Sezatoarea canadiana (70)
Raspunsuri - Pagina 19
Podeanu spune:
Ce dragute sinteti cu aprecierile voastre....mie aseara dupa ce am mai tras un ochi pe poze , mi-au parut asa inchise, parca eram prea negrii deghizati.
Khristin, costumele le-am luat de la Maxi& cie (magazin gen Walmart cu mincare si toale,etc)
Ana, in afara de ce au precizat fetele eu le mai dau asa: hamburgheri de pui (deja semipreparati de la maxi),le fac wrap cu pui (lipie unsa cu tzatzichi, pui feliat si salata). Asta din urma are un succes nebun la copiii mei. Si bineinteles iaurturi, colation ceva bartanda de la Costco,mai nou le cumpar niste chestii care le-a dat Simonna pe vasul croaziera ...niste biscuiti de-i inmoi intr-o ceva dulce.
Ca colation le mai dau fructe si cascaval ficello. Un suc, o cutie cu lapte si cacao si cam asta e lunch-ul lor.
Ah, si mai iau paste de la Maxi, din alea in cutie de carton de le bagi direct la microunde.
Nelia, dar nu se innegreste marul deja feliat? ca ai mei copiii nu maninca nici banana daca are o chestie minuscula neagra..
Tot vorbiti de slow cook, parca ma bate si pe mine ideea sa-mi iau una. dar ziceti-mi cum faceti, o lasati in priza de dimineata si cind va intoarceti e gata mincarea? Se opreste singura sau cum?
Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face...
Simonna spune:
Dana... m-am tot gindit la mijoteusa aia... eu am una, din lipsa de entuziasm si bunavointa e tot in cutie :)), da' mi-am propus sa pun mincarea in ea seara si s-o scot din priza dimineata... Se cheama ca tot facuta e si la 6 seara, cind o reincalzesc si gata. Nu-mi vine sa plec de acasa 10 ore si s-o stiu pe aceea in stare de functiune!Da' am mincat niste cotes levees facute la mijoteusa, o minune... cred ca merita banii. Si mi-am scos si retete de pe net... ca la asta sint meseriasa, am un dosar cit China cu retete, nu-s la ce'mi folosesc!
Sa stii ca m-am uitat si eu la poze... e fain tare un chef de-asta, anul asta n-am facut c-am fost ocupata cu botezul... la anul poate sa mobilizez poporul!
Nelia, eu nu tai nimic in feliute si bucatele, ca si daca le tai rezultatul tot ala este. Asa se strica la noi fructele in cos, noi stim exact cind si la ce inghetata este reducere si unde, fructe... in compot poate... si fructe de padure, alftel... plimb si eu banana la servici si de la servici, ii mai alatur cite-un mar, sa nu se plictiseasca...
Voi ati vazut pe undeva cuptor cu microunde cu hota integrata? (sau invers, na!), ideea e sa-l pun deasupra aragazului nu pe un comptoir... Da, si sa fie eeeftin! Costco sau asa ceva...
Simonna
maru spune:
quote:
Originally posted by Ana Stroe
Dana,
bine ca ai amintit de boîte à lunch, eu sunt in pana totala de idei....
ce mai puneti fetelor la scoala, ca a'meu vine cu eternul sandwich pe jumatate nemincat si rupt de foame, si sta acolo aproape zece ore pe zi....am mai pus crenvusti taiati; am cumparat un termos de la walmart si i-a curs supa in rucsac (ca m-am zgircit sa iau unul mai scump de la canadian-tire)....mai pun brinza, citeodata o maninca, citeodata nu......si collation (banana+iaurt+biscuiti-sandwich sarati...)
voi ce puneti scolarilorla pachet, haideti sa mai schimbam ceva idei. thks
Ana
http://www.floriinro.ro/
Loue à bon prix cet espace de signature, merci de me contacter en MP.
Ana, eu ii pun lui Andrei un iaurt Yoplat parca se cheama, de ala de baut, un mar si o "crantanica" cum zice el, adica un baton cu cereale. Iaurtul il mai variez cu compotzele de alea mici, ca nu pot sa ii dau salamuri din motive de constipatie.
Prefer sa vina un pic mai flamand si sa manace ciorbita si felul doi acasa.
Nu cred ca ti-am fost de folos, dar asa procedez eu cu Andrei
Doamne'ajuta!
POZE
Podeanu spune:
Maru ptr cite ore ii dai tu meniul mentionat mai sus?? Banuiesc ca nu ptr toata ziua..Ai mei m-ar lua la goana de foame daca le-as da numai atit.
Simonna, de aia am intrebat ca parca nici mie nu-mi vine sa plec si s-o las in priza...poate ne raspunde Nelia cum procedeaza. Ai citit mesajul meu anterior? Iti spuneam ca la Structube au niste perne superbe doar 19 $ bucata.
Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face...
columbiana spune:
Ira, Nelia, Simonna, Oana, Maru, Dana,
va multumesc tare, tare mult! am dat azi o tura pe la magazine si am mai cumparat termos, cite ceva, i-am pregatit un orez cu legume la mijoteuse si ficat de pui (care stiu ca-i plac) si de miine incepem diversificarea:)), am sa schimb zilnic meniul sa vad ce merge si ce nu; problema e ca Tudor e reticent tare la feluri variate, dar culmea e ca nu mai merg nici cele ce le tot repet.......; am noroc ca maninca bine acasa cind vine, zilnic ciorba/supa nelipsita+ felul doi si binenteles o portie mica de cosonerie de rigoare.
Simonna,
recunosc ca eu la biserica am vazut doar doua gagici faine ( confirmare barbatu'meu
) baiatul si...cosuletul, ca in cosulet nu se vedea de la mine......
Ana
http://www.floriinro.ro/
Loue à bon prix cet espace de signature, merci de me contacter en MP.
nelia spune:
Dana, banana nici ale mele nu o maninca daca e neagra, pe asta le-o dau intreaga, dar marul, para, portocale, mandarine merg, le pun repede in punguta sau intr-o cutiuta de plastic cu capac si vad ca nu comenteaza. Dar ale mele maninca foarte multe fructe.
In legatura cu mijeuteusa, eu abia am cumparat-o, am facut doar trei feluri de mincare in ea pina acum, deci prea multe sfaturi nu am de dat, astept sa primesc. Nu am facut o reteta speciala pentru ea, am facut doua tocanite si orez cu legume si carne de vita. A mea nu are buton automat, deci nu se opreste singura, dar am inteles ca sint si din acestea. Oricum, eu nu as lasa o chinezarie in priza si in state de functionare cind eu nu sint acasa si nici noaptea. Pina acum am pus-o pe la 6 seara in priza si cind m-am culcat a fost mincarea gata, bineinteles ca pentru a doua zi.
Simona, daca ai retete pentru mijeuteusa deja culese si salvate undeva, mi le poti trimite si mie? Mi-ai face un mare bine, ca nu am timp nici sa respir, darminte sa mai caut retete.
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=297799&cdate=20070525&ctime=104503" target="_blank">
36+ , www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA si www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA - AMR 23 de zile!
oanagabriela spune:
Si pozele noastre de la Halloween...
http://picasaweb.google.com/oanagabriela2002/HALLOWEEN2007
lorelaim spune:
Dana, Ira, Oana - f frumoase pozele de Halloween! dar mai printzesucele :-) Aici nu se serbeaza Halloween-ul cu atata "fast" :-) La Gabisor la gradi doar cei mari 5+ ani au fost costumatzi, piticotzii nu. Educatoarele mi-au spus ca au incercat sa-i "corupa" si pe cei mici cu serbarea Halloween-ului... acum vreo 2 ani si a iesit un fiasco total... si s-au lasat pagubase :-) Acum ca tot a trecut lumea incepe sa se pregateasca usor-usor de Santa Lucia (http://myeurope.eun.org/ww/en/pub/myeurope/home/misc/slucia.htm si http://en.wikipedia.org/wiki/Saint_Lucy's_Day) si apoi de Craciun :-)
La noi ploua marunt mocanesc, si e rece... maine avem din nou zapada in program...
Fetelor - in Canada sunt ceva solduri la hainutze pt prunci? au inceput magazinele sa ajusteze cata-cat pretzurile cu cele din US? intreb deoarece omul meu vine sapt viitoare si vreau sa-i dau niste tips pe unde sa mearga si ce sa caute... Multzam fain pt orice info!
Va tzuck
si o sapt faina va doresc in continuare!
Lorelai
Albume foto
"Daca dragoste nu e... nimic nu e..."
lorelaim spune:
Nu stiu daca va place Celinutza :-)
http://www.theglobeandmail.com/servlet/story/RTGAM.20071105.wmusicawards1105/BNStory/Entertainment/home
Mie imi plca f mult cateva melodii de-ale ei :-)
Lorelai
Albume foto
"Daca dragoste nu e... nimic nu e..."
Ira spune:
Doamne ce frumoasa ii Antonia ta, Oana. Super delicata si gingasa, o adevarata fetita. Si mai era inca o printesa absolut superba pe acolo!
Eu am avut astezi ore pe Rive Sud, am mai iesit si eu in lume :-)). Ne pregatim pt. o perioada mai grea in familie, pt. ca o sa am din nou un mini-turneu in Halifax, si va trebui sa lipsesc de la scoala, iar remplacent nu am. Va trebui sa inghesui orele si sa le recuperez in zilele mele in mod normal libere, si cu avalansa de show-uri (saptamana asta am 3) si orele mele normale...voi transfera destule sarcini conjoint-ului care si asa se pregateste de sesiune si nu face altceva decat sa invete si sa munceasca.
Doamne, grea mai e perioada asta de tranzit, cu facultati, servicii si copilul in toate directiile, abia astept sa mergem doar la serviciu si atat, ce dorinte plate mai am si eu la ora asta! Anyway, de la anul voi munci mai putin, m-am decis sa predau doar 4 zile pe saptamana, sa raman doar aici la scoala mea, pt. ca deja show-urile cu grupul se inmultesc prea mult, si cu turnee, festivaluri si alte contracte de inregistrari e deja prea mult.
De Craciun o astept pe sora mea care acum e la Londra, mi-a trimis un e-mail de acolo. M-am intristat doar ca nu a putut avea delegatia in acelasi timp cu noi, ca vom avea turneu in august in UK.
Ma duc la ale mele. Perne adica. Sofia va face maine vaccinul de 4-6 ani, sper sa fie totul ok.
Les psychiatres, c'est très efficace. Moi, avant, je pissais au lit, j'avais honte. Je suis allé voir un psychiatre, je suis guéri. Maintenant, je pisse au lit, mais j'en suis fier.

)....mai pun brinza, citeodata o maninca, citeodata nu......si collation (banana+iaurt+biscuiti-sandwich sarati...)