Rugaciune colectiva pentru a avea un copil (3)
Raspunsuri - Pagina 10
ainigriv spune:
Hehehe, ce fericita sunt,ca toata lumea e bine si bebici si burtici si toate suntem
!!!
Cleo,chiar minunata esti,cu bebeii care cresc la fel,minuneeee,se bucura Maicuta Domnului pentru cat ajutor ne da!!!Ai reusit sa ne molipsesti cu starea de bine, credinta,pace si lumina,ma bucur ca au disparut toate problemele si toate suntem cu gandul la Dumnezeu.
Marryan,esti o scumpa,iti va da Dumnezeu si rabdare si ajutor,credinta este totul,mai ales ca ma faceti sa plang cand citesc povestile voastre!!!
Multumim pentru rugaciuni,pentru Sfintele Locasuri unde ajung numele noastre,mai ales lui Criss,care ne-a trecut tocmai la Sf.Stelian,ocrotitorul copiilor!!!
Noi suntem bine, asteptam sa ne vedem si noi la ecograf,ca facem acus 6 saptamani,deocamdata stare buna,multumesc lui Dumnezeu.Trebuie sa ne ia si pe noi in evidenta un medic,deocamdata il cautam,ca va spuneam ca eu nu prea am vrut sa aud de medici,ci toata baza mi-am pus-o in Dumnezeu,dar acum trebuie,totusi,desi stiu cine are grija de noi!!!Pup toate fetele,vad ca in fiecare saptamana avem o surpiza placuta,asa ca din 2 in 2 pagini apare un bebe,da Doamne!!!Rugaciune multa,credinta,pace si iubire sa avem!!! [
alinushca spune:
Cleo, ainigriv, marryan, claudina, hera, si toate fetele de aici, va multumesc mult pentru urari. Citeam ce mi-a scris Cleo si nu puteam sa nu ma simt vionovata pentru ca desi stiu foarte bine cum stau lucrurile, si STIU ca numai Lui Dumnezeu ii datoram tot ce se intampla bun si frumos in viatza noastra, ca nu suntem noi in stare sa facem lucruri asa mari cum face El, desi stiu ca tot ce trebuie sa fac este sa ma las in voia Lui, totusi sunt plina de ganduri si de griji si parca ma uratesc si ma innegurez tot mai tare. Ar trebui sa am numai incredere si sa multumesc mereu Domnului, in loc sa fiu trista si urata.
Cred ca stiti si voi la ce ma refer. Ma pun chiar acum sa ii scriu un mail parintelui si Vineri ma duc la spovedanie. Fara ajutorul lui nu ajungeam cu bine pana aici.
Multa credinta si tarie sa aveti!
In asteptarea lui 
http://bd.lilypie.com/lEbGp3.png
Livsy spune:
Ia te uita!! :-) V-am zis eu ca am numarat sase gravidutze pe lista si s-a si-mplinit! Alinusha, felicitari si sa dea Dumnezeu sa ai o sarcina usoara si la vremea potrivita sa-ti tii copilasul in brate in deplina fericire!
Da, te intelegem perfect, cel putin eu... in legatura cu starile de indoiala prin care treci. E foarte bine sa persisti in a sta in rugaciune, chiar daca poate ti se pare tie ca nu ai starea potrivita. "Foamea" mai vine si mancand... Indoielile poate ca sunt normale intr-un fel, totusi, asa cum ai spus in Mana lui Dumnezeu sunt toate si chiar daca starea ta este buna sau rea Voia Lui tot se va face. Asa ca de ce sa te mai chinuiesti cu starile cele rele?! Mai bine sa fii linistita si increzatoare... ca o sa fie bine. Asta il ajuta si pe Bebe!! 
Sa va povestesc Minune... Asteptam o prietena draga la noi aseara si ma gandisem eu ca poate ne face o surpriza, dar nu stiam nimic... N-o mai vazusem de cateva luni bune. Cand vine... evident! :-) - superburtica!! M-am bucurat atat de mult! Nu stiu, e ceva special si apoi... si prietena asta a noastra, impreuna cu sotul ei, sunt atat de credinciosi, atat de blanzi si de curati... e o fericire sa-i ai alaturi. Si o intreb eu: si ce o sa ai, fetita sau baiat? Si zice: eeei, sunt baieti.... ARE GEMENI!!! Am vrut sa va povestesc si voua, pentru ca eu am trait aceasta fericire din plin... mi-am zis ca Dumnezeu ne da si noua (mie si sotului) Darul atunci cand stie El ca e bine si a vrut, m-am gandit eu, sa-mi arate ca stie de Rugaciunea noastra si mi-a trimis aceasta Mamica in casa - care o sa stea cu noi mai multe zile ca a venit la un curs si ramane mai mult in Bucuresti. :-) De-abia astept sa mai vorbesc zu ea!!! De-abia astept s-ajung acasa!! (Dana, bineinteles c-am BAUT APA DUPA EA!!!! :-) :-) :-) Si o sa mai beau). :-)
Va imbratisez pe toate, toate si va mai scriu - acum sunt la serviciu si sunt intr-o mare fuga, ca de obicei...
Va iubesc!
Ana
georgia_c spune:
livsy ... daca nu ma insala memoria , parca si tu erai in asteptarea unui "raspuns".. poate ai scris si mi-a scapat mie ... scuze daca e asa
asa cum tu ai patit , si eu azi dimineata o prietena de-a mea m-a anuntat ca e graviduta ca bb2 .. o tot bateam eu la cap sa faca test , a facut aseara si e gravi ..ma bucur tare pentru ea... ca si-l dorea si pe cel de-al 2... am zis ca trebuie sa ne vedem sa-i zic lui bb sa "vorbeasca" cu zana bebelusilor sa-mi trimita si mie un samburel
Maria68 spune:
Nu am mai scris demult, dar va citesc cu sufletul la gura in fiecare zi si sunt alaturi de voi in fiecare seara.Ma bucur nespus pentru toate fetele care si-au implinit visul, le felicit si le doresc tot binele.Saptamana trecuta am fost la Sf.Manastire Nicula, care are hramul Adormirea Maicii Domnului, am vorbit cu un preot care a fost foarte impresionat de initiativa noastra, m-a intrebat cum se numeste persoana care a initiat-o,i-am zis ca Claudia ( este vorba de Cleo ) si deja e binecuvantata cu o sarcina, am dat listuta noastra si a zis ca o sa ne faca dezlegari si rugaciuni.Exista aici la manastire si o Icoana Facatoare de Minuni a Sfintei Fecioare, la care vine multa lume sa se roage.
Va imbratisez si sa primim cat mai multe vesti minunate.
Doamne ajuta !
cleopatra70 spune:
Buna,dragele mele fete!
Marryan,iti multumesc pentru vorbele tale frumoase,m-ai emotionat din nou ce mi-ai scris despre viata ta,ma bucur ca te simti din ce in ce mai bine cu noi.
La multi ani!Iti doresc casatorie fericita si un bebelus sanatos si bun cat de repede sa va dea bunul Dumnezeu!
Dumnezeu sa va aiba in grija Lui!Doamne ajuta!
Ainigriv,ce frumos ai scris,iti multumesc pentru cuvintele adresate si iti doresc sa gasesti un medic bun care sa aiba grija de voi cu ajutorul LUI Dumnezeu,sarcina frumoasa,sanatate si numai bucurii!Dumnezeu sa va vegheze in toate zilele pana la termen.Doamne ajuta!
Alinushca,micuta noastra graviduta sa nu mai ai nici un gand rau ca Dumnezeu te iubeste asa de mult incat dupa 3 luni ti-a facut un dar minunat chiar daca ti-e frica sa nu se mai repete ce a fost acum 3 luni,sau cred eu ca te simti vinovata ca nu te-ai rugat destul,scuze daca nu este asa,dar uite chiar ca acum te va ajuta foarte mult si o sa fie bine,o sa vezi.Ar fii bine sa mergi la biserica sa te spovedesti,sa te impartasesti asa cum ai zis, dar sa-ti faca preotul si o rugaciune de multumire ca ai primit binecuvantarea a doua oara,asa cum ar trebui sa faci o rugaciune si acasa de multumire,eu asa am facut.
Iti doresc sarcina usoara,multa sanatate si liniste sufleteasca!Dumnezeu sa va aiba in paza atat pe copilasul tau iubit cat si pe tine!Doamne ajuta!
Livsy,ce semn ti-a trimis Dumnezeu acasa sa sti ca nimic nu e intamplator,ma bucur ca esti fericita,nu ai nici un semnal sa te trec pe listuta la
,simt ceva...
Iti doresc ca Dumnezeu sa te binecuvanteze cat de repede cu un copilas sau chiar doi,sa ma urmezi pe mine.Dumnezeu sa te aiba in grija Lui.Doamne ajuta!
Georgia,sa te auda Dumnezeu sa-ti trimita si tie un samburel de bebelus sanatos si frumos asa cum i-a trimis prietenei tale.Dumnezeu sa aiba grija te tine!Doamne ajuta!
Danangie,Aditi ce mai fac bebelusi vostrii,mi-ar face placere sa ne mai scrieti cum va simtiti.Va doresc sarcina usoara in continuare,multa sanatate,Dumnezeu sa va vegheze zilnic pana la termen!Doamne ajuta!

aditi spune:
Ana, in sfarsit am recuperat revista de la posta(bineinteles, noroc cu datele de la tine). Multumesc tare mult, voi incepe sa citesc curand. Si eu am primit acum vestea ca a nascut o prietena (prin corespondenta) frantuzoaica o fetita pe care o cheama Louisiane, suna interesant. N-am vorbit cu ea de aproape 1 an si acum imi aduce brusc vestea. Deja i-am spus bebelusului meu ca peste cativa ani va coresponda cu ea in lb. franceza sau se vor vizita, ca noi n-am reusit sa ne vedem inca.
marryanLa multi ani! sa va binecuvinteze Dumnezeu casnicia cu un bebe sanatos (sau 2)cat mai curand. sa fiti fericiti!
Cleopatrama bucur pt. voi ca sunteti bine si mari deja. Sa cresteti tot mai mari si sanatosi. Dumnezeu sa va pazeasca!
AlinushcaFelicitari din suflet! Sa fiti sanatosi si cu incredere in Dumnezeu. Roaga-te Sf. Stelian in fiecare zi, pe langa alte rugaciuni pe care le spui.
Eusunt bine. Bebe e mare a spus d-na dr. aseara la eco, eu n-am reusit sa vad prea multe ca era tare in ceata imaginea dar a fost suficient sa vad cum pulsa inima si cum isi misca o mana sau sugea degetul, nu era f. clar.Noi suntem acum in sapt. 13/14 in evolutie. Voi incepe sa tin regim din cz. hepatitei si poate reusesc sa nu o las sa evolueze si poate bebe scapa neatins. Am mare nadejde in Dumnezeu, Maica Domnului , Sf. Stelian si toti Sfintii care se roaga pt. noi. Multumesc lui Dumnezeu ca nu mai am greturi, ba chiar as manca tot timpul daca as sta in bucatarie. Poate reusesc sa ma impartasesc si eu curand. Sotul era duminica tare incantat ca am si eu burtica vizibila acum (cat un grapefruit). Sper sa creasc si mai mare pana la urmatoarea eco. Am de gand sa merg la Cluj pt. eco3D daca reusesc sa ma programez.
Va pup pe toate cu burtici si fara burtici!
Astept o noua surpriza pe listuta noastra cam pe vineri,nu?
Aditi
criss_2081 spune:
dragele mele sa stiti ca si eu am primit o veste buna de la o prietena care asteapta bebe, e in 7 saptamani, vreau sa ia aceasta veste ca pe o speranta ca Bunul Dumnezeu e alaturi de noi si cat de curand o sa primim si noi minunea in viata noastra.
credeti-ma ca m-am bucurat enorm pentru ea, sunt o familie foarte credincioasa s-au cununat la inceputul lunii sept., dar cand am primit vestea m-a trecut un fior, pur si simplu nu am stiut cum sa interpretez aceasta senzatie, nu cred ca mi s-a mai intamplat niciodata.
va pup pe toate.
criss_2081 spune:
maria iti multumim ca ai dus listuta noastra la Nicula. am auzit si eu de icoana cea minunata, tare mult ma bucur ca am fost si noi pomenite acolo.
sa indraznesti sa ne intri mai des, noi te ateptam cu bratele deschise. te pup.
cleopatra70 spune:
Maria68,draga mea iti multumim din suflet ca ai dat listuta noastra la Sf.Manastire Nicula,m-a impresionat ca i-ai spus de noi(grupuletul nostru drag)si ma bucur ca o sa ne faca dezlegari si rugaciuni este o binecuvantare mare.Iti doresc din toata inima multa sanatate si Dumnezeu sa te binecuvanteze cat mai repede cu un copilas sanatos si frumos.Dumnezeu sa te aiba in paza Lui tot timpul!Ma bucur ca ne-ai scris,te asteptam sa ne dai vestea cea mare.
Anul de nastere e '68?Daca da esti mai mare cu 2 ani ca mine eu sunt nascuta in '70.Doamne ajuta!
Aditi,iti multumesc pentru urarile tale frumoase si ma bucur ca esti bine atat tu cat si bebelusul tau si l-ai vazut la echo cu degetutul in gurita sunt momente emotionante.Ce bine ca ai scapat de greturi si la mine s-au rarit bine dar sunt foarte slabita ieri am facut o perfuzie si parca ma simt putin mai bine si eu vreau sa ma duc la biserica ca pana acum nu am putut de la greturi.Cu echo te-ai hotarat sa mergi la Cluj totusi,eu o sa merg unde ti-am zis tie sa mergi la dr.Cioata are echo 4d.
Iti doresc multa sanate atat tie cat si copilasului tau iubit,Dumnezeu sa aiba grija de voi!Doamne ajuta!