FIV 140
Raspunsuri - Pagina 12
felicia_ spune:
Kineta, imi pare tare rau...
Kitta, cred ca o sa te "scap" eu de menogon si diphereline! Oricum, sper sa ajung luni, si mai vorbim atunci!
Kora, hai cu vesti!
poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2
flori76 spune:
Doris:hai cu vesti 

Flori
------------------------
Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem,
dar ne pot calauzi in viata.
Noi
cristinici spune:
Kineta pt urmatoarea incercare te programezi la Geta la echo si profu iti da tratamentul pt noua incercare (spui ca esti la o noua runda ca tanti Geta sa-ti aduca si dosarul la consultatie).
Eu nu mi-am repetat decat hormonalele.
Kitta am primit mailul, saru-mana, tie ciclprogynova ti-a recomandat-o medicul?
cristinici
''Niciodata sa nu te simti rusinat ca ai incercat si n-ai reusit,pt ca acela ce nu a avut esecuri inseamna ca nu a incercat vreodata''O G Mandino
flori76 spune:
Hori:bravo pentru puiuti!Acum,Doamne ajuta sa stea lipiti la mamica lor in burtica pt urmatoarele 9 luni(macar
sau 
sau poate 

).
Pupici si-ti tin pumnii!
Fetelor,voi cum va descurcati cu bautul apei,dusul la baie si utrogestanul???Ca eu am o mare problema,ca ma duc des la baie si ma stresez sa nu cumva sa nu asimilez utrogestanul.
Flori
------------------------
Noi
medamaya1 spune:
Flori, ai grija cu spalatul, doar pe EXTERIOR.Si dupa ce pui utrogestanul, stai jumate de ora intinsa in pat.
Multa multa bafta fetelor.
flori76 spune:
Meda
.Da,asa am facut pana acum,am stat cate jumatate de ora in pat dupa ce l-am pus si am incercat sa nu ma duc la baie o ora dupa.Insa azi am baut mai multa apa si m-am dus la baie dupa vreo 25 min.E nasol,nu?
Flori
------------------------
Noi
bryana_79 spune:
buna fetelor.sunt Raluca si tocmai am incheiat si eu un tratament pt stimularea ovulatiei dar din pacate fara rezultat.a mai facut cineva puregon?va rog sa ma contactati pe mess la ID bryana_79 .astept o veste de la voi!credeti-ma ca sunt disperata!!!!!!!!!!!
zouzounaki spune:
buna seara dragelor mele
Antosit
LA MULTI ANI SOTULUI sa-ti traiasca ani multi fericiti,sa imbatriniti impreuna si viata sa va fie inseninata de copii...sa dea Dumnezeu,ca la anul sa deveniti parinti
...petrecere placuta

kitta multumesc mult pentru informatia cu pastilutele...tocami imi voi da comanda de acasa pt no spa si pentru cele ce ai scris tu mai sus...chiar asa,prea mi se strepezesc dintii de la tinturile alea
...hai kiituto inca un pic si intri la odisee

flori asa-i is cam secretoasa in ultimul timp
pt ca incerc sa fac sa fie totul foarte normal...nici nu mai vreau sa vorbesc despre asta,ca si cum n-as face nimic...si de stat in pat n-am sa stau nici o secunda
doar primele 2 zile,si daca...imi voi continua viata in mod normal asa cum fac si acum...si cind voi merge in atena,ma voi gindi ca merg la distractie si cumparaturi
...nu stiu daca e bine ce fac,dar sincer ma simt mult mai bine asa...primele 2 dati eram mereu in priza,faceam caz de intepaturi,de echo de tot ce tine de fiv...acum am devenit mai "nesimtita"
si poate va fi de bine...dar ce vrea Cel De Sus...![]()
in legatura cu data Et-ului,cred ca este o idee super...numai ca ar trebui ca fetele sa-mi spuna exact data...tu cum te simti?lasa flori ca e bine daca faci un pic de miscare...eu datile trecute am stat ca o planta in pat si n-a fost sa fie...acuma si pe motocicleta va voi urca
...si niste plimbarele usoare in aer liber ar fi ideale...haide flori,si in putin timp ne intinzi minuta de la odisee

DORIS sintem cu pumnii strinsi

...va doresc fetelor,un week end placut,linistit si cu multa bucurie in suflete..pupici
"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit; a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."
"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*
www.tickercentral.com/view/8d3t/6.png" target="_blank">in asteptarea minunii
www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
zouzounaki spune:
hori felicitari pentru bebei

sa stea prinsi bine de mami 8 luni...
...sa ai grija de tine si de puiuti si cit mai putin stres si va fi tot ok
"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit; a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."
"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*
www.tickercentral.com/view/8d3t/6.png" target="_blank">in asteptarea minunii
www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
adelais spune:
Buna seara fetelor!
Marrina , intr-adevar, la mine s-a verificat teoria cu trompa permeabia si durerea din umar. De fapt ambele sunt permeabile dar stangul m-a durut mai tare.
tuturor