Targoviste (5)
Raspunsuri - Pagina 21
Otiliav spune:
fericit, sa va aduca
tot ce va doriti!
Dria, bine ai venit si felicitari, sarcina usoara si bebelus sanatos. Te astept la mamici de nov-dec 2008
!
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana
BB2
dria spune:
Paste ferisit la toata lumea si sa va dea Dumnezeu liniste-n suflet si numai bucurii!!
Multumesc de urari, iar despre bebe inca sunt in faza de ..o fi...n-o fi...Daca totul e ok, joi o sa ma duc la doctor sa vedem ce zice.
Data trecuta cand am fost, prin februarie cand imi iesisera vreo 6 teste pozitive, mi-a facut vreo 2 sapt teste din sange care ieseau slab pozitive ca pana la urma la analiza cantitativa sa iasa ca nivelul hormonal nu se incadreaza in standardele internationale si deci nu sunt gravida, exact asa s-a exprimat, am zis ca mor, ma simteam ca o femeie nebuna. La vreo cateva zile m-a si pocnit si de atunci in fiecare luna imi intarzia cate 2 sapt si testele ieseau slab pozitive. N-am mai dat fuga la doctor ca parca mi-era si jena. Dar acum poate o vrea DD si o fi altfel.
Apropoo...cu simptomele astea, am avut cateva zile, sanii umflati si sensibili, salivat abundent, dureri de cap, iar acu parca au disparut, de vreo 2 zile parca nu mai am nimic,o fi vreun semn de ceva rau, asa o trebui sa fie...stie cineva?
Va pup
mihaser spune:
Fetele sa aveti un
Paste Fericit oriunde va aflati! Sa aveti o viata lunga si frumoasa, plina de bucurie!
Noi sarbatorim in familie...Am primit de toate...iar darul cel mai pretios e pe drum! Mai 4 sapt si o sa-l tinem in brate!![]()
Am primit pm si de la Nana si m-am bucurat enorm...poate o sa ni se alature si ea in curand daca scapa de toate problemele!
Va pup!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2
tuinea spune:
Buna dimineata fetelor!
Am facut ceaiul! Eu sunt la serviciu ca noi nu avem liber dat fiindca aici ziua de ieri nu a erprezentat nimic. Ieri nu ma asteptam sa am asa o zi buna dar pana la urma am trecut peste plansul pe motiv ca nu sunt acasa.
Dria iti tin pumnii sa fie bine si sa ai un bebe in curand!
Mihaela tie sarcina usoara pentru inca 4 sapatamani si sa ai o nastere usoara, usoara si un bebe ultra, super sanatos.
Otilia voi cum ati petrecut de paste? Bebe cum se comporta?
Va pup si sa aveti o a doua zi de paste minunata!
Cristina
dria spune:
Buna fete,
Revin cu amanunte, nu de alta dar sa se mai minuneze si altii ca eu atata m-am minunat incat cred ca o iau pe panta cealalta.
Fusei la doctor ieri, ca pe aici astia nu stiu de Paste, si surprizaaa...testul de sange e negativ, mi-a facut si eco transvaginala si cica nu e nimic. Acu stau si ma intreb cum o fi oare posibil sa iasa atatea teste (de la farmacie) pozitive si totusi sa nu fie?! Am intrebat si doctora si cica nu sunt singura care vine ca e testul pozitiv dar de fapt nu e bb, ca cica pe aici n-ar fi testele bune, dar totusi trei marci diferite...in fine, bine ca macar stiu o treaba.
O zi buna la toata lumea!!
Otiliav spune:
Cristina, am fost trista, m-am plans pe la mamici si pe la gravidutze destul, singura cu fata acasa. Nici un ou nu am ciocnit. Afara a plouat/ploua si acum, frig si vant. Unii romani s-au dus la gratar, eu la ce stare de spirit aveam am refuzat, dar si pentru ca de abia ce imi trece raceala. Nici un ou rosu nu am ciocnit, asta este, daca ne-a trebuit strainatate.
Si m-am plictisit ca nimeni nu scria, ce nasol
.
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana
BB2
Happiness_4_us spune:
Hristos a inviat!
Va multumesc din suflet ca mi-ati fost alaturi atunci cand mi-a fost cumplit de greu. Nu am apucat sa va multumesc si imi cer scuze pentru asta!
Acum suntem bine si Andrei recupereaza in fiecare zi cate ceva.
Am vazut si m-am bucurat foarte tare ca Otilia este graviduta. Doamne ajuta, mami de Ana, sa ai o sarcina usoara si sa fii sanatoasa.
Miha, tie iti tin pumnii sa ai o nastere usoara ca vad ca te apropii vertiginos de termen. SUnt sigura ca asa va fi, mai ales ca este a doua sarcina.
Am vazut ca s-au ingrosat randurile cu targovistence din diferite parti ale lumii. Bine ati venit!
Ma duc sa adorm fluturasul si promit ca o sa mai revin la voi.
Multi pupici si numai bine.
Nana,
Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
mihaser spune:
Salut!
Dria si eu am citit ca dupa avort e posibil sa mai iasa testele pozitive, insa nu pe o perioada lunga...Si la noi pe piata sunt niste teste de rahat...la ambele sarcini mie testul barza mi-a iesit negativ...si de fapt eram gravi...Cu clear blue am mers la sigur. Nu-ti poate trimite cineva din Ro pachet sau sa comanzi pe net?
Oti imi pare rau ca te-ai simtit asa de sarbatori! Strainatatea asta bat-o vina...macar daca sarbatoreau si ei ceva...ar fi fost alta atmosfera...
Nana ma bucur ca ai scapat de probleme si sper sa nu mai aveti parte de niciuna niciodata!
lui Andrei! Chiar vroiam sa mai citesc despre voi! Te pupam!
Fetele noi aseara am fost la circ..era Cris fascinat, dar ii era si teama...I-au placut animalele...Fug repede ca umbla in frigider si ia oua!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2
tuinea spune:
Buna fetelor1
Azi eu am avut curs intensiv de mi s-a si luat ca venise timpul de masa si nenea nu mai termina de loc. Pana la urma m-am vazut si mancata si satula!
Otilia imi pare rau ca ai avut asa un paste ... ca si al meu la inceput. Eu pna al aurma prin prietena mea am ajuns sa am un Paste cat de cat placut.
Dria imi pare rau ca nu este cu ochisori! Nu te dstresa! O sa vina. stresul este cel mai mare dusman al ramasului insarcinata.
Mihaela cred ca tu esti top of the top la petrecutul Pastelui in dulce stil romanesc din cate vad pe aici.
Va pup fetelor!
Otiliav spune:
Nana, mersi de urari, sper sa revii in forta acum ca fluturasul este bine. Tare mult ma bucur.
Cristina, si eu dupa-amiaza am fost la o prietena romanca dar ma durea deja capul.
Nu deschide nimeni cu buletin de Targoviste capitol nou?
BB2