Targoviste (5)
Raspunsuri - Pagina 18
mihaser spune:
Otilia multumesc! Ma bucur ca ti-au placut pozele noastre!
Fetele cum o mai duceti? Eu tot cu emotii c maine dau examenulde soferi...mai am decat traseul!
Altfel...de luni mergem la gradi si ne place cat de cat...grele momente!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2
mihagab spune:
Miha,super tort de ziua scumpicului!!! V-am vazut si pozele, e un dulce si dodolan, e bine ca papa, de altfel si micuta ta, Otilia, e la fel!! Sa va traiasca, ce bucurie pe voi ca aveti copilasi cu pofta de mancare!! S-a mai intremat si a mea putzin, parca au inceput si pulpitzele ei sa se mai contureze nitzel..
Mihaser, bafta maine la examen
, iar luni la gradi sa nu aveti parte de 
Otti, vindem tot ce se poate vinde, iar cu gradi acolo vom incepe cat de repede se poate in functie de serviciul pe care-l vom gasi..
De Nana ce mai stiti si de Andrei,ca n-am avut timp sa mai intru sa citesc despre ei..???
Va
!
Otiliav spune:
Mihagab, poate ne vedem in America, glumesc dar se tot vorbeste pe aici de cumparaturi ieftine din America. Uite un articol dintr-un ziar national www.aftenposten.no/english/business/article2334459.ece" target="_blank">aici.
Ma bucur ca se poate rezolva usor cu gradinita si zic eu nici adaptarea nu va fi foarte grea fiind vorba de limba engleza. Si e bine si pentru voi ca puteti merge la servici. Eu oricum credeam ca aveti deja fiecare un servici. Bafta sa gasiti ce va doriti!
Nana si Andrei citisem ca sunt mai bine.
Miha, iti tinem pumnii pentru maine. Tare bine cu masinuta, ai alta mobilitate.
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
mihagab spune:
Otti, m-as bucura sa ne intalnim, macar acolo daca in Dambovita tot n-am reusit,nu? ![]()
Servici nu aveam cum sa ne gasim pina nu ne facem intrarea in US, trebuie apoi sa asteptam sosirea actelor pentru a avea drept de munca. Sper sa nu dureze prea mult, dar pina atunci vom prospecta piata, chiar daca nu e un moment prea bun pentru relocare in state..
mihaser spune:
Salutare!
Fetele in sfarsit am trait sa ma vad si soferita!
Va multumesc pentru sustinere! Nu am avut deloc emotii, desi m-am certat luni cu tipul cu care am dat astazi la cutite...ca m-am dus sa-mi mute programarea de pe 24 aprilie mai recent si a zis ca lui ii e frica sa se urce cu mine in masina, ca daca mi se rupe apa, etc...sa stau pana dupa ce nasc...In fine cu chiu cu vai m-a programat azi si mi-a dat in sfarsit permisul!
M-am chinuit mult cu scoala asta...abia al 3-lea instructor m-a invatat k lumea sa conduc si cu programarile astea a fost naspa...in mod normal trebuia cu 5 zile inainte sa ma programeze la oras...si ei m-au programat peste 1 luna, nu peste 5 zile...ca nu au examinatori suficienti...Doamne ajuta ca am scapat...si io de ei si ei de mine!
Mihagab bafta cu acomodarea si cu gasitul jobului...cumnatelul meu lucreaza si in Us la aceeasi firma la care a lucrat in Ro...a avut mare noroc...altfel nu ar fi avut drept de munca...el era insotitor ptr sotie, care isi face ceva doctorat in State. Bafta si voua!
Andrei al Nanei e mai bine...am citit ca nu mai are spasme dupa ce a fost la Boston si au facut injectii...sper sa se faca bine micuul cat mai rapid!
Oti pupici Anei! Cri mai locuieste si in dulapuri...ii place si sa faca nana chipurile...in poza aia se pregatea de culcare! ![]()
Laurele ce mai faceti bre?
Va pup!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2
Otiliav spune:

Bravo Miha, ma bucur tare mult
si un
. Acum trebuie sa-ti iei masina si la drum cu tine, ai grija cum conduci.
mihaser spune:
Salut!
Otilia...am luat-o...abia acum incep si eu sa ma obisnuiesc cu ea...Prima oara am condus aiurea...nu stiam sa plec din rampa cu ea...ca a mea e mult mai finuta...In fine e din ce in ce mai bine...Azi l-am invartit pe sot printr-un sat prin Timi...si 2 nebuni de catelusi mi-au iesit in fata...dupa ce ca nu am eu experienta si instinctul ala de a apasa imediat frana...Noroc ca nu aveam deloc viteza si nu s-a intamplat nimic...O sa merg incet pana simt cat de cat ca stapanesc masina!
Ana ce mai face?
Cristi e un pic racit...azi l-am dus la zoo si a fost foarte happy...Pacat ca tuseste si ii curg mucii astia de vineri cand a urlat ca apucatul sa nu-l bag in casa dupa ce l-am luat de la gradi. I-am luat o tricicleta si nu-i ajunsese ca s-a plimbat o ora cu ea...mai vroia.
Doamne cat e de incapatanat! Deja nu mai stiu cum sa procedez...am luat o carte foarte faina cu multe cazuri practice ca nu am experienta!
Va pup! Sper sa mai aveti timp sa postati ca mi-e dor de voi, iar dupa ce nasc...vai fundu` meu! Nici timp sa deschid DC nu cred ca o sa am!
Bebe 2
tuinea spune:
Buna fetelor!
Si eu tot din Targoviste dar plecata prin lume. Ma alatur si eu voua si va promit ca o sa citesc nu stiu cand o sa si termin dar o sa citesc...
Va pup!
Sper sa ma primiti! :-)
mihaser spune:
Tuinea bine ai venit printre noi!
...Chiar ca asta mai bine ar fi fost clubul targovistencelor plecate...ptr ca in afara de cele 2 Diane toate suntem prin alte orase/tari!![]()
Bebe 2
Otiliav spune:
Cristina, bine ca ai gasit subiectul, stii ca mai demult ti-am spus de el
sau ai uitat.