Oradea (20)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

Helau!
Io-s pe la birouri, ma pregatesc de niste drumuri rapide si -s tare fericita ca e vreme buna!!!

cristina si nazdravanul Andrei (22.11.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

E foarte fain afara !
Pacat ca pe 6 juma cand ajung io in da siti, e bezna

Nu stiti ce va fi duminica la Arcadia ???

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

duminica e sectia maghiara, ceva spectacol pt copiii peste 10 ani, iar sambata e Alba ca zapada.

Si io sufar ca se-ntuneca asa repede...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

noi tot alergam, avem musafiri din strainatate, o prietena de-a mamei, aseara a muscat-o cainele vecinei, am chemat politia, ca idioata de vecina n-a vrut sa ne spuna daca cainele e vaccinat sau nu, azi mergeau la medicina legala si din nou la politie sa depuna plangere... cu asta ne-am "distrat"

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze

Totul despre alaptat!

Mergi la inceput

Cris - merci. Unde vezi tu programul la Arcadia ?
Gabik - ioi ce distractie ...

Mergi la inceput

DARIA- http://www.oradea-online.ro/program.php?p=arcadia
GABI- foarte dragut!Atunci spor la rezolvat situatii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi_j spune:

Simina, uite un www.libertatea.ro/index.php?section=articole&screen=stire&sid=190370" target="_blank">articol interesant despre plante.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

quote:
Originally posted by gabi_j

Simina, uite un www.libertatea.ro/index.php?section=articole&screen=stire&sid=190370" target="_blank">articol interesant despre plante.

Multumesc Gabi pentru articol.
Foarte adevarat.
V-ati gandit vreodata daca ar fi sa traiti doar un minut intr-un loc lipsit de verdeata, cum ar fi? Nu vi s-ar parea o vesnicie?

Intorcandu-ma de la servici, priveam din tramvai cum la fiecare minut, cateva frunze cadeau incetisor pe trotuar. Venise vremea lor...sa cada. Peisaj de toamna, frumos in felul sau, dar trist totodata.
Am ajuns acasa. Am luat in mana aparatul foto ce fusese intr-o calatorie de o zi la Beius.Am conectat cablul la calculator si am vazut aceasta fotografie sau aceasta sau ...asta. Pentru moment as fi vrut sa opresc timpul, de fapt sa il dau inapoi cu cel putin 15 ani.
Insa asemenea frunzelor ingalbenite care cad si nu mai inverzesc niciodata, asa am ramas si eu neputincioasa in fata timpului care curge si tot curge.
Doar gandul se mai poate intoarce in timp. Da..gandul si sufletul, acolo undeva, unde s-a lipit cu multi, multi ani in urma.

_

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Am mai gasit un www.monitorulexpres.ro/?mod=monitorulexpres&a=citeste&p=tematic&s_id=28778" target="_blank">articol despre flori.

Poze

Mergi la inceput

Siminel - ce frumos ai scris ... te pup !

Mergi la inceput