Sezatoarea canadiana (70)
Raspunsuri - Pagina 14
laurajr spune:
Lorelaim, imi pare rau ca nu mai pleci la Montreal, stiu cat iti doreai vacanta asta...data viitoare sigur reusiti !Sanatate lui Gabisor si tie !
Eu noroc ca mi-am luat cateva zile de concediu, sa pot incepe in forta jobul nou ( apropo, multumesc de raspunsuri si de sustinere
) ca numai bine ne-a lovit o raceala urata pe mine si pe David, sinuzita mea iar isi face de cap . Micutul e mucos si-i place
daca intelegeti ce vreau sa spun dar il las sa lupte cu guturaiul, sa se imunizeze .
Hallowenul a fost cu participare mai slaba ca anul trecut, s-or fi speriat de vantul de la pranz, dar seara incetase, asa ca am ramas cu o mare provizie pe care ne vom chinui s-o terminam .
Sa va zic: duminica fac o intalnire la mine acasa cu colegele de la lab, vom fi 20 de romance...nu stiu unde vom incape, da' sotu deja isi face planuri de evadare
...pacat, va pierde momentul cu streaptisu...nu al nostru ci ala pe care l-am vrea noi cu vreun Mister Univers ceva...
Diana2007 spune:
Happy Halloween si de la noi cu intarziere !
Desi inca nu am prins gustul sarbatorii acesteia, am fost in ton si l-am costumat si pe Victoras. Nu prea i-a placut costumul dar a trebuit sa-l poarte macar pentru poze.
Il puteti vedea aici alaturi de colegii de grupa de la cursul la care am participat timp de opt saptamani la CLSC (ieri a fost ultima ora):
http://good-times.webshots.com/album/561258565iTszlY?vhost=good-times
Un we placut va doresc si spor la scris !
Diana mami lui Victor Christian, 24 Iulie 2007
Poze
cge spune:
Intru si eu repede sa povestesc cum a fost de Halloween.
Noi am petrecut f. frumos datorita Oanei.
Ne-a placut atmosfera noua astora mari, ne-am adus aminte de copilarie. ![]()
Copiii au fost in al -9-lea cer, Anca striga cum vedea o casa "Ici bombo" si nu conta ca am mai trecut pe la casa respectiva.
Oana, multumim ptr petrecere, totul a fost organizat de nota 10. Am colindat pe strada care trebuie, la ora care trebuie![]()
Si mancarea de la voi de acasa ne-a placut: mie salata boeuf (cine mai imi face mie salata), Lui Victor prajitura cu visine ("ca la maia" - maica-mea), lui Marius(sotu') mezelurile (care aveau gust "de acasa").
Lorelai, imi pare rau ca nu veniti, dar lasa ca in Montreal vine iarna weekendul asta. Ne vedem la anul pe caldura![]()
A, era sa uit, in sacul de Halloween al Ancutei am gasit ...creta si plastilina. Cand am intrebat-o pe domnisoara de unde le are, a zis "Tonia" (le-a luat de la Antonia). Asa ca Oana trebuie sa ne intalnim sa vi le restituim.![]()
Fetele, voi ce faceti cu copchii in weekend cand e frig/ploua afara ?
Noapte buna,
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
lorelaim spune:
Multzumesc frumos fetelor 
Laura - in primul rand multa sanatate tzie si printzisorului :-)
Da intr-adevar mi-am dorit FFFFF MULT aceasta mini vacantza acasa in Canada... Mai ales ca totul parea bine si frumos. Luni am fost la Oficiul de Emigrare si am luat visa si martzi am dus-o la gradi... iar de miercuri sta acasa cu... muci... Multzumim lui Dumnezeu ca nu e mai grav... Parca-parca acum au disparut si poate ca luni se va duce din-nou la gradi. Nu stiu de ce dar incep sa fiu cam banuitoare ca tanti educatoare ii cam "ajuta" sa muceasca des >:-( ... adica - de ex - chiar daca eu i-am dus de-acasa rochitza care s-o imbrace peste tricou si colantzi... cand m-am dus s-o iau era iarashi fara ea... Si, culmea "coincidentzei", de cate ori am gasit-o fara rochitza (si cu spatele dezgolit - pt ca tricoul, indiferent cat e de lung, iese din colantzi) in seara zilei respective au inceput sa curga mucii >:-( E a treia oara cand se repeta povestea. Si copii stau si se joaca pe jos pe linoleum. Am discutat cu ele de atatea ori si le-am rugat frumos si am fost chiar "dragutza si atenta", iar pe Gabisor nu o las la gradi pana la 15:30 cum as avea dreptul (ca de platit si asa tre' sa platesc chiar daca sunt la progr f scurt), ci o iau la 12:30 la amiaz. In ultimele 3 sapt frecventza la gradi (in grupa lui Gabisor) a fost de 4-5 copii/zii din 12 copii cat sunt in grupa... Si sunt doar 3 noi-venitzi de anul acesta... restul sunt veterani... A - sa nu uit - ii culca golutzi la amiaz (doar in pampers sau in chilotzei).
Va tzuck
, multa sanatate va doresc si un weekend placut & relaxant!
Lorelai
Albume foto
"Daca dragoste nu e... nimic nu e..."
lorelaim spune:
Multzumesc frumos fetelor 
Laura - in primul rand multa sanatate tzie si printzisorului :-)
Da intr-adevar mi-am dorit FFFFF MULT aceasta mini vacantza acasa in Canada... Mai ales ca totul parea bine si frumos. Luni am fost la Oficiul de Emigrare si am luat visa si martzi am dus-o la gradi... iar de miercuri sta acasa cu... muci... Multzumim lui Dumnezeu ca nu e mai grav... Parca-parca acum au disparut si poate ca luni se va duce din-nou la gradi. Nu stiu de ce dar incep sa fiu cam banuitoare ca tanti educatoare ii cam "ajuta" sa muceasca des >:-( ... adica - de ex - chiar daca eu i-am dus de-acasa rochitza care s-o imbrace peste tricou si colantzi... cand m-am dus s-o iau era iarashi fara ea... Si, culmea "coincidentzei", de cate ori am gasit-o fara rochitza (si cu spatele dezgolit - pt ca tricoul, indiferent cat e de lung, iese din colantzi) in seara zilei respective au inceput sa curga mucii >:-( E a treia oara cand se repeta povestea. Si copii stau si se joaca pe jos pe linoleum. Am discutat cu ele de atatea ori si le-am rugat frumos si am fost chiar "dragutza si atenta", iar pe Gabisor nu o las la gradi pana la 15:30 cum as avea dreptul (ca de platit si asa tre' sa platesc chiar daca sunt la progr f scurt), ci o iau la 12:30 la amiaz. In ultimele 3 sapt frecventza la gradi (in grupa lui Gabisor) a fost de 4-5 copii/zii din 12 copii cat sunt in grupa... Si sunt doar 3 noi-venitzi de anul acesta... restul sunt veterani... A - sa nu uit - ii culca golutzi la amiaz (doar in pampers sau in chilotzei).
Va tzuck
, multa sanatate va doresc si un weekend placut & relaxant!
Lorelai
Albume foto
"Daca dragoste nu e... nimic nu e..."
simi spune:
Fetelor vreau sa va spun ca sint foarte suparata de ceea ce s-a intimplat in seara de Halloween pe Ile Perrot. Cele din Montreal poate ca stiti povestea cu cei doi adolescenti care se "jucau" cu masinile si au lovit mortal fetita de 3 ani care se afla in fata casei ... Doamne sfinte, cite vieti nenorocite din cauza unei neglijente de neadmis! Oricita puscarie ar face cei doi, copilul ala nu-l mai inviaza nimeni!
Ceea ce nu inteleg eu e urmatorul lucru: Cum e posibil ca un copil de 16 ani(ca la 16 ani sint inca niste copii) sa nu aiba voie sa-si cumpere un bilet de loterie la depaneur, dar are voie sa conduca o masina? Legi cel putin aberante, dupa parerea mea!
Dumnezeu s-o odihneasca pe biata Bianca!
simi spune:
http://www.cyberpresse.ca/article/20071102/CPACTUALITES/711020529/6730/CPACTUALITES
un link(in franceza)
pitilache spune:
Simi si eu simt la fel
. Eu trec in fiecare zi pe strada aia caci gradinita Isei este la doua strazi de acolo si ieri dupa ce am luat-o, am fost cu Seba si am pus flori pe peluza. Era plin de flori si jucarii...
Dumnezeu s-o odihneasca in pace!
nelia spune:
Dar are voie!?! Eu stiu ca de la 18 au voie sa conduca, neinsotiti de un adult... Si cred ca 18 si avea soferul..Si eu am citit vestea si imi pare tare rau.
Ma simt de multe ori paranoica, ca nu le las pe ale mele in parcari sa se deplaseze si citeodata urlu la ele cind de desprind din mina mea, impotriva vointei mele, desi locul pare mai mult decit sigur. Dar cu atitia nebuni si inconstienti pe lumea asta, mi se pare ca inca nu sint suficient de prudenta. Nici nu vreau sa ma gindesc la ce in sufletul parintilor, cit despre micuta nici nu pot sa spun ceva, ca ma pufneste plinsul. Nu-mi pot imagina nenorocire mai mare...

Imi pare rau si de tinarul respectiv, e un copil, dar un copil pe care teribilismul si inconstienta virstei i-au distrus definitiv viata. Numai ca parerile mele de rau si ale oricui nu mai conteaza... fetita nu mai e, iar viata tinarului e terminata.
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=297799&cdate=20070525&ctime=104503" target="_blank">
36+ , www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA si www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA
Ira spune:
Nici eu nu o las niciodata din brate pe-a mea in parcari sau singura pe strada. Mai bine paranoica si cu copilul intreg, fereasca dumnezeu.
Legi tampite pt. oameni, am vazut de mai multe ori sa fie pusa problema cu permisul de condus la adolescenti, pana si la Tout le monde en parle, dar de facut nu se face nimic.
Un copil de 16 ani, asa cum nici ramolitii de 100 de ani care conduc si imbacsesc strazile quebecului, (de 2 ori era sa fiu moarta din cauza a 2 babe ramolite, cu vederea si toate simturile diminuate), mai ales in conitiile in care planeta noastra se sufoca de pokuare - nu au discernamant pt. a conduce o masina. Mai ales ca la adolescenta hormonii isi fac in asa hal de cap in cat au un efect major asupra IQ-ului si a bunei judecati, preventiei conflictelor si accidentelor.
E dovedit ca un procentaj inadmisibil de mare de accidente auto e facut de catre tineri.
Les psychiatres, c'est très efficace. Moi, avant, je pissais au lit, j'avais honte. Je suis allé voir un psychiatre, je suis guéri. Maintenant, je pisse au lit, mais j'en suis fier.