Rugaciune colectiva pentru a avea un copil (3)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

super super super .. felicitari alinusca.. sarcina usoara , si un bb "intelegator" , care sa stea la mami in burtica pana la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Alinushca iti urez din suflet felicitari si sa ai o
sarcina usoara si la termen.
Doamne cat ma bucur cand vad aici atatea minuni.
Va pup.
Doamne ajuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

bune fetelor!
vreau sa va spun ca va admir pentru lupta voastra si sunt alaturi de voi.
alina, te felicit si aici pentru sarcina si sa fii sanatoasa!!
marryan, de fapt dupa tine am venit. de ce nu mai intri si la aspirante? ne este dor de tine. capul sus, ca pana la urma se va intampla minunea!!!
te asteptam la aspirante

"nimeni nu are mai multa nevoie de un zambet decat acela care nu-l poate darui...
un zambet ii imbogateste pe cei care-l privesc, fara a-i face mai saraci pe cei care-l daruiesc"
http://tt.lilypie.com/SvhLp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss_2081 spune:

alinusca felicitari!!!
iti doresc o sarcina usoara si un bebe sanatos, o sa fie bine, ai incredere in Bunul Dumnezeu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleopatra70 spune:

Buna,dragele mele!
Ce ma bucur ca s-a mai intamplat o minune,din nou mi-au dat lacrimile de fericire v-am spus eu ca pana la Revelion trebuie sa fie lista plina de
Alinushca,felicitari,nici nu sti cat ma bucur ca ti-ai indeplinit cel mai frumos vis de pe pamant!Sa crezi in continuare in Dumnezeu sa ai toata credinta in El ca te va ajuta, sa nu spui nici un cuvant de dezamagire,iti inchipui ca te-a binecuvantat din nou cu un copilas,este o minune dumnezeiasca.
Iti doresc sarcina usoara,sanatate multa atat tie cat si bebelusului tau iubit,sa gandesti pozitiv, multa rugaciune si credinta in Dumnezeu ca El nu te lasa te va veghea tot timpul!Doamne ajuta!
Ainigriv,multumim pentru vorbele tale frumoase,se vede ca ai inceput sa ai multa credinta,iti doresc sarcina usoara in continuare si multa sanatate atat tie cat si copilasului tau drag,Dumnezeu sa va aiba in paza!
Livsy,chiar ca minunat psalmul care l-ai scris,iti multumim!Dumnezeu sa te binecuvanteze cat mai repede cu un copilas sanatos si bun!Doamne ajuta!
Criss,iti multumim din suflet ca ai dat listuta noastra la Mitropolie,ma bucur ca ti-a placut slujba.O sa vezi ca Dumnezeu te va rasplati si pe tine cat de curand cu un copilas.Iti doresc multa credinta si indeplinirea dorintei cat mai repede!Doamne ajuta!
Marryan,imi pare rau ca nu s-a intamplat luna asta dar te rog sa nu mai fii suparata,linistestete, Dumnezeu te mai pune la incercare sa vada daca crezi cu adevarat dar sa sti ca este cu tine,gandestete la mine ca nici eu nu am reusit din prima au durat 3 ani,anul trecut v-am mai spus mi s-a oprit o sarcina din evolutie dar nu am renuntat, am 37 de ani,am crezut in Dumnezeu foarte mult in Maica Domnului si toate puterile ceresti si m-au ajutat,tu esti tanara draga mea o sa reusesti sigur cat de curand dar nu renunta niciodata la acest vis frumos,Dumnezeu sa te aiba in paza si pe tine si pe sot.Doamne ajuta!
Sandaa,iti multumim pentru urarile tale frumoase si sigur o sa va binecuvanteze Dumnezeu pe fiecare cu o minune de copilas sanatos si frumos!Dumnezeu sa te aiba in paza Lui!Doamne ajuta!

Am fost azi la echo si pot sa va spun ca totul este in regula cu bebelusii mei iubiti,au aceeasi lungime(13,5cm)fiecare am avut niste emotii de mi-a venit sa plang de bucurie,sunt fericita ca totul merge bine am ramas impresionata sa aiba amandoi aceeasi lungime,este mai rar asa ceva,am 12 saptamani si cateva zile,peste 2 saptamani mai merg la doctor o sa va anunt cum o sa fie.
V-am spus eu ca pana la Revelion se umple lista de
Cine mai urmeaza pe lista?Sunt foarte bucuroasa ca la cateva zile se mai intampla o minune,sa o tinem tot asa ca e foarte bine,Dumnezeu este cu noi si nu ne va lasa,toate o sa primiti binecuvantarea cat de curand.Dumnezeu sa va lumineze calea spre reusita!
Doamne ajuta!
Va iubesc si va trimit multa credinta si liniste sufleteasca!

Mergi la inceput

Alinushca,asa e draga mea topicul asta e cu noroc dar si cu mare credinta in Dumnezeu,deja tot mai multe fete isi indeplinesc visul,este ceva inaltator.
Referitor la rugaciuni ,da sunt la capitolul 1,dar ar fii bine sa printezi si Rugaciunea pentru pruncul ce se afla in pantecele mamei,e foarte ajutatoare.
Iti doresc in continuare sarcina frumoasa ca a mea si multa credinta in Dumnezeu!Dumnezeu sa va aiba in paza!Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

Alinusca Felicitari pu sarcina, ma bucur fr mult ca ai reusit, uite ca Dumnezeu ne raspunde totusi la rugaciuni si nu ne lasa uitati!
Ma bucur fr mult pu reusita sa dea Domnul sa fiti sanatosi amindoi si tu si bebele si sa treaca aceste 9 luni cu bine!

eu nu am mai reusit sa citesc dar nici sa mai scriu ca luni stiti cum e inceput de saptamina si e fr aglomerata.....dar acum am reusit sa citesc si vreau sa spun ca eu luna asta nu sunt suparata si nici nu am plins Dumnezeu ma intarit, si poate asa o sa fie pina voi deveni si eu mamica! Cleopatra esti minunata prin tot ceea ce faci, iti multumesc, iau drept sfaturi ca de la o mamica pe care eu nu am avut-o din pacate de la 9 anisori(a decedat), sunt puternica si voi fi, sotul ma sustine si mia zis ca o sa avem si noi copilasul mult dorit poate Dumnezeu vrea ca sa fim si mai credinciosi, eu deja sunt bine ceea ce pu mine este un progres dupa 3 ani de lacrimi intruna!
Vreau sa ti spus ca trebuie sa fii fr fericita pu copilasii tai gemanuti, ma bucura faptul ca totul merge bine si te simti bine si tu si copilasii o sa ne rugam sa fie tot asa de bine pina la sfirsit!
Dumnezeu sa fie cu noi in toate ziua!

Maria

http://tt.lilypie.com/F8YQp3.png
imi doresc un bebe si il iubesc foarte mult de pe acum!

Mergi la inceput

Marryan,iti multumesc pentru cuvintele tale frumoase si ma bucur ca ai inceput sa gandesti pozitiv si ca sotul e alaturi de tine.Imi pare rau ca mama ta nu mai este,m-ai impresinat cand am citit,poti sa-mi ceri orice sfat eu o sa fiu alaturi de tine la fel ca o mama,orice te framanta poti sa-mi spui ca nu te voi lasa la fel cum sunt alaturi te voi toate,v-am mai zis ca pentru mine ati devenit ca o a doua familie.Eu inainte de a ramane insarcinata am cerut ajutorul si bunicii mele care nu mai este printre noi,m-a iubit foarte mult si eu am iubit-o,v-am mai zis ca era foarte credincioasa si ea m-a invatat ce este credinta de mica,ma gandeam la ea si o rugam sa ceara ajutorul Lui Dumnezeu sa-mi dea si mie un copilas si uite ca mi-a dat doi,am visat-o si o visez de multe ori si ma simt foarte bine cand o visez.
Draga mea si tu poti sa ii ceri ajutorul mamei tale prin gand ,ea te iubeste si e alaturi de tine de acolo de sus,ca sigur te va ajuta.Eu continui sa ma rog pentru voi cu toata credinta mea si o sa reusiti sa va indepliniti dorinta sigur.
Dumnezeu sa trimita multa lumina spre fiinta ta si a sotului si sa va binecuvanteze cu un copilas sanatos si bun.Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

cleopatra esti extraordinara, miau dat lacrimile, mi-ai vorbit asa de cald, ii multumesc lui Dumnezeu ca ma adus aici la acest subiect si am gasit fete cu sufletul mare, cleo Dumnezeu sa te binecuvinteze cu tot harul lui cel sfint pu ceea ce faci pu mine, aici primesc linistea sufleteasca si credinta ca voi reusi si eu intro zi! si bunica mea care deja nu mai este printre cei vii si era fr credincioasa, si cind mamica mea a decedat ea mia redat credinta in Dumnezeu, mergeam la biserica regulat, a fost pu mine ca o mama si bunica in acelasi timp.
Astazi facem 3 ani de casnicie, nici nu imi dau seama cit de repede au trecut!
O zi buna doresc la toate fetele si Dumnezeu sa fie cu noi tot timpul!

Maria

http://tt.lilypie.com/F8YQp3.png
imi doresc un bebe si il iubesc foarte mult de pe acum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainigriv spune:

Doamne,Doamne,Slava Tie,Doamne!!!Ce minuni,ce bucurie,parca visez!!!Felicitari,Alinushca,sa creasca sanatos si frumos Darul primit de la Dumnezeu,cu sarcina usoara.Nici sa nu-ti mai treaca prin minte tot felul de probleme,de data asta Dumnezeu are grija.Are dreptate Cleo,cu multa credinta si rugaciune,totul se poate!!!De fapt nu ar trebui sa ne mai indoim,daca spunem ca avem credinta,sa se faca voia Domnului,stim sigur ca El ne iubeste si atunci nu are cum sa fie rau.Trebuie sa-i multumim chiar inainte de a fi primit Darul.
Oricum va fi bine, inseamna ca vom avea o vara fierbinte si aspteptam celelalte fete.Pana atunci sa multumim tuturor Sfintilor si Maicutei Domnului,care se roaga pt noi,ca vom mai vedea minuni.Te pup si pe tine si bebicul tau,asteptam mai multe detalii!!!

Mergi la inceput