Sezatoarea canadiana (70)
Raspunsuri - Pagina 13
Ira spune:
Sal. tuturor si sarbatori fericite,
noi ne-am trezit si am plecat toti de dimineata, ei la job si gradinita si eu sa fac testul de son in centru Mtl, dupa care m-am intors si am doar o ora de pauza, voi incepe orele la 14h, le voi intrerupe intre 5 si 6 ca sa adun bomboane si sa ma joc cu Sofie de Halloween (directoarea mea, o scumpa
), apoi ma voi intoarce la ore sa predau pana la 8, dupa care la concert pana la 1 noaptea
. Deghizati. Am invatat sa-mi fac dus in 5 minute, sa ma machiez si coafez in alte 5, sa ma imbrac din mers, faleu, armata scrie pe mine
. Anyway, secretul acestei zile de balamuc is bomboanele, prestez la greu si nici nu simt oboseala
. Ma duc sa ma-ntind 5 minute ca dupa aia tre' sa fug la scoala sa-mi cante elevii muzici placute urechilor si alte dezacorduri induiosatoare
, abia astept sa-i vad deghizati si sa le dau bombonele.
Va pup si Joyeuse Halloween tuturor! Sa puneti poze cu plozii deghizati!
Les psychiatres, c'est très efficace. Moi, avant, je pissais au lit, j'avais honte. Je suis allé voir un psychiatre, je suis guéri. Maintenant, je pisse au lit, mais j'en suis fier.
Ica 1975 spune:
Oana, spune-mi si mie, te rog, in ce consta Virtuose Solution si care ar fi avantajele/dezavantajele ?
Noi
Ce faci te si face.
lorelaim spune:
Buna dimineatza 
Din pacate eu si fetitza nu vom mai veni la Mtl. Gabisor are din nou muci... ieri a avut din aceia galbeni uratzi... azi sunt transparentzi si curg garla
... si ne distram de nu mai putem 
Va tzuck
si multa sanatate va doresc!
Lorelai
Haga Parken-Fluturi, Haga Parken-Flori de pai
Gabisor face "salata", Gabisor in parc,
A inflorit iasomia, Alte albume foto
"Daca dragoste nu e... nimic nu e..."
Ica 1975 spune:
Lorelaim, multa sanatate si sa va treaca repede, imi pare rau ca nu mai veniti.
Noi
Ce faci te si face.
lorelaim spune:
Ica - multzumesc frumos
Pot sa-tzi spun ca si pe mine ma intoarce pe dos faptul ca nu pot veni... asa ma simt de trista, de furioasa, de neputincioasa... Asa imi era un dor de Mtl: de prieteni si de locurile prin care alta data ma plimbam cu drag cu omu' meu... Ufffff... daca mai scriu mult imediat ma apuca 
Lorelai
Albume foto
"Daca dragoste nu e... nimic nu e..."
Ira spune:
Sal., Lorelai, ii pare rau ca nu puteti veni, dar nu-i nimic ca 1 an trece repede si o sa va reintoARCETI definitiv, pana atunci profita la maxim de Europa!
Noi am avut o super sarbatoare, au sunat la usa incontinuu fel de fel de monstri, din pacate nu am avut bomboane pt. toti si la un moment dat am inchis luminitele si am scos decoratiile ca sa nu mai vina. Sofia in 5 minute si 3 case a umplut o galeata de bomboane pe care cred ca o sa le arunc la un mom. dat ca sa nu-si strice dintii. Pozele inca nu le-am incarcat, dar am facut f putine pt. ca am uitat aparatul acasa. Sofelu' a fost f frumoasa si fericita.
In dimineata asta am strans toate decoratiile in cutii, am facut curat si casa noastra e curata si vesela ca inainte
. Asteptam sa decoram de Craciun acum, tre' doar sa=l opresc pe-al meu ca e fanatic cu decoratiile si el vrea intotdeauna sa facem bradul inca din noiembrie.
Acum tre' sa ma duc la scoala, insa maine stau toata ziua cu princesa mea sa ne iubim si sa ne plimbam peste tot. O sa arunc dovleacul decorat de ieri si o sa prajesc semintele lui in tava de la cuptor, sper sa-mi iasa bine.
Ica, incerc si eu maine la un alt dentist, nu ma dau batuta, pana la urma voi gasi pe cineva care sa ma ajute. Munteanu' cred ca e draguta, nu am auzit nimic ciudat de ea.
Les psychiatres, c'est très efficace. Moi, avant, je pissais au lit, j'avais honte. Je suis allé voir un psychiatre, je suis guéri. Maintenant, je pisse au lit, mais j'en suis fier.
Ica 1975 spune:
lorelaim, nu te intrista, daca veniti inapoi peste un an recuperezi
, sanatate maxima
Ira, bafta, iti dores sa gasesti dentistul perfect
eu inca-l mai caut 
Noi
Ce faci te si face.
khristin spune:
Saliu,
Dana (Podeanu), n-am mai scris, desi v-am citit printre picaturi, ca am fost cam prinsa in ultima vreme cu treburi scolaresti total neinteresante, gen corectat tone de lucrari, disciplinat de elevi unul mai nebun ca altul (gen pipait sexul opus, aruncat cu penare in capul altora
) si multe altele... unele mai grozave decat altele, care ma tin a naibii de-n priza.
Acum se apropie si vremea mediilor de la noi (report card-urilor), care iau si alea o groaza de timp. In sfarsit, life is beautiful
... sa mai zica cineva de plictiseala cotidiana 
Ti-am admirat camerele copiilor tai, tare reusite
, sotul tau pare tare indemanatic...ar trebui sa-l mai imprumuti si altora ![]()
Si noi am avut un Halloween plin, Yasmine la alegerea ei a tinut sa fie vacareasa (cowgirl), si a plecat la colindat cu taica-su in prima faza. Mai spre seara ne-au vizitat si niste prieteni si au plecat cu totii la colindat, si s-au intors tare fericiti si pusi pe sotii, iar vremea a cooperat de data asta. Eu am ramas acasa sa impart les bonbons, si nu mai pridideam cu deschisul usii si impartitul....au venit foarte multi anul asta, noroc ca am fost destul de inspirati sa ne aprovizionam cu destule rezerve. A fost amuzant ca elevii mei, pe care i-am intrebat in ziua respectiva daca vor merge la trick or treat....s-au uitat tare curios la mine, zicandu-mi "are you kidding us? Free candies???? We've been waiting the whole year for this "
Azi i-am intrebat cum a mers la colindat aseara si mi-au spus ca lumea n-a prea fost anul asta in spiritul Halloween-ului, caci alta data primeau cate un pumn de dulciuri, iar acum de-abia daca li s-a dat 3-4 de fiecare, plus ca decoratiile n-au fost pe masura asteptarilor
... una din cele mai scary masti pe care le-am admirat anul asta tot la elevii mei, a fost o masca (in genul celei din filmul I still know what you did this summer daca stiti) numai ca asta avea un recipient cu vopsea rosie si la actionarea unei telecomezi, tot sangele ala virtual curgea pe fata, jeez
...nu va mai spun de curiozitatea afisata de toti ceilalti elevi ....asa ne distram noi de Halloween la scoala
N-am apucat sa pun poze, desi am facut cateva.
In afara de asta, acasa sintem prinsi vreo 3 zile/saptamana cu activitati extra-curriculare cu Yasmine, noroc ca saptamana viitoare terminam cu inotul, a reusit sa treaca la nivelul superior si e tare mandra de ea insasi, mai ramanem insa cu patinajul si dansul pana la sfarsitul anului. Ne-am hotarat ca in vacanta de iarna sa mergem pana la urma in Bahamas, asa ca eu una am inceput deja numaratoarea inversa 
Selena, de ce n-ati venit la colindat? Antonia a avut fun cu Yasmine la maxim anul asta la trick or treat
Ce au fost Isabela si Dennis anul asta?
Denisa, ce mai faci tu si copilasii cei draguti? Nu te-am mai vazut pe aici 
Ira, ce mai face perfecta?
Ia spune tu, ce ai invatat-o la pian prima data? M-ar bate gandul sa-i iau si eu fiemii ceva de zdranganit, numai asta-mi lipsea
...
Salutari montrealezelor si distractie placuta la urmatoarea intalneala 
noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si Paris & AOB
oanagabriela spune:
Si noi am petrecut f.frumos de Halloween. Este al treilea an cind avem ca invitati prietenii lui Antonia din parc (3 fetite si 2 baieti), plus parintii aferenti. Dupa o colindare prin cartier (vremea a fost prietenoasa, au gasit multe case decorate si au primit multe, multe bomboane), au venit la noi acasa si s-au mai jucat putin...Am facut poze, trebuie sa le descarc si sa le pun pe site...Invitatul surpriza a fost Victor al lui Cristina (cge) si surioara lui Ancuta. Amindoi sint adorabili si s-au integrat f.repede in "gasca". Este adevarat ca se cunosteau un pic si din parc si de la ziua Ancutei.
Antonia este in vacanta saptamina asta si profita sa se joace zii lumina si o parte din noapte
...Cu greu mai reusim sa facem si ceva lectii, ca sa nu uite chiar totul...Azi de exemplu a mers f.bine, si-a terminat lectiile repede si fara greseala. Incep sa sper la zile mai bune...![]()
khristin spune:
Hai sa va binedispun cu niste videoclipuri de aerobics, daca sinteti in the mood
...s-aveti sound on...
www.ifilm.com/video/2660147 - oh yeah!
http://www.youtube.com/watch?v=vl2BHtWcs7A - will do for funny…
http://www.youtube.com/watch?v=azzVRW-pfdY - wtf?
http://www.youtube.com/watch?v=7WGJxM9AXg0 - ughhh!....just go back and watch the first one…too late? ...well, I warned you!
Stiti cumva cand exact apare Ratatouille in Canada? In Franta aparuse de prin vara si as vrea sa-l achizitionez atat pt. fiimea, dar cat si pt. elevii mei la scoala, sa-i mai motivez in limba lu' Voltaire
.
Oanagabriela, vacanta placuta Antoniei
.
O seara placuta sa aveti
, de maine incepe vichendu' 
Cristina
noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si Paris & AOB