Piatra Neamt, Perla Moldovei (35)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Of, Laura, imi imaginez ce greu iti este!!! Da' sa vezi ce ti-o creste inima cand o sa ai parte de-o nora si-un ginere care sa-ti multumeasca pentru faptul ca i-ai crescut atat de bine!
Cred ca e prea agitat..si inca sunt mici si nu pot sa inteleaga chestia asta cu cresa...o sa treaca, sunt sigura!
Abia astept sa veniti cu copilutii la ziua Iustinei, sper sa fie liber acolo, ca daca nu...nu stiu ce fac...
A, Adriana, Iustina a primit aseara in pachetul de la maica-mea o pereche de ghetute care zice ea ca sunt ca ale Larei...repeta asta non-stop de cand le-a vazut si azi, normal, s-a incaltat cu ele...poate seamana ele cu ceva ce-o avea Lara, da' nu prea rasar...nu' s de unde i-a venit...cred ca de dorul Larei...
Dana, mai ai de impachetat? Cand va mutati? Ce face Ana? cum merg lectiile lui Paul?

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

quote:
Originally posted by LoraG76

Of, Laura, imi imaginez ce greu iti este!!! Da' sa vezi ce ti-o creste inima cand o sa ai parte de-o nora si-un ginere care sa-ti multumeasca pentru faptul ca i-ai crescut atat de bine!

La ce soacra prevad ca o sa fiu, cred ca o sa-mi multumeasca asa .

Laura de shtrumphi, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni

Mergi la inceput

Dar ce, Laura, vrei sa fii ca soacra-ta??? Sau ea e mic copil???

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Gata, am vorbit la Magic Cake, pe data de 31, sapt. viitoare, miercuri, la ora 17.30, sunt invitati toti copilutii la ziua Iustinei. Asteptam confirmari!

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

Mey, cumatra eu tot astept ceva de baut de la tineNet v-ati pus la ap?

Ana - mami de Ecaterina-Maria si Casandra-Petronela
www.elipetromed.ro

Mergi la inceput

Lora am sa vb cu sotul si vedem cum facem sa venim si noi.

Lora, Adriana fetele voastre se intalnesc in parc in dupa-amiaza asta? Poate vin si eu cu fetele.

www.elipetromed.ro

Mergi la inceput

Ana, eu nu stiu ce sa zic, cred ca o sa fie pe acolo, la 4 fara un sfert o ia d-na de la gradi se intalnesc in fata la teatru cu socrii mei..probabil c-or sa mai stea putin si prin parc, dar nu stiu cat.
Fetelor, copiii vostri mananca pizza de la Marianti? Ce credeti? Sau ce ati prefera? Cartofi prajiti cu snitele?

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

quote:
Fetelor, copiii vostri mananca pizza de la Marianti? Ce credeti? Sau ce ati prefera? Cartofi prajiti cu snitele?

La Casandra e dupa cheful de moment. As vota pt cartofi cu snitele, dar nu stiu daca nu cumva o fac degeaba.

www.elipetromed.ro

Mergi la inceput

Ok, o sa vad ce zic si astia de la Marianti, ce-ar putea aduce. Cica cei de la Magic Cake colaboreaza cu Marianti.

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Oricum la Marianri este mancare buna numai cand ma gandesc

www.elipetromed.ro

Mergi la inceput