Targoviste (5)
Raspunsuri - Pagina 19
tuinea spune:
Buna fetelor!
N-am uitat Otilia dar cu toata zapaceala pe care ai vazut ca o am aici unde lucrez nici timp sa mor nu am. Acum m-am mai eliberat un pic dar pana cand nu stiu. Pana la un urmator dead line!
Multumesc frumos Mihaela de urarea de bunvenit!
cat despre plecarea targovistenilor prin lume cred ca suntem recunoscuti la capitolul asta nu numai in tara dar si peste hotare. Intr-o zi faceam un calcul numai de la noi din bloc cati sunt plecati si am ajuns la concluzia ca nu exista apartament care sa nu aiba pe cineva plecat de acasa.
Asta spune mult despre infloritorul oras in care traim si care nu prea atrage ncii un fel de investitii. In martie cand am fost acasa am fost la nicte rubedenii pe la Ploiesti si ma uitam ce se intreprinde pe acolo. Nu stiu ce le-or fi dand aia ca sa vina acolo! Poate cer spaga mai mica!![]()
Azi sunt un pic suparata pe statutul meu pana si de roman amarat. Trebuie sa depun actele pentru viza de Canada si daca nu-mi mananca sufletul hartoagele.
Sa aveti o zi buna fetelor!
Pupici!
mihaser spune:
Salut!
Ai dreptate Cristina! Din pacate nici nu ne putem compara cu Ploiesti sau Pitesti...NU vreau sa par nesi, dar in Tgv e multa nesimtire...si in Timi e, dar mai a ramas si cate o urma de bun simt pe ici pe colea...In TGV daca nu sari cu banu` sau cu pila esti ca-n Prostii lui Rebreanu...Eu cred ca numai la pensie o sa ma intorc acolo, cand am numai de primit bani, nu de dat...
Pana atunci vreau sa redecorez casa si gradina bunicii...ca beneficiem de un spatiu super si vreau sa profit de asta...Visez sa o mobilez de la Ikea si sa-mi asigur tot comfortul!
Tu in ce zona ai locuit? Eu am stat in micro 9 si ma gandeam si eu la gasca de la bloc...Au fost niste ani de neuitat...cu tot comunismu` de pe noi...si apoi bisnita de la turci...am trecut prin multe! ![]()
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2
tuinea spune:
Buna fetelor!
Mihaela este usor pentru noi cei care am depasit zona si reusim sa ne descurcam in alte parti. Dar pentru cei care nu au nici posibiliatea sa plece de acolo, pentru cei care nu sunt deschisi la mutare sau la a face altceva este foarte greu. Eu am stat in centru exact vis-a-vis de Liceul Vacarescu. Si noi am avut o copilarie frumoasa cu toate ca in micro 9, 4, 5si altele stiu ca acea 'gasca de cartier' functiona mai bine decat in zona centrala. Acum noi locuim in micro4 si pot spune ca sunt mai multumita decat in centru unde nici nu ne cunosteam vecinii. Sotul meu a locuit toata viata acolo si cand ne-am casatorit am locuit cu socrii 2,5 ani acolo si am decis sa ramanem in zona. Nu neaparat din cauza pretului la locuinte ci din cauza comunicarii mai bune dintre vecini.
Ar trebui sa se schimbe ceva dar nu cred ca avem nici o sansa.
Asta este!
Poate generatia urmatoare!
Pot sa spun clar, asa cum am mai spus, daca esti in afara problemei si ai un mijloc sigur de a te intretine din alta parte ca este mai usor sa vezi problemele si poate vezi si solutii dar nu exista nimeni si sa te asculte.
Va pup!
Sa aveti o zi buna, mai degraba o seara placuta.
mihaser spune:
Salut!
Eu am stat chiar langa nr 8...Mai fetelor am vandut apartamentul ca sa ne luam in Timisoara cu 3 camere dupa ce ne-am casatorit...vreau sa va spun ca si acum visez ca sunt acolo...Cred ca daca as vinde casa bunicii as muri la propriu...La mine in familie a fost tambalau mare cand am plecat aici la facultate...Bunica mea nu vrea deloc sa inteleaga ca aici e mai bine si chiar ma uraste intr-un fel ca imi merge bine aici...Biata mama, care acum locuieste cu ea, suporta toate consecintele!
In fine cainii latra, caravana trece! Mentalitatile se schimba foarte greu, iar conflict mai puternic decat intre generatiile astea 3 nu stiu daca poate fi...
Va pup! Azi spal hainute ptr bebelina! Mie nu imi place sa calc, insa hainutele ptr ea le pregatesc cu atata dragoste...
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2
tuinea spune:
Buna!
Vad ca noi doua ce scriem constant!
Imi dau seama cat iti este de drag sa prepari hainutele pentru bebelusa. Imi amintesc si acum cu placere cum le mai pregateam pe ale Roxanei. Imi lipseste acum...
Una an si 8 luni am spalat pentru Roxy numai de man dar parca nu simteam nici oboseala nici nimic.
Ma bucur mut ca-ti merge bine unde esti!
Cu sufletul ramanem acasa dar ce sa facem daca aceasta casa a noastra nu ne poate oferi nimic.
Va pup fetelor!
Otiliav spune:
Fetelor si eu su sufletul tot acasa sunt dar parca scriind aici mi se mai alina dorul. Ieri intr-o criza din asta ma uitam cu google earth la zona in care stau ai mei, mai ca le vedeam casa
.
Miha, m-ai facut sa-mi aduc aminte ce frumos i-am pregatit hainutele Anei, spalate calcate si aranjate in sifonier. Pai dupa ce s-a nascut nu am mai avut niciodata timp sa i le calc si sa i le aranjez asa frumos.
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
BB2
mihaser spune:
Doamne Otilia felicitari! Faci un baietuc sau o surioara pentru Anushca!
Ce fain! Sa fie intr-un ceas bun! Doamne ajuta!

Bebe 2
tuinea spune:
Buna dimineata, buna dimineata!
Am intrat si aici ca ieri am sarit subiectul din varii motive pe care Otilia le stie de la subiectul cu ingineri.![]()
Si mie imi este dor de acasa si ami am o luna pana ajung la Targoviste iar dar la mine cred ca este mai mult dorul de cine este acolo decat de loc in sine. Nu stiu de ce sa vb cu pacat. Nu i-am avut niciodata pe iubitii mei aici cu mine asa ca nu stiou cum este sa ai cu tine ceea ce ai mai scump si sa vad daca mi se mai face dor si de locul respectiv.
Otilia sa-ti zic felicitari si aici. <a bucur mult pentru tine! Sa fi sanatoasa si sa ai un bebe la fel de frumos si sanatos ca Ana care este o frumusete de fetita.
La mine prea multe noutati nu sunt. Muncesc si iar muncesc, nu stiu daca si cu spor dar muncesc.
Aici vremea iar este de rahat. Dupa ziua de ieri este cam dureros sa vezi iar ploaia. ieri a fost o zi superba! Nu cald dar soare asa cum rar vezi pe aici.
Cam asta este!
Va pup fetelor!
tuinea spune:
Buna dimineata fetelor!
Cafea, ceia?
Toata lumea este poftita!
Aici se pregateste sa ploua ceea ce nu-mi place. Si la Targoviste ploua deci vremea este in acord.
Ieri am fost la gratar, de legume pentru mine, la prietena si colega mea nemtoaica. M-am simtit foarte bine la ei. M-a adus si acasa prietenul ei deci a fost chiar minunat.
Sper sa va mearga toate bine!
Va pup fetelor si sa avti o zi buna.
mihaser spune:
Salut!
Cafea...mai rar...acum in sarcina!
Of Doamne ca mai am un pic si nu mai am rabdare! Si mama abia asteapta sa-mi vada fetita. Eu incet incet am inceput curatenia de Paste...ca mai e un picut!
Cat despre Targoviste...si eu cred ca daca i-as avea pe ai mei aproape nu mi-ar mai fi asa dor...e clar ca ei ne leaga de oras.
Mie cand mi se face dor...imi iau o smantana de la Natura si gata! Ma simt mai bine!
Norocul meu ca au astia contract cu Realul si Kauflandul...cred ca si daca ar fi trpla la pret as cumpara!
Otilia tu ce faci? Cum merge sarcina?
Va pupic!
Bebe 2