ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe-19

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Fetele mele dragi,am fost la medic,care mi-a spus ca sunt o stresata si o nebuna.Ca am folicul care urmeaza sa se sparga,deci am ovulatie!Pe acest cm nu mai putem face mare lucru,decat sa astept si sa prind ovulatia din zilele urmatoare,iar daca nu se intampla luna aceasta,mi-a dat sa iau pt luna urmatoare timp de trei zile (3,4,5) renumitul Clostybegit precum si un gel pe nume Estrogel.Ma rog,sa vedem ce va iesi...
Diana,crede-ma ca sunt o grasa.Am 1,76 m si 68 kg.Nu ti se pare ca sunt obeza?Dar promit sa iau masuri.O sa ma indop cu Fibrobar.
Monica,mi se pare absolut superb numele ales.Eu sunt innebunita dupa DARIA.
Mi-a facut tare bine vizita la dr.,sunt un pic mai optimista!Va pup si va iubesc mult!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreyutza spune:

aerlilian tu esti grasa la 1.76 m si 68 kg? pai sa ma vezi pe mine care am 1.68m si 70 kg . eu sunt obezoasa nu gluma (na, ca am inventat un cuvant ). si cand ma gandesc ca acum un an, in vara, aveam cu 20 kg mai putin....

diana, nu da!!!

Mosul sa-mi aduca un ingeras!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unducthable spune:

Andreyutza , tu nu te mai opresti cu plansul asta ??

Luciaaaa, hai sa ne ocupam de ea .

la mine ca la nebuni , am tinut dieta si am slabit 3 kg, inca mai tin dieta dar acu pt ca fac injectii, mai calc pe de laturi , si mancai mamaliga cu tochitura , na !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreyutza spune:

Diana, pai daca aerlilian zice ca e grasa eu ce sa mai zic????

fetelor sa aveti un weekend placut plin de dragoste si sa veniti cu vesti bune!!

Mosul sa-mi aduca un ingeras!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unducthable spune:

weekend placut , va puuuuup , cu drag , Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaoradea spune:

Lucia De ce te gandesti la ce-i mai rau? De ce sa fie SEU? Sunt gravidute care au testul negativ si dupa o sapt de intarziere a cm.Dar pt linistea ta, poti sa-ti faci un B Hcg si sa ne deai o veste buna.
Monica9 Felicitari pt fetita, desi cred ca ti-am mai spus, dar te mai felicit inca o dataE frumos ca nume Rebecca, imi palce mult, e un nume international,folosit si la noi si la canadieni, numai bun ca sa nu-si rupa limba indivizii pronuntand nume romanesti.
Popica 78 Iti multumim de postare, simteam nevoia cu toate de o reusita, mai ales ca voi ati obtinut-o dupa ceva incercari. Esti un exemplu ca se poate, indiferent cat de mica e sansaFelicitari si un bebe sanataos!
Diana Ma faci sa rosesc, ti-am zis ca arat mai bine in poze decat in realitate, sunt ochelatista, dar dupa ce fac bebe promit ca ma operez sa scap si de miopie. Ma bucur ca ai primit poza si abia astept sa va vad si eu.
Ralu t Pai nu ai auzit si tu de trucurile altor gravidute, ac de siguranta, elastic la pantaloni, toate umbla cu fermoarul desfacut, ca nu merita sa-ti cumperi panataloni lunar. Ii mai iei si pe ai sotului...glumeam desigur!
andreyutza, fireyes Nu disperati, parul cade in perioada asta la toata lumea, e sezonul de regenerare, toamna si primavara. Eu mi-am luat Revalid sampon si sunt f multumita, chiar se regenereaza frumos, toata sunt de puf la radacina, ca niste antene
aerlilian, andreyutza nu cred ca situatia cu Kg e asa tragica cum spuneti, depinde cum sunt repartizate. Sa nu va prind cu cure de slabire drastice sa va dati peste cap tocmai acum! Daca tineti regimul pt endo e suficient, se poate slabi mancand bine, in timp si treptat. Trebuie doar putintica rabdare
aerlilian Felicitari pt folicul! Se pare ca totusi ovulezi, asa ca are dreptate doctorita, esti o stresata si jumatate. Iti tin pumnii sa nu ajungi la stimulare, iar daca o faci sa fie neaparat monitorizata, sa te duci pe capul doctoritei din 2 in 2 zile se-ti vezi foliculasii, eventual sa-ti ajusteze doza. Dar nu o sa ajunge acolo, nu?
Despre mine nimic nou, luni ma duc sa vad ce productie de foliculi am luna asta, sper sa mai ovulez si pe stanga, ca pana acum numai pe drepata am ovulat. Noroc ca ambele trompite sunt ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Lucia, Anca are mare dreptate!Cum dracu de te gandesti la ce e mai rau?De ce iti faci rau singura?Cazurile de SEU sunt destul de rare,de ce crezi ca tocmai tie ti se va intampla?Te rog foarte mult sa devii o femeie rationala si cerebrala si sa-ti scoti gargaunii din cap!!!
Anca,multumesc de incurajari,sper sa fie ok iar daca ajung sa fac stimulare chiar nu e nici un fel de problema,as face orice,asa cum mai spuneam,daca mi se spune sa mananc scoarta de copac pt ca asa voi ramane insarcinata,o fac si pe asta cu mare drag.
Pup fetele frumoase si stresate!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica9 spune:

Popica78 felicitari si sarcina usoara cu un bebe super sanatos si frumos iti doresc. Multumim ca ne-ai povestit si noua, sa incurajezi fetele de aici, orice veste de genul asta da o noua speranta.

Fireyes stiu ca eu greu sa elimini lactatele ca si eu am avut problema asta, imi place foarte mult branza si cascavalul, dar pana la urma am reusit. Am inlocuit laptele cu lapte de orez de ex, mai gasesti variante, in cartea aia cu retete pt endometrioza iti da multe inlocuitori pt anumite alimente care trebuie excluse.

Ralu da, se pare ca ne-am hotarat cu numele desi inca nu e sigur, dar mi s-a pus gandul pe Rebecca si acum nimic nu mi se pare mai fain. La noi era si mai greu de ales ca vroiam ceva care sa sune bine si aici, dar sa fie ok si in romana plus si in ungureste ca eu sunt unguroaica. Rebecca este si in maghiara, numai ca se scrie cu “k”, asa ca e perfect. Lasa ca mai aveti timp sa va hotarati, noi am asteptat sa aflam sexul si dupa aia am inceput sa ne gandim.

Aerlilian stai linistita ca va veni bebe, stresul si nerabdarea nu fac bine, relaxeaza-te, bucura-te de viata, asta in mod sigur te va ajuta. Si nu mi se pare ca esti grasa, la inaltimea aia e ok greutatea. Eu am 175 si aveam si eu 68 prin iarna, dar dupa ce am inceput regimul pt endo am ajuns pe la 60, acum insa sunt la 70, am pus destul de mult pe mine, dar nu conteaza, o sa dau jos eu dupa ce se naste bebe.

Ancaoradea mersi pt felicitari, cu nume exact asa ne-am gandit si noi, sa mearga si aici si acasa.

la toate fetele si sa aveti un weekend frumos!

Monica 20+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Buna fetelor!
Lucialu subscriu si eu la ce au spus fetele si sper din tot sufletul ca durerile sa fie din cauza unor ochisori frumosi! Tin pumnii stransi sa ne dai vesti bune iubita! Si eu ma gandesc la tine si sper sa ne spui ce ai aflat indiferent de rezultat, ca stam pe jar!
Alexia28 ce mai faci???
Ralu_t schimba-ti hainele...abia astept sa te vad cu burtica!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginamaria spune:

fete dragi din pacate vin cu vesti proaste..........dupa ce azi dimineata l-am sunat pe medic si a zis sa nu intrerup in nici un caz utrogestanul,si ca daca sunt deja 18 zile de la inseminare si nu avenit e semn bun..........nu va imaginati cat eram de fericita,cum saream a nebuna prin casa..........la sv.eram fluturas nu alta.......asta era la 8.30.La 10.30 simt durere de burtik merg la baie si..............au venit............am facut o mica criza de nervi,a venit sotul la mine la sv.am reusit sa ma mai linistesc dar sunt tare dezamagita.........ma gandesc sa renunt la proiect si sa imi petrec viata linistita fara batai de cap..........dar ma rog imi trece asta pe maine cel tarziu pe luni ...........si o iau de la capat....decat ca nu ma mai tin nervii si puterile.........

Mergi la inceput