne ajuta! Stai numai in pat? Dar ai facut FIV sau IA? Numai bine.
mult asteptat
Liana30 spune:
am facut IA,,mai am 4 zile pana la test,,da BhcG fac![]()
"Nimic nu-i imposibil!"
Nasica
iote'i ca vin
irinabobe spune:
liana asa mi-a zis dr ca se pune un sterilet ca sa nu se lipeasca iar peretii uterului sa ii tina departati. stiu ca in strainatate mai exista un balonas care nu are atatea contraindicatii ca steriletu da in romania nu exista.
asa ca nu stiu ce dreaq sa fac. oricum tre sa astept primu cm sa imi mai fac fsh si prolactina si o eco transvaginala, dar pana atunci trebuie sa ma gandesc ce sa fac.
stii cumva cat e de dureroasa chestia asta cu anestezie locala?
Idaira spune:
quote:
Originally posted by irinabobe
am fost si eu la dr in sfarsit. se pare ca la mine este ori o dereglare hormonala ori o sinechie uterina. mai fac niste analize dupa primul cm si vedem care din ele e. insa daca e sinechie va trebui sa fac histeroscopie operatorie si din cate stiu la medlife nu iti fac anestezie generala. asa ca mi-e groaza, nu stiu in ce consta si cat de dureroasa va fi, si nu stiu daca sa merg in continuare pt asta pe mana lui predoi sau sa ma duc la un spital care face anestezie generala. daca cineva a trecut prin asta mi-ar prinde bine un sfat.
dupa histero se pune un sterilet timp de 2 luni si dupa aceea cica as avea sanse sa raman iar.
pup toate fetele.
Eu am facut histeroscopie cu anestezie locala...tot asa dupa chiuretaj ciclul meu s-a modificat intr-atit incit nici durata nici cantitatea,nimik nu mai era la fel.Scopul meu a fost exploratoriu iar in timpul interventiei dr mi-a spus ca nu era vorba de nici o sinechie si ca corpul sufera schimbari hormonale.Din ce motiv ,nu stie..Iar de sterilet,nici vorba!
Liana30 spune:
irina pai daca dc a zis asa stie el ce stie..io zic sa o faci ca e bineee..si uite cum faci..te duci la dc tau si ii spui clar,,domnuleeeee io vreau sa'mi facetiii da sa nu ma doaraaaaaaaaa..si gataaa.,.daca e om si pricepe..o faci la el daca nu..te duci si cauti dc care iti face fara sa te chinuie..
ca io nu inteleg breee dc astia..cum draq pot frate sa faca asa???de lene sa faca anestezie..multi fac pe viuu..io i'as spanzuraaa...pai cum draq sa mai calc io pe la unu ca asta cand stiu ca ma chinuiel..
gataaaaa tac.,.ca deja o luai pi araturaa..
va pupp pe toateee..
"Nimic nu-i imposibil!"
Nasica
iote'i ca vin