Oradea (20)
Raspunsuri - Pagina 12
cristina22 spune:
Gabici- mersi, hai ca intru si eu sa ma uit. Eu am catalogul lor, dar chiar mi s-au parut piperatele preturile.Chiar mai scumpe decat la Mango.
Mi se pare mie sau e tare greu ca hainele in orasul nostru?
cristina si nazdravanul Andrei (22.11.2002)
gabi_j spune:
Nu numai ti se pare, din pacate. E greu, mai ales daca ai si popoul mai rotund, si sunculitele mai robuste... Jale!!
Azi e zi scurta! Apoi mergem la cimitir.
Ieri a fost halloween si mi s-au intamplat niste chestii bizare, una dupa alta:
- ora 00:30, stau in pat si ma uit la un film dragut
- 00:31 - se ia semnalul de la cablu, nu merge nici un canal TV
- 00:32 - ma ridic din pat sa ies pe balcon la o tigara. deschid usa de la balcon si (cred ca) din cauza curentului, usa metalica de la intrare (care e in linie cu cea de balcon) face o bubuitura 
- 00:33 - ma indrept spre usa de intrare, si pe drum aprind lumina in camera, dar becul se arde!! 
Mamaaaaa!! Ce sperietura am bagat!!
Pana la urma TV-ul si-a revenit, si nu s-a intamplat nimic groaznic, dar m-am speriat tare rau.
Voi ati patit ceva bizar de halloween?
cristina22 spune:
Gabici-esti bestiala...am ras de una singura![]()
![]()
![]()
In afara de niste caini care au trezit cu latratul lor toate blocurile din curte, asta la ora 2, azi noapte...nimic la noi.
Gabi_K spune:
eu nu m-am uitat la tv aseara, dar s-a luat netul si telefonul (rds)
In sfarsit aveam si eu ce face la compu fara sa-mi fie somn si fara sa ma bazaie cineva... si atunci n-am net:(
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze
Totul despre alaptat!
szivarvany spune:
Mie mi-a disparut porumbelu` cacaios
. Adica o pasare ce si-a facut somnurile pe cablurile de agatat rufele pe balcon. Moama, da` ce sperieturi trageam cand ne vedeam. Si azi dimineata nu mai era. Dar n-a curatat locul 
![]()
Daria &
GIULIA(2004 08 16)
adi2003 spune:
Daca cumva va apuca un dor de duuulce, atunci priviti aici.
Sunt "Made in Canada", facute de verisoara mea, care s-a inscris la un curs de ornat torturi. Vad ca are rezultate.
Sper sa va placa si voua imaginile.
Poze
cristina22 spune:
Daria-

-sper sa se fi dus in tarile calde si sa nu poposeasca in balconu' meu, ca io ma supar rau, daca pleaca asa si nu curata...
Simina-'poi alea nu-s bibelouri, sunt chiar de mancat
??
E VINERI!!!
Gabi_K spune:
Siminel, noroc ca torturile astea sunt atat de perfecte, atat de frumoase, incat nu as avea suflet sa stric o astfel de compozitie:)
Felicitari verisoarei tale!!!
Daaaa, e vineri!!!!!
poze
Totul despre alaptat!
szivarvany spune:
Azi e vineri ... tanananananaaa 

Siminel - moama ce artisti suinteti voi in familie 
Cris - ![]()
Ce faceti in we ???
Daria &
GIULIA(2004 08 16)
Gabi_K spune:
La noi e weekend cu tati... deci nu fac altceva decat munci de-ale casei, si poate apuc si eu sa vad un film in care sa nu apara nici trenuletul thomas, nici alte personaje de desene animate:)
poze
Totul despre alaptat!