Oradea (20)
Raspunsuri - Pagina 11
cristina22 spune:
Gabici-nu ne fa sa visam!!
Da' ce-i baiu'?
cristina si nazdravanul Andrei (22.11.2002)
Mercedes spune:
eu sunt in concediu de lunea care a trecut dar is mai obosita decat pana acum. Sambata vom fi prezenti la alba ca zaada de fapt noi asta citim , ne uitam la filmulet si i am mai luat biei alba ca zapada si piticii in varianta cauciucata.
Gabi_K spune:
Gabici, cand mergem? Sa-mi zici din timp sa-mi fac bagajele, ca m-am saturat si eu:(
De fapt eu sa nu ma plang, si in casa, si la servici am caldura... dar in rest, e nasol:(
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze
Totul despre alaptat!
cristina22 spune:
Concediu??? ati zis concediuuu??
Eu simt ca-s terminata si nu mai functionez! da' deloc!
ceva pentru incarcat baterii? stiti?
cristina si nazdravanul Andrei (22.11.2002)
Gabi_K spune:
n-am zis concediu, am zis mergem de tot, la calduricaaaa....
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze
Totul despre alaptat!
gabi_j spune:
Cristina, pentru incarcat bateriile s-a inventat shoppingul!
Eu ieri mi-am comandat ceva de la quelle, de la reduceri. Sunt cateva preturi bune, dar dezavantajele sunt ca: nu stiu cand imi vine pachetul, nu stiu daca produsele arata exact ca in poza. Ieri seara eram intr-o forma mai aventuroasa, si am avut curajul sa imi comand de 2 mil un paltonas, pantaloni, botine (Esprit!!!) si ceva trening de casa. Is f curioasa.
gabi_j spune:
Da, 2 mil tot... intra pe site (www.quelle.com.ro) si vezi la sectiunea oferta promotionala/trenduri pentru ea si la moda pentru ea/esprit. Eu din greseala am ajuns ieri pe site-ul asta. In mod normal au preturi prea mari, dar de curiozitate am intrat pe promotii, si m-am ales cu astea. Mi-as mai fi ales si ceva pulovaras la 30 ron si mai era ceva vestuta draguta la 25... dar atatia bani am cheltuit deja pe haine toamna/iarna asta ca nu m-a mai lasat inima.