Piatra Neamt, Perla Moldovei (35)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Si eu tot in decembrie i-am pus Iustinei cercei si n-a avut nimic.

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

La multi ani, Dana! Sa fii sanatoasa si fericita!

Laura de shtrumphi, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Dana, la multi ani! Sa fii fericita alaturi de familia ta!
LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITILOR ZILEI DE ASTAZI!

Laura, foarte frumoase pozele voastre! Pupici pentru strumfi!
Adriana, si eu stiam ca-i poti pune cerceii si cand e frig afara!
Lora, noi putem sa venim pe 31. E la mijlocul saptamanii si nu cred ca vor fi probleme!
Carmen, sa poarte Stefi cu placere cercelusii!

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

http://www.shutterfly.com/view/pictures.jsp
http://community.webshots.com/user/ellinia_c

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenstefi spune:

saluti fetele!!!
dana LA MULTI ANI draga mea,sa fii sanatoasa ,fericita si iubita de cei dragi si atunci o sa bem si noi cu tine!!!!1
lora ,ne-ar place si noua sa venim la ziua iustinei si e posibil,asa ca asteptam momentul.
adriana,noi la levi in precista i-am pus cerceii,primavara dar se mai pot pune si la o bijuterie langa biserica sf ghe.de langa sc. nr.3 si tot cu cercei medicinali si prin impuscare si noi nu am auzit sa fie o prb din cauza vremii.
pupici carmen si stefi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Bine, fetelor, multumesc! Atunci o sa vorbesc maine la magic cake sa vad ce zic si va spun si voua. Sper sa aiba liber pentru 31, ca as vrea chiar de ziua ei sa fie. Daca nu, 1.

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Multumesc mult ca v-ati uitat la poze si imi creste inima de la atatea complimente

Lora eu zic ca venim si noi. Doar sa nu fie copii bolnavi, ca in rest, e ok zic eu. Multumim de invitatie

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Multumesc!
O sa merg sa intreb de cercelusi - stati sa vedeti cand o vedea-o sotul si cu cercei, cu parul ciumpavit si cu cercei "maimutica cu cercei". oricum mai vad eu - comoda cum sunt, o sa aman de pe-o zi pe alta ... apoi uit de tot.

Lora, in principiu si noi am vrea sa venim la Iustina

Adriana

aaa ... ieri am visat ca doct. imi arata la ecograf bebele si era baiat; acum sa vedem ce vise mai am pana la sf. sarcinii.

Mergi la inceput

Laura, e normal sa-ti creasca inima! Mai ales ca nu e deloc usor sa cresti doi copii de aceasi varsta. Eu de abia ma descurc cu Stefan, cateodata ma seaca de energie, nu pot sa-mi inchipui cum ar fi cu doi ca el! Dar nu neg ca mi-am dorit gemeni, numai ca nu a fost sa fie! Nici in familia mea si nici in familia sotului nu au fost vreodata gemeni, asa ca slabe sperante!
Azi dimineata am aflat ca diseara mergem la un botez, asa ca ma grabesc sa impachetez copilul sa-l trimit la socrii si cred ca-l las acolo tot wk, mai respir si eu, poate iesim si noi undeva!
V-am pupat!

Mergi la inceput

Laura, e normal sa-ti creasca inima! Mai ales ca nu e deloc usor sa cresti doi copii de aceasi varsta. Eu de abia ma descurc cu Stefan, cateodata ma seaca de energie, nu pot sa-mi inchipui cum ar fi cu doi ca el! Dar nu neg ca mi-am dorit gemeni, numai ca nu a fost sa fie! Nici in familia mea si nici in familia sotului nu au fost vreodata gemeni, asa ca slabe sperante!
Azi dimineata am aflat ca diseara mergem la un botez, asa ca ma grabesc sa impachetez copilul sa-l trimit la socrii si cred ca-l las acolo tot wk, mai respir si eu, poate iesim si noi undeva!
V-am pupat!

Mergi la inceput

Cristina, multumesc . Dupa ce crize de tantrum mi-a facut Rares aseara (vreo 20 de minute de urlete care m-au bagat in sperieti, trantit cu capul de usa de la intrare, de pat, de podea, si-a infipt mainile in parul meu cand l-am luat in brate sa nu se mai loveasca de am crezut ca raman fara par) si asnoapte (a urlat efectiv vreo 15 minute pe la ora 2 si inca vreo 10 min. pe la 5:30), chiar simteam nevoie de o vorba buna. Toata nebunia s-a declansat ca l-am fortat sa dea inapoi o bucata de creta imprumutat in parc de la un copil si l-am luat pe sus sa-l duc acasa. Incep sa ma intreb tot mai des care e problema, unde gresesc. Am stat azi de vorba si cu asistenta care era azi in tura. M-a asigurat ca sunt copii linistiti (chiar prea linistiti uneori, ajungand sa-i deranjeze si imbratisarile si pupaturile altor copii, nu numai cearta sau micile lovituri primite de la cei "mai iuti"), ca acolo sunt cuminti, nu fac crize de nervi, nu plang dupa noi, dorm linistiti, ca Bianca mananca chiar mai bine decat Rares. Ca nu au nici un motiv sa se teama sau sa se sperie. Probabil e prea mare totusi stressul despartirii de noi, galagia si agitatia de la cresa, prea multe desene animate. Nu stiu.

Primele analize de scaun au iesit bune. Nu mai tusesc aproape deloc, muci nu au. Sper sa le prinda bine vizita la bunici din we, sa isi incarce si ei bateriile in locul unde s-au simtit atat de bine asta vara.

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

Mergi la inceput