Rugaciune colectiva pentru a avea un copil (3)
Raspunsuri - Pagina 8
ainigriv spune:
Va pupic pe toate!!!Am reusit azi, dupa Sf.Liturghie, sa citim cu parintele o rugaciune de multumire si tare bine ne-am simtit, mai ales ca la sfarsitul rugaciunii,am auzit:Doamne ajuta-ne sa sporim in cele duhovnicesti!!!Deci nu are importanta,cu copil sau fara copil, trebuie sa fim aproape de Dumnezeu.
Probabil asta a fost calea noastra de a ne intoarce la credinta, ca daca primeam copil imediat nu stiam sa ne rugam, sa-l iubim pe Dumnezeu !!!Pentru fiecare are bunul Dumnezeu un plan de a-l intoarce la credinta, mai usor sau mai greu.Pe noi ne-a intors prin boala, ca am vazut puterea lui Dumnezeu cand cu extrauterina si maicuta Domnului a mijlocit sa scap,ca muream ca paganii,nespovedita, neimpartasita, sa am timp de rugaciune si de pocainta.Acum sa ne ajute Dumnezeu sa facem ceea ce trebuie,sa fim pe calea cea buna.
Asa va iubesc, sa ne ajute Maicuta Domnului sa fim curatele si mereu cu gandul la Dumnezeu!!!
Livsy spune:
Doamne, Dumnezeul nostru, cat de minunat este numele Tau in tot pamantul! Ca s-a inaltat slava Ta, mai presus de ceruri.
Din gura pruncilor si a celor ce sug ai savarsit lauda, pentru vrajmasii Tai, ca sa amutesti pe vrajmas si pe razbunator.
Cand privesc cerurile, lucrul mainilor Tale, luna si stelele pe care Tu le-ai intemeiat, imi zic:
Ce este omul ca-Ti amintesti de el? Sau fiul omului, ca-l cercetezi pe el?
Micsoratu-l-ai pe dansul cu putin fata de ingeri, cu marire si cu cinste l-ai incununat pe el.
Pusu-l-ai pe dansul peste lucrul mainilor Tale, toate l-ai pus sub picioarele lui.
Oile si boii, toate; inca si dobitoacele campului;
Pasarile cerului si pestii marii, cele ce strabat cararile marilor.
Doamne, Dumnezeul nostru, cat de minunat este numele Tau in tot pamantul!
Ps. 8 - Al lui David
Voiam de mult sa va scriu un Psalm, caci mi se par minunati. Si iata in sfarsit ca am gasit "ocazia"

tuturor!
criss_2081 spune:
Dragele mele azi am fost la noi la Mitropolie unde se afla Moastele Sfantului Stelian si am dat listuta noastra, a fost o sluba tare frumoasa, m-am bucurat ca am reusit sa ajung.
va pup pe toate.
marryan spune:
buna dimineata!
Am avut de citit mult azi, ati fost tare harnicute in weekendul acesta si ma bucura fr mult! Multumesc tuturor fetelor care mi-ati trimis gindurile voastre bune cleopatra, criss, livsy, georgiana, virginia, aditi, adela,danage toate sunteti minunate si pline de credinta, ceea ce ma face si pe mine mai mult sa cred in Dumnezeu! sunt deacord cu fraza ca "Dumnezeu intoarce omul la credinta diferit", asta simt ca Dumnezeu vrea de la mine mai multa credinta in EL si nu in medici!
Nici luna asta nu sa intimplat minunea, ieri mam trezit pe la ora 11:00 cu niste dureri fr mari de burta, si am avut numai niste picaturi rosii, dupa care nu am avut nimik si tot mai speram in sinea mea ca poate e de la implantare, dar azi dimineata a inceput asa cum se cuvine CM, in Z 24 la mine e de 30-31 de zile? De ce nu imi pot explica, si nustiu ce sa fac, medicul mia zis cum imi apare CM ma adresezi la el ca trebuie sa mi faca niste injectii tot pu ca sa pot prinde bb....dar sincer am obosit asa de tare incit nu mai vreau nimik! doar sa traiesc si sa mi vad de viata mai departe! e obositor si chinuitor toate ce mi se intimpla, deja simt ca si organismul meu imi da raspuns, ba ma incep durerile infernale de cap care tin zile in sir, ba uit multe lucruri care trebuie sa le fac, si imi aduc aminte oamenii cu care sunt in contact!
Trebuie sa lupt incontinuare!!!!
Va multumesc pu rugaciunile postate aici! Dumnezeu sa fie cu noi in toata ziua!
Maria
http://tt.lilypie.com/F8YQp3.png
imi doresc un bebe si il iubesc foarte mult de pe acum!
criss_2081 spune:
neata iubitele mele, va doresc o sapatamana frumoasa si sa primim cat mai multe vesti bune.
danangie in Mitropolia din Constanta sunt moastele Sfantului Stelian si mai sunt si alte sfinte moaste.
alinushca spune:
Neatza tuturor, am intrat azi sa va zic ca m-a binecuvantat Dumnezeu sa raman din nou insarcinata. De data asta plec la drum cu gandul ca poate nu va fi bine, poate va fi bine, dar in ambele cazuri numai Dumnezeu stie ce va fi.
Am sa continui sa ma rog cu voi ca sa vedem cat mai multe mamici pe aici!
In asteptarea lui 
http://tt.lilypie.com/Lrydp3.png
sandaa spune:
Felicitari Alinushca!!! Ma bucur cand vad ca se umple lista noastra de gravidute , sigur va fi bine! Cum ai ramas insarcinata? Natural? Dumnezeu va avea grija de fiecare daca ne rugam.
O saptamana plina de surprize placute sa avem si sa ne binecuvinteze Dumnezeu pe fiecare!
alinushca spune:
Cleo, vad ca ai pus semne de gravidutze.
Numai ca ai inceput topicul asta si sunt deja 4 [grav]. Doamne ajuta.
O sa ma intorc la capitolul 1 sa imi printez rugaciunile. Acum mai mult ca inainte e nevoie de ele. Nu? Tu stii mai bine.
Asa ma bucur ca ai deschis topicul asta. Facem o treaba buna aici.
sandaa, eu am ramas natural. la asta nu am probleme. doar ca prima sarcina pe care am avut-o vreodata s-a oprit fara explicatie din evolutie acum 3 luni. am gandit ca Dumnezeu mi-a "tras un semnal de alarma" despre starea mea de atunci. sper sa nu mai fie nevoie sa imi mai traga unul.
In asteptarea lui 
http://bd.lilypie.com/lEbGp3.png