ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe-19

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns unducthable spune:

mi-a ramas in gat vestea asta , si cum plang usor zilele astea , ...

Fetita Lianei Stanciu are cancer

http://www.9am.ro/stiri-revista-presei/Monden/75869/Fetita-Lianei-Stanciu-are-cancer-Ajutati-o-.html

offffffffffffffff, nu se poate asa ceva !!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popica_78 spune:

Buna fetelor,
am intrat aici datorita titlului, si ca sa impartasesc putin din ceea ce mi s-a intamplat.

De 2 zile mi-au iesit testele de sarcina pozitive, BetaHCG de 297, si 2 linii la testul de urina...in conditiile in care si eu sunt procopsita cu endometrioza, diagnosticata in 2005 la laparoscopie. Daca-mi amintesc bine au gasit-o pe Trompele Utero-sacrate (sper sa nu gresesc) si in Fundul de sac Douglas. Am facut tratament 3 luni cu Diphereline, ceea ce cred ca nu m-a ajutat deloc. Am facut un FIV nereusit in ro, si dupa un an - cand am ajuns la Szeged, dr. mi-a aratat ca am un chist ce acopera 90% din ovarul drept! Chiar si asa, dupa inca 2 FIV-uri cu ICSI (asta si din cauza spermogramei sotului),acum suntem in posesia unor vesti bune! Ceea ce va doresc si voua, dar mai ales va doresc sa nu va paraseasca speranta!

Sa aveti o zi minunata!
crista

Mergi la inceput

Popica , multe felicitari si sanatate si NU MAI AM CUVINTE!

oricum , fiecare femeie cu o poveste diferita de succes , important este ca ati reusit

Aerlilian , sa spun la toata lumea cum imi spui mie ca tu esti grasa si urata , am ras pana m-a durut capu' ..., de la tratament. Cand vor vedea si fetele pozele vor rade cand vor vedea cat de frumoasa esti , la faza cu grasa ai fost tare , unde pisici esti tu grasa ..., nu stiu ..., si chiar daca ai fii fost , si ce daca.

Anca , mai parca esti un inger , o blonda trasa prin inel !!!

ma simt flatata de atatea prietene deosebite

sufletul frumos ma atrage la voi , dar nici cu pozele nu imi e rusine

Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Lucia, ai grija de tine, du-te dr si spune-ne si noua ce se intampla cu tine... ai avut o reactie f puternica, sa speram ca se dovedeste a fi ceva totusi usor tratabil si nu vreo problema reala...

Bonitta, ai dreptate, nu mi-am dat seama ca nu e activat PM, ma ocup acusica de problema:)

eu tot o astept pe Ginamaria cu vesti bune, asa ca te rog... nu ma deziluziona, ca am un psihic fragil lately:)

Deci sa ma astept si la alte "minuni", dupa ce ca sunt vai si amar in ultima vreme: ma ingras vazand cu ochii, nu stiu de ce, sper ca de stres, nu mai iau AC, asa ca m-am umplut de bubite pe fata, mai imi pica si parul... in curand, o sa pot sa joc in casa ororilor fara machiaj:)

va pup si ma intorc in calculator, ca si asa m-am dat in stamba pe aici, dar cred ca a avut ceva cafeaua de dimineata, ca am o energie si o lipsa de chef de munca.... si da, nu ma certati, dar beau cafea, insa numa' una pe zi... si inca n-am reusit sa exclud lactatele din meniu (sunt favoritele mele din alimentatie)

sa aveti o zi usoara foc si sa fiti voioase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreyutza spune:

lucialu, diana, ancaoradea, Bonitta, monica9 va multumesc din suflet pentru incurajari!! deja sunt Z2 si am inceput sa lupt iar si sa sper ca poate luna asta va fi cu noroc.

diana o sa-ti trimit si eu o poza cat de curand numai sa nu te sperii si sa nu va stric albumul.

fireyes si eu sunt tot ca tine, imi cade parul si de cand am lasat AC mi-au iesit la chestii urate pe fata mai rau ca la pubertate

lucialu iti tin pumnii si sper din toata inima ca greturile sa fie din cauza unui bebel!!!

ginamaria abia astept sa-ti faci testul si poate ne dai o veste buna!!

fetelor va pup cu drag pe toate si va multumesc ca existati!!

Mosul sa-mi aduca un ingeras!

Mergi la inceput

Andreyutza,

daca trimiti poza cu ochii umflati de plans sa stii ca o chem pe Lucia sa iti dam bataitza , ai grija cum te prezinti la pozar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

felicitari popica, sa duci sarcina cu bine si sa ai unbbeb sanatos
luciadraga mea, dureri de burta am avut si eu cand am ramas, ca de ciclu, destul de puternice...si testul meu din Z26-seara era negativ. dupa ce s-au pozitivat testele am fost si eu innebunita ca e seu. eu zic sa nu disperi, fa testul de sange si eventual fa o eco acolo. iti transmit numai energie pozitiva
monicate-ai hotarat la nume deci. eu azi dimineata am cautat liste si nu stiu cum ma voi hotari, sunt atatea frumoase. rebecca e f frumos
alexiace e cu tine e draga mea? am vazut o postare ciudata in pagina la tutu....hm...sper ca erau doar hormonei de graviduta hai mai intra si pe aici, imi e dor de tinesper ca sunteti bine.
boo cum stai , nerabdatoare?
dianacaut si eu o paza sa trimit
gina Doamne ajuta!off the record: deja poti sa faci un test, daca esti curajoasachiar unul de sange care nu are echivoc.
aerlilianbafta la dr.
fetelor, si ca amuzament in final, sa va povestesc aventura mea din dimineata asta: am vrut eu sa ma imbrac cu o pereche de pantaloni f dragi care se pare ca mi-au ramas mici. insa eu n-am vrut sa accept. drept urmare, cand urcam scarile de la serviciu, mi-au sarit doi nasturi...acum nu ma pot ridica de la birou[:d]-cred ca e cazul sa ma duc pe la magazine de gravidutze sa dau o tura...
fetelor, va dorsc un we frumos si linistit

a venit toamna...cu un bebe!!!
9+
http://bd.lilypie.com/DGDIp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreyutza spune:

Diana sa traiti am inteles!! si nu o chema pe lucia ca stiu ca e batausa.

Mosul sa-mi aduca un ingeras!

Mergi la inceput

Lucia batausa ???

haha

nu ma stii pe mine , sa vezi faze din masina , in trafic , ma vede lumea cuminte , cu fata de copil, aranjata si frumusica cum ziceti voi, dar cand vad cate unul gata sa intre in noi cu masina , sa vezi ce le scot limba si ce semne obscene le arat , de raman shocatzi

cat despre autobuz, sunt spaima pensionarilor vitaminizati care vor scaunul meu , pe care nu il dau la nimeni

Mergi la inceput

Raluuuu , fa acu o poza cu pantalonii aia fara nasturi , esti mai sexi asa

Mergi la inceput