Sezatoarea canadiana (70)
Raspunsuri - Pagina 18
Ira spune:
Dana, am vazut pozele, super!!!
Ana, ficello, morcovei, bucatele de vita afumata si uscata (la pungulite), aripioare de pui cu 3-4 cartofi prajiti, legume din acelea congelate facute in 5 minute la microunde cu cascaval topit pe deasupra (Sofia e innebunita), puncte de pizza, philadelphia unsa pe bagel 12 cereale si cu ardei gras verde, pui din ala gata facut la rotisor de la Maxi, rupi bucatele in piept si combini cu ceva crutoane si salata de varza (1$ tot la Maxi), posete de pizza (un fel de painici umplute cu branza, masline, sos de rosii si salam (se baga la microunde), fel de fel de mancarici cumparate de la congelate - cele mai bune-s cele de vita, 1 data pe saptamana e ok, carnaciori Pepperoni facuti in 3 minute in cratita cu fasiute de ardei gras sau salata de rosii, daca mai am idei iti mai dau.
Les psychiatres, c'est très efficace. Moi, avant, je pissais au lit, j'avais honte. Je suis allé voir un psychiatre, je suis guéri. Maintenant, je pisse au lit, mais j'en suis fier.
columbiana spune:
Ira,
, am printat!
miine ii achizitionez alt termos neaparat cupchilului pina nu se inbolnaveste de stomac.
Dana, m-am uitat peste poze, speriosi sunteti:))
apropo de haloween, fiu"meu a cistigat la scoala ditamai dovleacul impodobit (asta cistiga toate concursurile cind e de tras la sorti
) si acum troneaza pe barul din bucatarie ditamai matahala de dovleac si nu ma lasa sa-l arunc, nu stiu cum sa-l conving. poze nu i-am mai facut ca a plecat fantoma alba de acasa si s-a intors fantoma gri spre negru de la tavaleala ![]()
seara buna,
Ana
http://www.floriinro.ro/
Loue à bon prix cet espace de signature, merci de me contacter en MP.
lorelaim spune:
Buna dimineatza 
Ma scuzatzi ca nu am apucat sa vad pozele - promit sa recuperez mai tarziu :-) cand boboaca va fii la gradi ;-)
Acum imi fac, ca de obicei, "informarea politica" - adica citesc ziare pn-line de pe cele doua continete.
Am gasit o chestie super-interesanta... inca nu e studiata destul si nu se cunosc "side effects"... dar... imi face impresia ca acest tip de tratament NU implica folosirea nici unei subst toxice... ceea ce e bine...
http://www.dailymail.co.uk/pages/live/femail/article.html?in_article_id=491680&in_page_id=1879
Va tzuck si va urez o sapt faina!
Lorelai
Albume foto
"Daca dragoste nu e... nimic nu e..."
khristin spune:
Saliu,
Dana, simpatice tare pozele, se pare ca ati avut o petrecere pe cinste
, iar costumele voastre tare reusite. Mi-a placut ca erai in tandem cu soata
, unde le-ai gasit?
Ia uitati si va minunati ce se invarte in jurul pamantului nostru drag: http://www.space.com/spacewatch/space_junk.html ....aolio, scuzati dar sint sumbra tare azi, ati vazut/citit An Inconvenient Truth de Al Gore? Ce ne-o rezerva oare ziua de maine? 
Cristina
noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si Paris & AOB
nelia spune:
Dana, am vazut pozele! Ce costume frumoase ati avut si ce va distrati de sarbatoarea asta! Noi nu facem nimic in afara de a costuma copiii si a-i trimite la gradinita sau scoala unde il sarbatoresc. Pe Agata o invita o familie, parintii unei fetite de la gradinita Dawson cu care a pastrat legatura de trei ani incoace si ma bucur mult ca asa merge si ea la adunat de bomboane. Cred ca mi-ar placea si mie sa ne costumam si noi adultii si sa sarbatorim...
Ana, eu ii pun Agatei mincare gatita, nu-i dau sandwich-uri sau prinzuri reci decit atunci cind mi se cer sau cind sint in pana de idei.
Pentru prinz ii pun o cutie de orez sau cus-cus cu legume facute un pic la aburi si carne (pui, vita sau peste), taiate marunt, sau piure cu brinza sau carne sau paste integrale fierte cu brinza rasa pe deasupra sau omleta simpla sau cu ceva prin ea (legume, brinza). Cind merge cu felul de mincare ii dau castraveti, rosii sau salata sau salata de varza intr-un alt recipient mai mic.
Prinz rece: brinza sau cascaval, masline, pastrama, rosii, castraveti, ridichi, sushi, intr-un recipient aparte si mic ii pun o pasta de peste sau brinza si niste biscuitei pe care sa o unga sau ii mai dau un fel de salata facuta din oua fierte tari, cartofi copti, masline, ardei si ce mai am prin frigider.
Pentru gustari ii dau o punguta de fructe si una de legume (morcovi, ardei, telina, conopida, brocoli), taiate bucatele, baghete de cascaval, prajiturici de casa, iaurturi simple sau cu fructe, paste de fructe din alea fara zahar si ce-mi mai trece prin cap.
E adevarat ca eu o iau la 3, asta inseamna ca tu trebuie sa-i mai pui o gustare in plus. Ei au si cantina la scoala si majoritatea copiilor maninca acolo supe, feluri doi, foarte ieftine si spune Agata ca si gustoase. Deocamdata ea maninca doar vinerea la cantina (si asta numai daca a trecut saptamina cu bine, altfel ii tai portia
) si atunci isi face de cap, isi ia pizza, suc, un fel de paste cu sos alb cica foarte bune, si-a luat si supa ca mirosea frumos si i s-a facut pofta, o data si-a luat si un hamburgher cu salata de varza... Ii dau 5 dolari pe saptamina ca bani de buzunar (daca ii merita) si face ce vrea cu ei, adica daca vrea sa manince vinerea trebuie sa si-i pastreze, daca vrea sa cumpere altceva de ei, sint de acord, dar asta inseamna ca vinerea primeste pachet mincarea care exista in casa, nu-i gatesc special cum fac pentru celelalte zile.
Dar si eu sint curioasa ce mai primesc scolarii nostri la pachet...
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=297799&cdate=20070525&ctime=104503" target="_blank">
36+ , www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA si www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA
mikiion spune:
Multumesc pt. informatiile despre mutat cu copii mici. Eu ma cam speriasem pt. ca l-am culcat o noapte in alta camera si a fost f. speriat dimineata. El cand se trezeste, se uita pe pereti, daca sunt toti mutunachii la loc, vorbeste cu ei......
Acum sa vad daca ne mai mutam anul asta, ca nu prea mai am curaj
neliasi fetele care aveti mijoteuses, ce firma v-ati luat? Am citit pe net ca Rival e buna ca are oprire automatica si intra apoi pe functia de mentinere la cald. Si ca cele cu buton simple trebuie sa fii acasa sa le opresti....Am inteles eu bine?
Erau unele in oferta la Canadian tire, firma Bavetti....Si nu stiu daca sa ma reped sau nu sa o iau.
Am stat pe forumurile francofone si sunt o tona de retete de facut cu aparatul asta. Ca m-am invatat prost cu mancare buna si cand pleaca «mijoteusa» de mamica a mea , si eu si Marc o sa ducem dorul.Azi a stat saraca 3 ore sa ne faca supa de perisoare. Pt. mine o mancare care imi ia mai mult de 15 minute prepararea imi ia prea mult timp....
Mi-au placut costumele voastre . La anul poate il duc si pe el. Ca anul asta mi s-a parut penibil, el nu mananca bomboane , ce sa fac cu ele sa le manac eu? Si apoi mi-a parut rau, ca venind spre casa am vazut niste copii asa de simpatic imbracati......Plus ca nu a avut gradi in ziua aia....Ca ceilalti copii au mers in vizita la un camin de batrani. Si educ era imbracata in printesa....Ne-a povestit ea ca o clacsonau toate masinile
. Va dati seama ce scena, o tipa bondoaca de vreo 50 de ani imbracata in printesa si 5 piticuti dupa ea......
Recuperam de Craciun....
Acum negociem in casa, cum facem cu bradul. Ca ne e frica sa mai luam unul adevarat. Ca nebunaticul meu atata asteapta, ori se va catara in el ori va manca acele de brad....
Mihaela
www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An
www.dropshots.com/mikiion" target="_blank">filme si poze
filme2
Virsta Marc
mikiion spune:
Si pt. fetele cu copii mai mari. De unde iau eu adidasi cu rotite pe talpa. Ca ma inebuneste nepotul meu din Romania .....Ca are nu stiu ce copil de la el din clasa , si ca i-au fost trimisi de la Toronto.....Si mama a zis ca nu se intoarce fara ei in Romania......Asta nu mai spun ca nu prea stiu cum stau cu numerele aici.....
Mihaela
www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An
www.dropshots.com/mikiion" target="_blank">filme si poze
filme2
Virsta Marc
Simonna spune:
Buna ziua, doamnelor!
Am intrat sa ma laud, finuta mea e teribil de draguta (Ana e martor, ca ne-am intilnit duminica la impartasanie, desi n-a vazut, cred, decit un ghemuletz galben :) ) a stat cuminte si-a cascat ochii pe toata durata botezului, mai putin la imbracat/dezbracat, si pe urma a dormit non-stop pina ce-am mincat noi...
Si, pe bune, stiu ca e neobisnuit, dar mi-a placut mult atmosfera de familie care s-a creat pentru ca am fost doar intre noi, parintii cu bunica plus fratele mai mare al bebicii, impreuna cu nasii si Atomix... Si n-a fost nimeni obosit, nimeni siciit, n-am avut nimic de pregatit, doar luminarea, n-as fi crezut ca sint capabila sa o decorez asa fain cu citeva flori si niste asparagus... Ira tabloul... Rox, jos palaria!
Mikiion, adidasi cu rotite peste tot, am vazut la Aubenerie, am vazut la SportExpert, partout. Si vezi ca, in general, scrie pe papuci masura europeana... Da... noi am facut primele doua Craciunuri cu Radu cu bradul inconjurat de obstacole si gardulete... si legat de galerie, tevile de la calorifer si orice altceva, ca si l-a tras in cap din prima si pe urma am invatat sa luam masuri :) N-ai sa crezi, dar copiii astia asa, nauci si peste tot in copilaria mica, devin un soi de copiii-model cind cresc, cita vreme au o ocupatie!
Cori, m-am tot gindit la voi... ce face Luca? Asa ma oftica chestiile astea, ghinion curat! Hai, intra si spune ca e bine juniorul!
Ana, eu intreb mereu plodu' despre ce vrea sa maninca... Anunt ca are de ales intre x si y, rar si z :)) si gata.
Am gasit la Costco niste budinca de orez cu lapte, asa ceva, n-am gustat, dar e la mare pret pe post de desert. Plus iaurtul, care iar e sfint la colationul de dimineata. Si cutiutele alea cu grisine si brinza, pentru dupa-masa.
Ca la mine incercarile de tip: morcovi mici si telinioara, asortat cu mere si banane, n-au avut succes, pun acelasi mar in boite a lunch aia cite-o saptamina, numai ca sa arate ca si cind i-as pune colation-sante'!
Gata, am plecat sa ma uit la poze...
Simonna
nelia spune:
Simonna, ai incercat si sa i-l tai feliute!?! Ca si eu ii puneam Agatei mar sau para si se intorcea cu ele acasa, cica nu are timp sa manince, ca e greu sa muste din el. Dar de cind i le tai feliute subtiri, le maninca aproape pe toate, pentru ca spune ea, de cite ori se duce la rucsac, mai baga o feliuta in gura, ca simte ca ii este foame.
Mikiion, eu nu am luat una de firma, a luat sotul una din Home Depot, era vreo 49 parca si a luat-o la 29, se numeste Everstar, e din inox dar calitate indoielnica zic eu, cu cuva din ceramica, cu buton... dar eu oricum nu ma gindeam sa o las in priza, pune seara pe la 6 ceva in ea si la 12-13 cind ma culc o inchid. Nu fac in ea decit carne de vita cu ceva pe linga, ca iese foarte buna si frageda, tocane de legume care ies excelente, voi face varza calita si sarmale ca am inteles ca ies foarte bune. Am gasit si eu retete, dar mi se par foarte scumpe, sofisticate si daca nu am mincat si nu stiu cum sint, nu ma tenteaza deocamdata sa le incerc. Si mi-a cam pierit entuziasmul legat de ea, ca pina la urma am facut cu oala cum am facut cu filtrul de cafea, tot la ibric mi se pare cea mai buna, deci si mincarea gatita clasica mi se pare tot cea mai gustoasa. Totusi, un fel doi mai consistent pe saptamina, ca sa-l am la indemina sa i-l pun sotului pachet cind nu am timp, chef si putere sa fac altceva, tot fac la ea. Eu nu prea mai maninc nimic, doar chestii usoare, ca e mare copilul si imi apasa pe toate alea, fetele nu prea pun gura pe mincaruri supergatite, pe linga castronelul de supa sau ciorba, prefera intotdeauna ceva simplu cum ar fi paste cu brinza, orez cu legume si carne, brinza cu smintina sau pui cu smintina si mamaliguta... chestii de genul acesta care se fac repede si din care fac cite putin in fiecare seara pentru ele. Deci, eu cred ca nu ar trebui sa te arunci sa dai caruta de bani pe ea, ca nu cred ca o vei folosi tot timpul si la orice asa cum credeam eu...
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=297799&cdate=20070525&ctime=104503" target="_blank">
36+ , www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA si www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA - AMR 23 de zile!
oanagabriela spune:
Dana,
M-am uitat si eu la poze. Sinteti o pereche tare frumoasa (chiar si cu machiaj de Dracula
). Si copiii sint tare frumosi. Noi nu am fost inca la nici un "bal costumat"...
Corina,
Imi pare tare rau pentru voi, asa ghinion...Ca si Dana, m-am gindit mereu la voi cind auzeam stirile si speram ca poate v-a ocolit uraganul. Din pacate cu bolile la astia mici nu poti face mare lucru...Mereu mi-a fost teama cind am plecat prin lume cu Antonia, din fericire in ceea mai pare parte am scapat fara probleme mari.
Ana,
Citeva sugestii si de la mine: placinta cu brinza si sunca de la Premier Moisson (se cheama quiche si costa pina in 4 $), sau niste mini tarte tot gen quiche sau cu spanac de la Cosco (inghetate), sint exact cit o inghititura, noi ii punem 6 si este cit o masa.
Pe urma ii mai facem snitel de piept de pui (dar bucati mici, care se pot minca cu mina) sau piept de pui prajit pe gratar. Antonia ii mai plac niste cirnati suptiri, pe care ii coacem la cuptor si ii taiem bucatele. Intr-o vreme ii faceam si mini-pizza (blat luat de la Metro), cu ceva suc de rosii, cascaval ras si sunca, dar s-a cam plictisit.