FIV 140
Raspunsuri - Pagina 14
KITTA spune:
Felicia_incerc sa nu uit sa iti aduc medicamentele!
Fetelor eu cu spalatul si cu utrogestanul stau la fel de prost. Dus pana acum am facut o singura data si ala in 5 min. ceea ce nu imi sta in caracter, iar de vreo 3 zile nu am nici apa calda. Noroc ca nu am iesit din casa. Deci, in rest ma spal ca pisica, ca doar de asta mi-am ales Kitta, de fapt sotul ma alinta Kitty.
Eu nu caut simptome caci se pare ca nici nu am ce sa caut! Tot nik!
Liana30 spune:
antooooooooooooo sa'ti traiscaaa sotzul
sa traiscaaaaa..te puppp..ok..ok.il pup si pe sotz![]()
va pup pe toateee si va tin pumnii..
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"
Nasica
kineta spune:
DORIS ,imi pare rau,dar e bine ca ai puterea sa o iei de la capat,nu stiu ce sa mai spun.......KORA POP,eu in ziua 7 de stimulare aveam endometrul de 9mm,si 4 foliculi pe unicul ovar,in ziua 11 de stimulare endometrul era de 11,2 si 4 foliculi mari si 3 mai mici,dar degeaba ,ca erau goi,si chisturi,nu mi-sa recomandat sa-mi fac dozarea estradiolului.,iar MARINESCU la ultima eco,a spus ca totul e ok,dar el cred ca vazut ca nu erau toti foliculi,dar nu prea vorbeste,decat daca e intrebat.DUPA punctie nu am reusit sa vb cu nimeni afara DE COCEI,el dupa 8 punctii,si 3 ET,intrase in examen,asa ca de unde explicatii,si era deja ora 14,am asteptat-o pe COCEI,pana sa vb cu mine 2 ore,deja stiam ca ceva nu e in regula.TU STAI LINISTITA numai face comparatii cu alte fete,fiecare cu organismul lui,ceea ce ma obsedeaza pe mine,este ca am ramas de atatea ori pe cale naturala,si dupa ce m-am injectat 12 zile cu hormoni,de 20 mil,rezultat dezastruos,nici macar unu,dar asta e viata.ITI DAI SEAMA CU CE optimism ,voi incerca din nou,dar asta e,mai trebuie sa incerc odata,macar sa stiu o socoteala ovarul meu mai fabrica vre-un ovocit sau a murit.CAND m-am uitat si VINERI seara la emisiunea de pe PRO TV ,DANSEZ PT TINE,mi-a cazut fata,o fata de 38 ani,dupa 9 inseminari si FIV,in urma tratam hormonale a facut cancer ovarian,a reusit sa aiba o fetita dupa 9 ani de chin dar pe cale naturala pana la urma,si dupa 2 ani a facut cancer ovarian.ASTA E VIATA ,si se stie ca acest timp de cancer este extraordinar de agresiv,si pt ca nu-l poti depista la timp.NOUA prin spitale nu ne spune nimeni nk,adica si ce urmari pot avea aceste tratamente.IAR eu am facut acest tratament de pomana,m-am inj doar ca sa-mi vina menstruatia.ITI DORESC succes si ai sa vezi ca va fii bine.

nusy spune:
Kinetta: si mie mi-a cazut fata cand am vazut emisiunea.Vreau sa spun ca m-am speriat bine de tot....Sper,totusi, ca e un caz izolat ...ca ,altfel....mai bine renunt la a avea copii decat sa ma aleg cu vreun cancer.Doamne fereste!
Doris: imi pare rau!Multa bafta pe viitor.
Kora: nu mai fi suparata,ca nu depinde de tine...ce o fi,o fi!Poate la eco urmatoare vei avea vesti mult mai bune.Curaj!
Flori: sa stii ca ma gandesc la tine si iti tin pumnii.Stiu ca in z3 e important sa stai in pat.Bafta multa!
Nusy
KITTA spune:
Fetelorcare veniti maine la marea intalneala (SPER CA VENITI!) cine poate sa imi doneze si mie 6 pastilute de Medrol de 1 mg ca sa nu mai imi iau 1 flacon intreg? Va rog, poate nu uitati!
Ne vedem maine!
lorelai_lorelai spune:
Dragele mele, cele cu experienta mai multa decat mine, spuneti-mi, este normal sa fiu umflata ca un balon, de sub sani in jos, nu mai pot nici macar sa mai respir.Daca nu mananc nimic, nu sunt ,dar cum pap ceva, catusi de putin...ma umflu tare, tare rau...Nu stiu ce sa spun , parca ma incearca si ceva dureri ca de ciclu...sau doar mie mi se pare, desi sunt in z4 de la ET.In rest, stau calma, pana azi am stat numai in pat, de azi am mai facut pasi prin casa. De dus la servici, nici gand, ca oricum nu ma incape nimic ...asa sunt de balonata.
Va pupicesc pe toate, fara de exceptie.
KITTA spune:
Cristiniciti-am raspuns la pag. 13!
Lorelainu stiu ce sa zic! Eu eram asa balonata cand am facut stimulare cu 5 menogoane/zi si chiar daca m-au intrerupt din tratament tot asa m-am simtit chiar multe luni dupa. Acum am facut cu 2 Gonal/zi si nu m-am umflat de loc, iar acum Z8 nu sunt balonata/umflata deloc de chiar ma intreb daca o fi OK asa. E drept ca dau gazele afara pe toate partile pe unde pot si cand nu e nimeni in jurul meu
E rusinos dar sanatos! Ceaiuri ai baut? Eu am bagat la greu si cred ca si asta a ajutat la detoxifiere, etc....
felicia_ spune:
Lorelai, nu stiu ce sa zic.. eu n-am fost balonata deloc-deloc..
Kitta, eu am 4 de 16 mg, ti le aduc, le-am pus deja in geanta!
poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2
ayda_m spune:
Buna seara fetelor! am si eu o rugaminte....ce anestezie credeti ca e mai bine sa optez pt punctie? anestezie generala? am mari emotii ca nu stiu dc as vrea sa vad ce se intampla sau sa dorm dusa...oare cum e mai bine? multumesc mult