Targoviste (5)
Raspunsuri - Pagina 20
Otiliav spune:
Bau!
Ma simt obosita, tocmai am venit de la o petrecere de copii si m-am dat cu Ana la tobogan, urcat prin diverse locuri. A patra petrecere in 5 zile, e normal ca ma simt obosita. Si am o stare de greata dar nu vomit, parca-i si mai greu asa.
Incep sa ma tem ca nu ma voi descurca singura in lunile finale.
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana
BB2
tuinea spune:
Buna dimineata!
Vad ca toata lumea aici vrea ceai asa ca am facut o ola mare!
Otilia ar trebui sa te mai si odihnesti ca asa nu o sa te simti prea bine si mai sunt atatea luni de dus sarcina. Hraneste-te foarte bine, dormi, odihneste-te. In felul asta ai siguranta ca nu-i faci nici rau copilului.
Mihaela si mie sa sti ca imi este dor de mancarea de acasa. Stiu ca suna stupid dar mereu imi aduc cate ceva bun de acasa ascuns prin valiza. Astia la capitolul mancare stau foarte prost. De fapt la mai multe, nu numai la mancare.
Asta este - alegerea mea sa stau departe de bunatatile de acsa.
Ajuta la silueta!
Sper sa aveti o zi buna fetelor, fara probleme.
Va pup,
Cristina
mihaser spune:
Neata!
Otilia Cristina are dreptate...trebuie sa te menajezi un pic...Ana o sa inteleaga ca bebe e in burtica si nu poti sa o mai ridici asa usor ca alta data...si Cristi a inteles chestia asta...Daca vrea in brate cand suntem pe scari ii spun ca nu pot, ca ma doare burtica si el zice bebe si coboara singurel.
Cristina si io sunt maniaca cu silueta...dar si cu dulciurile...Insa dupa ce nasc nu mai pap decat fructe. Tu lucrezi in Germania sau in Canada? Ceva poze nu ai?
Fetele celelalte ce-or mai fi facand?
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2
tuinea spune:
Buna dimineata!
Am facut ceai pentru noi ca aici nimeni nu bea cafea!
Mihaela eu lucrez in Marea Britanie dar in Irlanda de Nord. Sunt cercetator aici. Nu e usor mai ales ca aici ai nevoie de o mie de hartoage ca sa lurezi legal, legal si eu cum sunt intr-o Universitate iti dai seama. Acum am doua luin de cand am pasaportul la ei pentru un certificat si luni le-am trimis un fax cu o cerere expresa de a mi-l inapoia si in loc de asta am primit o scrisoare cum ca vor permisul meu de rezidenta in original. Am trimis un fax la cei de la Home Office cu o copie a documentului respectiv si cu cateva randuri de duh alaturi.
Este nebunie ce sa mai...
Aici vremea este mizerabila dar ce sa facem trebuie sa supravietuim.
Sa aveti o zi buna!
Pupici!
mihaser spune:
tuinea te inteleg perfect...si io de cateva zile ma agit cu birocratia de aici si pana la urma cred ca renunt de tot la cei 6 mil pe luna ca astia sunt absurzi iar eu nu am cum sa alerg pe la Itm cu burta la gura...desi sunt in concediu prenatal ei cer o decizie de reluare a activitatii, activitate pe care eu nu am reluat-o nici macar o zi! 
Mie imi place accentul irlandezilor, dar cred ca sunt niste firi destul de ciudate...tin minte ca am vazut odata un film irlandez Watermelon parca...mi-a placut mult...era chiar cu o tipa care ramasese gravi...de aici si numele.
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2
tuinea spune:
Buna dimineata fetelor!
In primul rand sa spun si eu la Multi ani floricelelor!
Sa fiti sanatoase/ sanatosi, frumosi, la punga grosi, etc, etc.
Sa fac si ceaiul si cafeau pentru cine doreste pe aici...
Sa va spun si ceea ce am facut in weekend: n-am facut nimic deosebit!Am citit o carte pe care am si terminat-o. Asa de buna! M-a tinut lipita de ea.
Am mai facut de-ale femeilor: spalat, aranjat un pic si cumparaturi de mancare. Deci chiar nimic deosebit.
Aici vremea este mizerabila. Nu ploua dar este frig. Bate si vantul de nu se poate.
Azi am de curatat un aparat asa ca sa traiasca murdaria!
Va las fetelor. Sa aveti o zi minunata!
Pupici!
Cristina
Otiliav spune:
Mihaela, de ce mai sa renunti, mi se pare prea de tot.
Cristina, ce faci, pe unde esti? De data aceasta nu ne-am potrivit la vreme, la noi a fost super frumos in we si inca mai este soare.
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana
BB2
dria spune:
Buna fete,
Filez de mult ce se intampla pe aici si azi m-am hotarat sa scriu si eu, dar ce sa scriu?
Bebe n-am, dar e in lucru, am trecut printr-o serie de "aventuri" cu lucru asta la bebe si usor usor ma adun. De dimineata am facut iar un test( nici nu mai stiu al catelea) si se vede a doua liniuta...acu marea intrebare...o fi...n-o fi...offf...treaba e ca de cand am pierdut o sarcina in decembrie in fiecare luna mi-au iesit testele pozitive si dupa 2 saptamani ma pocnea, acu asteptam, dar tare grea e asteptarea asta...
In rest, numai de bine la toata lumea...aa...si eu sut tot la capatul pamantului, de fapt aici zici ca sunt pe alta planeta.
mihaser spune:
Salut!
Gata fetele? Pregatite de iepuras?
Cristina abia astept sa lenevesc si io cu o carte in mana...mai nasol e ca ma simt cam incomod oriunde as sta...cu ditamai burtoiul!
Oti ma bucur ca aveti parte de vreme frumoasa...parca ai alta dispozitie! Cred ca o sa rezolv pana la urma cu porcaria de indemnizatie, insa nu mai vreau sa ma stresez pentru nimic in lume.
Dria bine ai venit
! Imi pare rau ca ai avut probleme, insa sper ca de data asta sa fie bebe...si eu am asteptat 8 luni pana am ramas insarcinata cu fetita. Stiu cum e!
Va pup! Va doresc un Paste minunat alaturi de cei dragi voua!
Bebe 2
tuinea spune:
Buna diminetaa!
Ceai pentru toata lumea!
La noi vremea este friguroasa, toarta noaptea a plouta. Am avut 3 zile de training de mi-au mers fulgii.
Azi sunt in campul muncii de la 7 de dimineata ca in seara asta am party la o colega. A fost ziua ei luni si se sarbatoreste azi asa ca vreau sa termin mai devreme azi.
In rest toate bune si frumoase doar ca acum am ochioi cam lipiti.
Roxy a mea vcam stranuta ca la noi de sarbatori trebuie sa fim gripati un pic ca altfel nu merge. Sa nu aiba la cine sa vina doctorita! Eu sufar enorm ca nu sunt acasa sa ciocnesc un ou rosu sau de care culoare o mai fi. Cozonac ... mmmmmmm... ioc....
Vremea aici este mizerabila dar asta este!
FEtelor sa avesti un Paste minunat, fericit, cu zambet pe buze.
Va pup!
Cristina