ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe-19
Raspunsuri - Pagina 20
lilianaFi spune:
Ginamaria imi pare tare rau ca nu a fost sa fie....ce sa zic eram aproape convinsa ca ne vei da o frumoasa veste...data viitoare.... si nu ai de ce sa renunti,ar fii o greseala pt ca timpul trece si rezolva ranile si iti vei dori din nou bb (din experienta personala vorbesc)...dar si ceasul biologic functioneaza,nu uita...hai capul sus si multa bafta data viitoare...daca am reusit eu la 37 ani sigur reusesti si tu si toate fetele sint convinsa...numai bine 
Lucia
...stii ce astept...
..numai bine 
Numai bine tutuor....
lucialu spune:
Dragele mele dragi din pacate nu sunt insarcinata.Vestea buna,ca intotdeauna este si un mic bine intr-un mare rau este ca n-am deci nici SEU.Durerile care se duc pe picioare in jos m-au facut sa ma gandesc la asta.Plus ca stiu exista si un astfel de risc in endo.
Ce sa va spun?Imi pare bine ca am taiat raul din radacina si am facut sangele:1,25 val.N-am fost viteaza si a intrat sotul dupa rezultat.
N-am scris atat de repede aici pentru ca nu ma simteam in stare.Am venit obosita acasa,trista si cu dureri crancene,parca se rupe tot in mine.De la testele de ovulatie pozitivate si glerul specific,adica din Z10 am durerile astea cretine si continue,radiaza pana in buric si simt ca si spatele mi se rupe in doua.Nu mai are efect nici daca stau la orizontala nemiscata.Asa ca mai am de luat un singur progesteron,care poate mi-a indus toate starile de gravi-greata si ameteli,ciudat ca doar in ultimele zile.Si maine sun sa vad cand ma pot programa si eu pentru o laparo.
Va multumesc din toata inima ca sunteti alaturi de mine,sa nu va necajiti ca voi fi bine si cu siguranta voi reveni de maine cu mesajele mele cunoscute
,si Diana
am sa-ti tin isonu' la glumite.Ca vad ca esti in forma
.Si pentru ca doresc sa fiu si eu un exemplu optimist
pe listuta Ioanei
pentru alte fete ce poate vor intra la noi pe subiect sigur dupa laparo voi tine regimul ca la carte.Stiti ca am fost mai neserioasa la capitolul asta,plus ca aproape un an n-am stiut nimic de el.M-am scos
Si homeopatele si ceaiurile vor fi sfinte pentru mine.Numa sa primesc vesti bune dupa laparo.
Ginamaria
sunt alaturi de tine
si vom reusi pana la urma ai sa vezi!
Alexia,Ralu,Monica,Lilisor,Ioana,Diana,Fireyes,Anca,Andreyutza,Aerlilianva multumesc pentru toate gandurile bune![]()
![]()
![]()

.Sunteti minunate!
Cred ca si-au facut efectul pentru ca sunt mult mai linistita ca in alte dati cand asteptam un raspuns de la barza.
Popica multumim de vestile bune pe care ni le-ai impartasit si noua.Sa ne mai scrii si Dumnezeu sa va ajute sa ai o sarcina usoara si BB sanatos!
Lilisor te rog sa ai grija de voi,ca si eu promit ca voi avea grija de mine.Promit ca nu voi avea depresii daca si tu esti cuminte
.
Mada
te asteptam pe tine cu o VESTE MARE!Tin pumnii stransi sa spargi tu gheata la noi pentru Odiseea de vara
Monica e frumos numele
!
Boo,Bonitta

Diana eu trimit poza zilele astea cu conditia ca dupa laparo,cand voi tine regimul ca la carte,sa-mi schimbi poza
sa fiu si eu mai prezentabila
Ca acum ma revars
.
Mai vorbim ca iar m-am intins.
KISSES
www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...
Monica9 spune:
Ginamaria si Lucia imi pare rau ca nu a fost luna asta, dar sa nu pierdeti speranta, sunt atatea reusite care demonstreaza ca se poate, va veni si randul vostru sigur.
Lucia imi pare rau ca ai dureri asa aproape tot timpul, dar lasa ca dupa laparoscopie o sa fie sigur bine, acum stii ce trebuie facut, regim, optimism, si va veni bebele.
Monica
20+ cu 
lucialu spune:
Monica
multumesc!
Am uitat ca azi e sambata asa ca pe luni sper sa stiu cum si ce despre laparo.Sunt mai bine cu durerile pentru ca aseara mi-am luat in sfarsit calmantele mele si am reusit sa dorm ca omu'![]()
WE frumos iubitele!Nu mai dau nume ca tot timpul uit pe cineva si dupa imi vine sa
KISSES
www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...
Ioanatugs spune:
Lucialu i-mi pare tare rau ca nu te simti bine si ca nu a fost cu ochisori.
In acelasi timp ma bucur ca esti optimista iubita, asa trebuie sa fii, sa nu mai dispari de pe forum, ca te mananc...
Cat despre regimul la care promitit ca te supui, o sa-ti dau si reteta mult asteptata, ca sa ai motiv sa tii regimul respectiv. (la inceputul capitolului nou o voi scrie)Multi pupici si nu uita ca suntem alaturi de tine mereu cu gandul!
Popica felicitari si sarcina usoara!! Imediat te trec in listuta noastra in noul capitol.
Asadar fug sa-l deschid pe cel nou in speranta ca va fi si mai norocos!!
http://tt.lilypie.com/50m8p3.png
Ioanatugs spune:
Ginamaria i-mi pare rau ca nu a fost sa fie luna asta!
Poftiti va rog la un nou capitol:
aici
http://tt.lilypie.com/50m8p3.png
roxanaiuliana spune:
salutare fetelor!
harnice mai sunteti!
gina, lucialusi mie imi pare rau ca nu a fost luna asta, dar stiti vorba mea o noua luna un nou inceput, e frustrsnt stiu, dar nu avem ce face, asa ca spor la treba luna asta!
diana iti trimit si eu o poza, are un format mai ciudat pentru ca e decupata.
pupici la toata lumea!