Targoviste (5)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tuinea spune:

Buna dimineata fetelor!
Ceaiul este gata, poate avem si amatori de cafea ca am vazut ca ne-am mai ingrosat randurile ...
Otilia imi parea rau ca ai avut o zi de Paste asa de ... nu stiu cum sa zic ...trista? Lasa ca ne ducem noi acasa si tragem un chef din ala pe cinste. Eu de cate ori ma duc acasa toata lumea ma indoapa ca pe curcan. Am venit mereu cu cate 3 kg la pachet. Din punctul asta de vedere nu imi lipseste Pastele. La noi cel putin segateste ca la nebuni. O mie si una de feluri de mancare, 500 de feluri de prajituri si tot asa si apoi lupata-te cu ele pentru inca 2 saptamani dupa Paste si sa vezi ce rotunjori iesim. Aici lejer ... n-am gatit, totusi am mancat dupa cum am zis in deplasare dar nici kg in plus nu am .. Asta sper ca intelegi ca etse consolarea celui care nu vrea sa inunde laboratorul - adica a mea ...
Imi e dor de tot ... 16 zile si ma duc acasa ...
La noi vremea este mohorata si bate vantul. Cred ca o sa ploua! Asa zic oasele mele! Azi am iar un curs ... daca nu mi s-a luat ca de mere padurete!
Sa aveti o zi buna si va pupic dulce!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Neatza de 1 Mai muncitoresc!

Am creat un nou capitol AICI

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

Bebe 2

Mergi la inceput