FIV 140

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ladyxe spune:

Kora, sti prea bine ca nu cantitatea conteaza, ci calitatea, cativa si buni, o sa fie bine pana la urma, nu-ti mai face ganduri rele.

kineta, imi pare rau ca s-a intamplat asa,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Doris
Lorelai poate ai o hiperstimulare,Cellu iti poate spune cum se manifesta ea a trecut prin asa ceva si a ramas si gravi
Flori,eu la primul FIV am stat numai in pat ma miscam de ziceai ca ma sparg,nu ma asezam in fund credeam ca stau pe embrioni,la ET cu congelati am stat in spital 2ore in pat dupa ET,nu am fost la toaleta pana nu am ajuns acasa la Ploiesti adica vreo 3-4ore,iar a doua zi eram cocotata pe cada sa intind rufe,de cate ori aveam nevoie la toaleta mergeam dar faceam foarte incet si intr-adevar dupa utrogestan incerc sa nu ma duc o jumatate de ora.Bafta multa multa in continuare.
Kitta esti criminala!!!Mai este o FIV-oasaMihuta care isi boteaza fetita Sophia,dar eu consider ca nu i-am "furat" numele,in primul rand asa ne-a placut pur si simplu,iar in al doi-lea rand asa o chema pe bunica mea care a murit cand avea galusca 5 saptamani in burtica de la ET si pe care am iubit-o ffff mult.Azi avem o fix luna de cand nu mai suntem concubini,pe mine nu ma deranja absolut deloc,am facut-o mai mult pt bubulina.Multi si tin pumnii sa iasa cu ochisori.
toate FIV-osele.

Madalina 24+Sofia
calea sigura a esecului este sa renunti...

http://image.lafemmebonita.com/c/bg440719.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Buna dimineata!
...abia acum am reusit sa ma adun dupa weekend, doua zile am tot petrecut!
Flori, Zouzou, Dream, Liana, Kora... multumesc fetelor pt. felicitari!
Hori sa ai bb-ii lipicosi!
Doris...multa putere!
Liana sti ca sunt cu ochii pe tine ca pe butelie chiar daca pe la "unguroaice" scriu rar!Ma rog din suflet sa o fi comis bine de data asta!
Koricica nu fi suparici, sigur foliculii mai micuti vor recupera iar endo sigur va mai creste!

Anto
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

lorelai lorelai, flori76, hori Va tin pumnii sa se lipeasca puiutii de mamici!

lorelai Eu zic sa suni doctorul sa nu fie vreau semnal de hiperstimulare.

ella_72, adelais

amzulica Ceva dureri de umeri dupa histeroscopie? Vreo corelatie intre permeabilitatea trompelor si umarul "corespunzator"?

DORIS 71 Imi pare rau. Vad totusi ca esti o luptatoare si deja te gandesti la viitor. Iti doresc sa ti se implineasca visul!

KoraPop Parerea mea este ca pentru ziua 7 de stimulare esti supar bine (sincer). Tin pumnii in continuare!

Eu am reusit sa ma uit peste biletul de iesire de la histeroscopie. Scrie ca trompa dr. e obturata si stanga libera. De-aia m-a intrebat profu daca ma doare umarul stang. Dar de ce m-a durut totusi dreptul si nu stangul??????? Nu pot deci sa trag nici o concluzie.

Eu voi face probabil analizele genetice, la recomandarea endocrinoloagei la care am fost miercuri. Cica trebuie neaparat inainte de orice FIV. Intrebarea mea pentru voi e daca puteti sa-mi recomandati unde sa le fac. Dr. a zis Medlife. Mi-a zis sa nu avem febra, radiogarfii, RMN, sa nu luam antibiotice inainte cu 6 saptamani de recoltare. Stiti cumva si cat costa?

Vreau sa ma programez la Cocei la Nordmedica si nu raspunde nimeni indiferent la ora la care incerc. Stiti cumva daca numarul corect e 223.19.06 si la ce ora sa sun? La Dacia am inteles ca nu mai face consultatii deci nu stiu unde sa o pot intalni.

De Dostinex stiti daca se da compensat si cam cat costa o tableta?

Cam multe intrebari dar sper sa aflu si raspunsuri. Va pe toate cu drag.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hori spune:

buna dimineata.au trecut 2 zile de la transfer nu mai rabdare,a fost si ziua mea de nastere duminica,sper ca o sa primesc un cadou frumos pe care mi-l doresc enorm de mult.Va tin pumnii la toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_72 spune:

Marrina ce analize genetice faci tu ? poate sotul tau....
Si sotul meu a facut la Medlife - Cariotipul- si a costat 300 ron .A mai facut Microdeletii la Genetic Lab si a costat 250 ron (in 2005).
Tu ce faci ? Cand incepi din nou ?

Fetelor ...am o rugaminte pentru cele care ati facut Diphereline de 0,1 ...stiu ca se fac injectiile la aceeasi ora , dar e obligatoriu dimineata ? sau pot si seara , dupa ora 20.00? Cum e mai bine ?
Multumesc mult...

Ella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kineta spune:

NEATA fetelor,este normal sa ma mai doara ovarul,ca vineri am facut punctia,trebuia oare sa iau antibiotic,dar nu mi-a recomandat nimeni,aserara eram balonata si se lasa durerea din ovar in picior,oare ce o fii? SAU o fii normal?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kineta spune:

ELA,eu am facut DIPHERELINUL,la 10 dim.si GONALUL la 17 dupa amiaza,da treb facut de regula dim si dupa amiza daca ai tratam pt stimulare,pt ca nu trebuie sa se intersecteze intre ele.BAFTA.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_b spune:

Bonjour!

Pup toate fetele, va invidiez (in sensul cel mai bun al cuvintului)ca sinteti atit de curajoase, daca mi-ati da si mie cite o picatura...poate ca as umple un ocean si nu mi-ar mai fi nici mie atit de frica...n-am crezut niciodata ca am sa apuc starea asta de mitza ingrozita de camioane dar care trebuie sa traverseze autostrada

Drept dovada: eu nu pot sa-mi fac singura subcutanatele.
Asa ca realizati cit de puternice sinteti voi, fetelor care ati trecut prin atitea si, cind va citesc imi dau lacrimile fiindca stiu ca aveti o forta fantastica. Voi trebuie sa tineti fruntea sus! Si va tin pumnii sa reusiti! Noroc cu subiectul asta de ma mai imbarbatez si eu.

Dar subcutanatele tot nu mi le pot face, nici sa ma uit la ac nu pot...
Fiindca n-am reusit inca sa ma programez pentru vineri la ecograf in ziua a noua( dar inca incerc) m-am gindit ca as putea pleca de joi, poate reusesc sa ma programez asa, la fata locului DAR, ce ma fac cu tratamentul, cu subcutanatele?
Ca eu mi-am facut programul sa le fac la 6.20 ( ca atunci vine asistenta la mine) si nu ma duce mintea unde as putea gasi la ora aia pe cineva, in Bucuresti sa imi faca "shotul".
Oare nu exista ceva cu program non-stop?
Giulestiul nu are ceva de garda/urgente?

www.helpsonia.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_72 spune:

daniela b stai linistita....nici eu nu pot sa-mi fac singura injectiile .Tocmai din cauza asta intreb la ce ora se pot face ca sa gasesc o asistenta disponibila sa mi le faca. Nu cred ca suntem singurele.....asta este....

Ella

Mergi la inceput