Sezatoarea canadiana (70)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

lorelaim, Sper sa te faci bine . Cu gradi suntem la fel, nu-mi vine sa plec cateodata dar trebuie , daca as ramane si eu ar fi ideal ptr amandoua.

Nelia, spune domnule pe larg cum faci, ca eu cu un puiut si cateodata sunt gata , insa dupa un timp imi trece si vreau min 2

Noi

Ce faci te si face.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Pt Laurajr...Laura ... felicitari pt job... ti-am scris si pe celalt subiect al tau!Cand ai timp poate imi scrii si mie cum a fost la interviu... ce intrebari ti-au pus... pt Dan ma interesa...ca eu deocamdata raman la scoala mea de contabilitate de la colegiul Bois de Boulogne! Unul din noi trebuie sa se ocupe de Moni ca nu vrea sa vina nici o bunica!

Colegii nostri ...Danut Popa si Liviu Macovei lucreaza pe un post de genul asta si nu i-am auzit sa se planga!Asa ca stai linistita! Daca le stii limba ... si la tine nu se pune problema ... e totul OK.Restul se invata! Ei lucreaza in lapte ... in conditiile in care niciunul dintre ei nu au lucrat in RO in acest domeniu!

Pentru fetele din Montréal...stiti daca anul acesta se mai face vaccinare gratuita pt copii peste 2 ani? noaua ne-a fost tare bun vaccinul anul trecut ca nu s-a mai imbolnavit deloc!

Gabi & Moni 6 ani peste o luna

[URL=http://www.slide.com/s/RoSX3DAP6T9C783Xb5P685l1WsK9BzS6?referrer=hlnk][/URL]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

quote:
Originally posted by laurajr

Va pun si voua intrebarea pe care am pus-o la topicul de Cariere :

Imi puteti da sfaturi, avertismente , paztanii de la slujbele de supervisori ?

Laura,

acum am citit dincolo si vad ca anterior am perceput aiurea, (deh, citit in diagonala in pauza) slujba ta va fi de supervizor ...( si noi circoteam pe aici si pe acolo despre supervizori:)),
eu experienta n-am aici in Canada (pot sa-ti povestesc de Romania da"nu-i interesant )in schimb mi-am chestionat husbantu in seara asta si el spune ca le taie macaroana (scuzati) cind o iau pe aratura cu discutii ce nu tin de job efectiv; ex: a avut o stagiara habarnista toamna asta si in timp ce el se chinuia s-o invete ce are de facut, ea ii corecta pronuntia franceza, pina s-a suparat si a cerut sa i-o ia de pe proiect; sau azi avea tot pe cineva nou(habarnist) care a inceput povesti despre acomodarile rezonabile ale imigrantilor, si l-a trimis la treaba; deci el are probleme de genul asta, incearca sa-l ignore/ironizeze/minimizeze pe motiv de imigrant uneori....dar ramine intotdeauna focusat pe job si tachuri, niciodata nu discuta altceva cu nimeni din echipa; el spune ca atit timp cit lucrarile sunt ok (mai ales cele cu clienti sensibili: Min Transp Qc sau Hydroqc), totul e ok; asta este 100% preocuparea la job, clientul sa aiba lucrarea in parametrii si timpul stabilit in contracte, restul...;
a, si spune ca esential este senzatia ca esti stapin pe situatie (sau macar sa pari) in fata celorlalti, si rezolvi orice conflict/disputa, fara agitatie si mai ales discret, sa nu-l pui pe respectivul in situatii jenante.

bafta,

Ana
http://www.floriinro.ro/

Loue à bon prix cet espace de signature, merci de me contacter en MP.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

Buna dimineata Canada,

laurajr, felicitari si mult succes la job.

Ce zi frumoasa si calduroasa ptr halloween avem. (la Montreal adica)
Eu sunt acasa azi ca-mi soseste dormitorul si salteaua.

Lorelaim, cind ziceai ca atertizezi si cind pleci inapoi?

Irina
, pupici, asa te vreau.

Nelia, tare te mai admir. In orice caz sper sa ne tina Octav la curent cu noutatile, sau macar sa ne dai tu de veste. la ce spital nasti?

Khristin, de ce nu mai scrii???

Pupici si va doresc un Halloween cu multe bonboane si sperieturi. Si puneti poze sa va admiram.

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Boo!!!

Sunteti pregatite de Halloween? Va duceti la un trick or treat?

O sa fie primul Halloween pentru Isa si sper sa nu se sperie prea tare diseara. De abia astept sa vad cum o sa reactioneze!

Va pup si distractie frumoasa!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Auuu! M-ai speriat!

Fetele mele au plecat costumate dimineata, abia astept sa vad cum a fost. Cea mare are un minispectacol la scoala, masa, dans, jocuri, distractii, toata ziua va fi cool, dupa vorbele ei. Si miine are liber, asa ca nici lectii nu le da... era tare fericitat si emotionata. Tudora era mai degraba preocupata sa nu calce pe rochie, ca desi i-am scurtat-o tot lunga era, daca e atit de maruntica... Dupa-amiaza, de la 15.30 la 19.30, Agata e invitata acasa la o fosta colega de la gradinita Dawson, intr-o familie de anglofoni (adica el, ca ea e de pe linga noi, din Iugoslavia), unde a mers de fapt in fiecare an de si tatal fetitei le duce prin cartier (care e de case) cu trick or treat. Oanagabriela, cred ca tu cunosti familia, este vorba despre Nastasia, e la aceeasi scoala cu fetita ta. Iar va veni cu galeata de bomboane, de maninca mami o luna din ele, sacrificindu-se ca sa nu se strice dintii la copii... obosita, cu rochia agatata, dar fericita... Pe Tudora nu am curaj inca sa o las, e prea mica totusi, dar ea se va duce cu gradinita in colegiul Dawson, cum fac in fiecare an si va capata de pe acolo bomboane. Numai ca am emotii pentru ea, ca eu am fost intr-un an cu Agata in colegiu si nu va puteti imagina cum il orneaza studentii si ce poti gasi pe acolo... Sint atit de buni la asa ceva, ca pur si simplu simti ca ti-e frica tie, ca adult... Agata nu avea nici o treaba, desi avea doar trei ani, s-a bagat in toate camarutele, ornate ca niste pesteri, morminte etc., a pus mina pe toate alea fara nici retinere, daca vedea unul mai machiat asa ii spunea ca nu e adevarat, ca e deghizat... Asta pina cind a vazut o mina care imita perfect una adevarata si care a inceput sa topaie in jurul ei, iesind dintr-o cutie... S-a cam speriat un pic, mai ales ca vedea un monstru venind cu mina taiata si insingerata, tipind cit il tineau plaminii: my haaaand!

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=297799&cdate=20070525&ctime=104503" target="_blank">35+ , www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA si www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia.... nu problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

Nelia:

http://www.recettes.qc.ca/sections/mijoteuse.php

http://recettes.morenciel.com/item/mijoteuse.htm

Si-ajunge, ca e exagerat, va ingrasati toti si va lasati de arte martiale, treceti in arte culinare...

Happy Halloween, doamnelor! Eu tre sa ma dau cu ceva spanac argintiu pe fatza ca sa primesc copiii la trick-uit, asa a decis fiu-meu... Pe urma s'a linistit, a decis ca se sperie oricum, no need to scare them to death, a zis plodu' si s-a carat cu vacseaua lui argintie cu tot :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

am scos si eu o fantoma cu lanterna-cap de mort in mina azi dimineata din casa , care cara un rucsac cu bomboane cu ea, sper ca diseara sa reusesc sa-i fac niste poze cind se intoarce; erau tare frumosi la scoala, toate tinutele posibile, si pusi pe chef; si la scoala la Tudor ne-au anuntat sa le punem suc, vor primi o collation suplimentare si se va lasa cu chef:)) ieri au impodobit dovleceii...

voi mergeti cu copii la colindat diseara^ sau ii trimiteti singuri^ ca eu chiar n-am chef de sunat la usa pe la vecini....

http://www.floriinro.ro/

Loue à bon prix cet espace de signature, merci de me contacter en MP.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

Antonia este in vacanta saptamina asta, deci ea a sarbatorit Halloween-ul la scola vinerea trecuta (costumati, cu jocuri si diverse alte activitati). De 3 ani eu ii invit acasa citiva prieteni de Halloween, mergem dupa bomboane in cartier si pe urma se joaca la noi pina cad lati de oboseala...Ma bucur ca macar afara nu este frig si nu ploua, ca am fii ramas in interior...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simi spune:

Mergem si noi dupa bomboane,ca in fiecare an, bineinteles!
Mai greu va fi sa ne abtinem de la mincat!
De obicei, dimineata abia trag de Alice s-o scol, ei bine, azi s-a trezit la 6.30h, abia astepta sa ajunga la scoala. Ei si-au luat costumele intr-un sac si se vor deghiza la scoala,dupa-amiaza. Se va lasa cu o parada a costumelor, cu premii pentru cel mai original costum,dans, muzica, party in toata regula.
La scoala lui Alice an de an aveau vacanta prin timpul asta, numai ca parintii au facut o petitie sa mute vacanta peste o saptamina, sa se poata bucura copiii de Halloween la scoala. Asa ca vacanta va fi saptamina viitoare!
O sa pun poze de la trick or treat!
Succes la adunat bomboane! Si atentie la carii!

Mergi la inceput