FIV 140

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

BHCG 0. Multumesc tuturor fetelor care mi-au fost aproape dar din pacate aventura mea in ale FIV-ului 2 a luat sfarsit. M-am pus deja in lista ptr. FIV 3, erau locuri abia in martie.

toate FIV-oasele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Doris imi pare tare rau..sunt convinsa ca nici un cuvant nu te poate consola in momentele astea...Ma bucur insa ca esti optimista si vrei s-o iei de la capat.Fruntea sus,sigur DD o sa faca o minune si o sa fii si tu mamica.Te pup cu mult drag

Zouzoule:tare-mi esti draga ca esti asa plina de viata Foarte bine faci ca nu te stresezi;eu incerc,dar nu prea-mi iese...
La faza cu statul in pat primele 2 zile nu prea inteleg ceva si tare mi-as dori sa ma lamuriti:daca se spune ca zilele de implantare sunt 3-5,atunci de ce multe dintre voi spuneti de stat in pat primele zile???Nu e important sa se stea in pat in zilele cu posibila implantare???
Eu...cum ma simt?Am avut o vaaaaaga durere de burtik,cam ca la CM,dar de scurta durata si de vreo 2 ore simt asa cate ceva in ovarul drept(nu durere,nu intepatura,e ceva...dar nu stiu ce),insa as vrea sa nu-mi prea caut simptome...sa vad daca si reusesc
Pt listuta,daca vrei sa completezi,eu fac testul pe 2 nov.
Te pup si-ti doresc sa fie cu noroc de data asta,sa te vad mamica cat mai curand.

Flori

------------------------
Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem,
dar ne pot calauzi in viata.

Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyxe spune:

Kora sper ca nu ai vesti proaste de ne ti atat in suspans

diana d, multumesc si ma bucur pt tine, cred ca esti mai linistita acum, cand ai auzit inimioara, fata si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

DORIS nu stiu ce as putea sa spun in astfel de momente...cuvintele nu prea au valoare..o stiu pe pielea mea,dar ce e cel mai important acum...sa nu ti in tine supararea...daca sa plingi te face sa te simti cumva mai bine,atunci sa plingi,dar...cel mai important este faptul ca ai o noua sansa...noi sintem intr-un fel "norocoase" sa zic asa,pt ca avem posibilitatea sa facem fiv..altele n-au nici un fel de posibilitati...eu ma simt norocoasa ca de fiecare data am o sansa...sansa pe care trebuie sa o apucam bine, strins ...de obicei,cele mai multe reusite apar la fiv3...mie asa mi s-a spus...asa ca Doris scumpa si draga,incarca-ti bateriile in aceste luni,bucura-te de totul din jurul tau,si in primavara,in martie asa cum si natura renaste,asa vei renaste si tu de bucurie cind fiv 3 va fi cel norocos
flori incearca sa-ti distragi atentia de la simptome...nu sta tot timpul in pat...fa plimbarici...mai stai intr-un fotoliu citind o carte buna...poti si gati ceva bun care-ti face tie placere,daca ai un catelus il poti scoate lejer la plimbarici..si de fiecare data cind iti vine in minte totul despre fivintoarce-ti gindurile si gindeste-te la cu totul altceva...de exemplu la anii de liceu...doar in caz ca simti contractii,sa iei neaparat ceva ca un no spa...acestea calmeaza imediat...in legatura cu statul in pat din ziua 2 sau 5 nu stiu ce sa zic...de ex Sheritra(pup fata si burticica) in ziua 3 sau 5 era plecata in excursie cu masina,si salta Sherica noastra cu masina pe niste gropi de mai mare frumusetea..si cu tot cu zdruncinat,acuma asteapta o mindrete de fetita...deci,sint cazuri si cazuri...deci,Flori...nu da mare importanta si nu sta mult pe computer..sau daca stai nu citi de simptome si din astea...uita-te si tu la "un ochi ride altul e vinat"sau la"unul in doi..."care sigur iti vor sustrage atentia...numai bine..pupici...eu inca mai stau pe forum...adica il tin deschis...intre timp mai calc,mai fac o papica..mai arunc un ochi la tembelizor si tot asa

"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit; a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."

"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*

www.tickercentral.com/view/8d3t/6.png" target="_blank">in asteptarea minunii

www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">me...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dream1971 spune:

Buna seara fetelor,

Offf iar vesti triste

Doris e greu de spus in cuvinte cat de rau imi pare. E bine ca deja te gandesti la o alta incercare. Ramai pozitiva!

Kinetta imi pare tare rau Poate ceva nu a mers. Eu zic sa nu te lasi ca odata si odata va fi bine.

Flori bine ca macar la tine sunt vesti bune. sa fie asa pana la sfarsit si peste vreo 8 luni sa te vad mamica. Nu-ti mai face probleme atat cu statul in pat. Eu am stat doar dupa transfer putin in pat apoi urmatoarele 2-3 zile prin casa iar apoi la treaba. Iti pot spune ca asta inseamna si vreo 100 km de condus zilnic (atentie nu ridica nimic...). Cat despre simptome e prea devreme. Si eu am avut dureri de CM si m-am dus des la toileta...Asa ca relaxeaza-te. Fa ce vrei numai nu te stressa.

Zouzou dar bine mai zici. Fii optimista si vei reusi. Sa stii ca sunt cu ochii pe tine si ma sa ne aduci o VESTE mare.

Kitta, Hori, Ayda Bafta multa! Va tin pumnii stransi sa fie totul bine, sa traiasca puiutii si sa va vad mamici

Antosit sa-ti traiasca sotul "La multi ani"; petrecere frumosa si un an cu noroc

Kora ce faci? Sper ca esti bine. Zii ceva!

Va pup pe toate si va urez o duminica frumoasa

Dream

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

dream1971 iti multumesc din suflet

"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit; a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."

"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*

www.tickercentral.com/view/8d3t/6.png" target="_blank">in asteptarea minunii

www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">me...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

CristiniciCycloproginova era in schema fetelor. Eu am mentionat ca dupa caz, mai bine zis daca iti da dr. cum mi-a dat mie se da Estromfen - Estradiol!
Doris-71imi pare rau....Ce sa mai zicem? Avusesi ceva semne pro sau contra?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Zouzou ,incerc sa nu ma stresez prea mult,sper sa-mi si iasa.

Dream fata!Merci mult pt sfaturi.Ieri si azi am stat mai mult in pat,dar m-am mai si ridicat,asa cum am zis,am stat la masa....Sper sa fie bine pana la capat.Te pup dulce si-ti multumesc ca te gandesti la mine

Flori

------------------------
Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem,
dar ne pot calauzi in viata.

Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Buna dimineata!
Nu am avut timp sa intru pe forum,dar uite ca dau acum raportul care pt mine nu este prea multumitor;vineri la eco ( zi 7 de stimulare):
OD 3 FOLICULI: 11,8; 8,6; SI 7,8;
OS 3 FOLICULI: 13,5; 4,9; 5.
eSTRADIOL 195, LH 4,37
Mai aveam putin sange de la menstra in cavitate,dar totusi nu stium cum a masurat endometrul care era de 5,4 mm.
De vineri mi-a marit doza cu inca un menogon,iau 2 gonal+ 3 menogon si 1/2 diphe.Offff....maine la eco sper sa vad ca au crescut si amaratii astia de foliculi,dar e tare mare diferenta intre ei,doi sunt mai mari si restul tare mici...nu stiu ce am sa ma fac...sunt cam tristuta,dar inca sper....Voi ce parere aveti,sincer?

Kineta imi pare tare rau,ma ingrozesc ca si eu am sa am punctia la sfarsitul saptamanii viitoare cred....tu ti-ai facut estradiolul inainte de punctie?Daca da cat era?Doamne ajuta ca data viitoare sa fie bine!
Doris cuvintele sunt de prisos...ma bucur insa ca deja te gandesti hotarata la FIV3!Doamne ajuta!

Antosit LA MULTI ANI si toate cele bune jumatatii tale, sa va dea DD cel mai frumos dar!
Bafta fetelor in plin tratament si celor in asteptare!!!!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Kora, eu zic ca te poti baza pe cei 4 mai mari.. si daca au toti ovocite, e bine1 Nu mai stiu, data trecuta, din foliculii tai, au avut toti ovocite? Acum asta mi se pare cel mai important: sa aiba ovocite: uite eu am avut 11, de dimensiuni aproape egale, dar doar 3 erau cu ovocite.. asa ca... nu se stie niciodata... eu am zis ca la urmatorul fiv nu mai fac niciun calcul, nicio comparatie.. ce-o fi, o fi.. se pare ca degeaba am avut embrioni super, de 8 celule, fara fragmentatii... daca nu vrea DD, nu se prind..

poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2

Mergi la inceput