Durerea unei pierderi de sarcina ( 46 )
Raspunsuri - Pagina 11
Ninia81 spune:
Dana,
, parca ziceam ca raceala trebuie sa fie la mine, care nu am bebe...Ce faci o iei tu? Ia sa ma pupi, ca sa se ia la mine de la tine....
Sanatate multa si sa vii cu vesti bune de la doctor, da?
Fetelor, va pup pe toate fara exceptie, si va doresc un week-end superb! Eu d-abia astept sa ajung la mami a mea...Maine o sa pap din bunatatile de la mami si o sa o vad pe nepotica mea Ana...
Ninia
http://tt.lilypie.com/TRdsp3.png
Laura Ioana spune:
Dana
si pe mine ma mira ce repede trece timpul! Am inceput AMR-ul
Flavia
nu am pregatit nume, dar am facut doua liste cu nume de fetite si de baieti (si mai tre sa mai caut). Ce e sigur e ca, daca e fetita, se va numi si Maria...dar cum tu zici ca-i baiat
...si io parca tot asa ma gandesc...nush, nu m-am hotarat!
30+
AMR 10 saptamani
Poze Laura
Puiul nostru drag
Sarcina 2007
iuli2you spune:
danangie FELICTARIE pt bebe .Sa ai un
sanatos si frumos,doamne ajuta sa fie bine ,iti doresc insanatoasa cit mai grabnica si sa ai grija de tine si de bebe .
Fetelor cer si eu o parere la voi si anume:
Pe 27 septembrie mi-a facut chiuretajul ca asa a fost sa fie
,dar dupa chiutej am avut daca am voie sa-l numesc un ciclu exact ca un ciclu dar mai lung ,ma tinut mult adica circa 8 zile primele 5 zile mai abudent si pe urma cite un pic.Saptamana asta miercuri erau 28 de zile cind trebuia sa vina si a inceput deja de luni (adica la 26 de zile)sa i-mi vina doar cite putin ,atit de putin incit nici nu am patat nici macar un strop pe tampon.Aveam urme de singe numai in vagin si pur si simplu numai cind mergeam la wc sa fac un pipi i-mi venea un strop pe hirtie dar foarte putin.Si azi tot asa i-mi vine adica am urme de singe in vagin dar nu tot timpul cind merg la wc ,am facut test de sarcina e Negativ,in urma cu citeva zile ma durut capul ,mie rau acuma mai nou,am o durere de stomac si in plus mie si rau ,azi cum m-am trezit nu am putut sa beau nici o cafea ,pur si simplu a trebuit fortat sa vomit dupa ce am mincat ca i-mi era f.sa rau si a trebuit mai mult fortat sa-o fac.E adrevarat ca eu am luat de luna trecuta de la chiurej,,Mastodynon,, ca sa mi se regleze ciclu si in plus sa reglez si hormoni ca in luna in care am ramas am avut ciclu de 2 ori inainte sa ramin si ovulatie mai tirzie ,si ma gindesc ca poate din aceste dereglaj poate nu a fost bine de la bun inceput cu sarcina mea.Nu stiu ,o fi din asa de putin din cauza Mastodynon-ului asa de putin singe dar nici nu stiu daca il pot numi find intr-o cantitate asa de mica .
Un weekend minunat va doresc alaturi de cei dragi!
alina_1980 spune:
buna dimineata si un weekend placut tuturor!
iuli,am citit mesajul tau si cu toate ca nu prea am un raspuns cu privire la tratamentul tau am sa iti spun cum stau lucrurile la mine pt ca si eu am avut chiuretajul tot pe 27 septembrie:(prima sarcina,primul chiuretaj deci sac gol fara embrion la 10 saptamani),am avut usoara sangerare decat prima zi dupa chiuretaj,apoi inca vreo 5 zile usoare scurgeri maronii din ce in ce mai decolorate pana s-au oprit de tot.am avut trat 5 zile cu zanocin si flamexin. primul cm a venit acum miercuri 24.10 ,normal si aspect si ca cantitate,aceeasi durere de burtik in z1 ca si inainte.
sapt asta care vine vreau sa merg la dr la un control pt ca dupa urmatorul cm avem liber la bb si vreau sa ma asigur ca totul e bine acolo inauntru si sa imi recomande si cateva analize.
musettepink spune:
Buna dimineata fete dragi!
Danagie te astept cu vesti bune de la dr!!!!!!!!!!
Sanatate!
LauraIoana ce putin mai ai pana nasti....cred ca dabea astepti....dar tu nu ai vrut sa stii ce e bebele din burta sau nu s-a vazut?nu stiu cum ai avut asa rabdare sa vezi ce este abia la nastere....oricum sper sa fie ceea ce tu iti doresti sa fie!
Ninia distractie placuta la mama ta!!!!
Iuli2you nu stiu ce sa zic despre menstruatia ta dar poate ar fii bine sa te vada un medic,sa nu fi facut ceva complicatii avand in vedere ca ti-a fost si rau.Sanatate!
Carmina nu ai mai intrat de mult,ce mai faci?
Pepsi ce faci ?A trecut raceala?
Eu sunt la serviciu
!!!!!!!!!Dabea astept sa ajung acasa sa pot simtii si eu weekandul!
http://tt.lilypie.com/ZZ8sp3.png
Laura Ioana spune:
Musettepink
eu nu am vrut sa stiu sexul! Mi-am impus sa nu ma intereseze, a fost mai greu la inceput, dar am reusit
Mai ales ca nici nu am fost la vreun eco performant unde sa pot intelege, fara sa vreau, daca vad ceva de-a lui bebe
![]()
Alina
si eu am facut tratament cu zanocin dupa chiuretaj. Cica se ramane repede dupa tratament cu antibioticul asta, ptc vindeca eventuale infectii in organism si lasa locul curat si pregatit
In luna in care am ramas am facut 5 zile de polidin (la ciclu), special pt a ramane
Bafta la dr si sper sa ramai cat mai repede.
Mirelus
nu mai stiu: ai facut tratamentul cu polidin? Daca da, poti sa-l repeti, sa stii.
Iulia
si eu zic sa mergi la dr cat mai repede. Ciclul asa redus poate fi semn de sinechie uterina (sa speram ca nu-i cazul).
30+
AMR 10 saptamani
Poze Laura
Puiul nostru drag
Sarcina 2007
alina_1980 spune:
laura ioana
si nastere usoara iti zic de pe acum,mai ai atat de putin,sa dea DD sa fie totul bine de data asta!da,dr meu mi-a dat preventiv antibiotic + antiinflamatorul.eu am ramas din prima luna insarcinata,sper sa raman si acum repede!
va
pe toate,sunteti niste fete minunate!!
danangie spune:
Buna dimineata,
IULI imi pare tare rau pentru sarcina. Multumesc de urari. Cat despre ciclul....da cum zic fetele ar fi bine sa mergi la un doctor sa vezi care-i treaba. La mine a fost divers.....in sensul ca dupa chiuretaj menstruatia incetul cu incetul s-a reglat. Numai bine
NINIA pai nici eu nu vroiam sa iau raceala, dar se vede ca organismul meu nua fost asa de puternic sa reziste acestor virusi nerusinati. eu te [pup. Dar nu ca sa-ti dau raceala. Ci sa-ti dau altceva ![]()
MUSETE
mult asteptat
Michelle81 spune:
Va multumesc pentru cuvintele voastre,pentru ca ati fost si sunteti alaturi de mine!aveti grija de voi!