Targoviste (5)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Iata si o veste buna, Motanik e gravidutza . Sarcina si nastere usoara, sa ai un bebe sanatos is cuminte!

Otilia, sotul Vlad si gogosica Ana Maria (18 Decembrie 2004)
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

wow ce fain! am vazut ca de curand a fost ziua ei! ce cadou frumos a primit!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihagab spune:

In sfarsit venitzi si cu vesti bune!!!Uraaa!!

Mergi la inceput

E gata bradul pe platou, va asteapta!!

Mergi la inceput

Miha daca nu facem varicela saptamana viitoare venim! Ce frumos ar fi! Abia astept!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

Bebe 2

Mergi la inceput

Fiti cuminti si nu mai vorbiti prostii..gandeste-te numai la bine,cum stai cu testele???

Mergi la inceput

A nins aseara la noi,a fost frumos,frumos!!Copila s-a lasat cu greu convinsa sa intre in casa, pacat ca azi nu mai sunt conditii de sanius..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura XXX spune:

Gabriela a fost intr-adevar superb aseara! Noi am iesit imediat ca stiam ca se topeste azi. IN SFARSIT A NINS SI LA NOI!!! Poate daca iesiti din oras mai merge cu saniutza...

Inca nu am fost la brad...
Voi ati terminat cu cumparatul cadourilor pentru ?
Pe mine m-ati zapacit cu bbeii, mai ca voiam si eu .

ma bucur Mihaela ca sunteti mai bine si poate treceti pe aici. E ceva drum asa-i? Sa ne spui cand stii ca e bine totul cu testul.

Va invit la !!!!!!

Astazi s-a nascut Hristos ... AMR 11 ZILE

AJUTOR SI RUGACIUNE PT. CRISA www.crisa.ro

Mergi la inceput

Salut fetele!

Inca nu a facut varicela Cristian...ce bine ar fi sa nici nu faca! Maine ar fi cam 2 saptamani de cand am facut eu...
Am fost azi sa-mi iau sange pentru triplu test de semestrul 2 si luni seara o sa iau rezultatele...Ma tot agit sa gasesc un infectionist care sa-mi explice si mie mai multe despre varicela in sarcina, dar nu stiu cum sa-l intalnesc...la spitalul de infectioase nici nu ma gandesc sa merg, ca e sinucidere curata.

Daca totul o sa fie ok...ne respectam planul si vineri dimineata prnim spre Targoviste. Sambata sper sa-i fac mamei mele cadoul...

Pe baietel o sa-l cheme Stefan, dupa numele nasului cel mic pe care il cheama Radu Stefan...mare smecheras!

Tot mai sunt speriata, insa ma rog sa fie totul ok...incerc sa ma gandesc la cu totul altceva...prima zapada mi-a adus in minte anii aia fumosi cand eram copil si cea mai mare grija a mea era sa merg la sanius, patinoar...

Va pup si va doresc un week-end minunat!

Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Neata!
Eu am fost rupta am cazut la datorie cand incercam sa o adorm pe Ana. Petrecerea noastra internationala s-a transformat dupa prima ora intr-o petrecre pur romanesca, cei 2 englezi au plecat dupa prima ora iar familia de chinezi au inteles gresit ziua desi e scrisa pe invitatie , asa ca vin azi.
Sa ma laud si eu putin cu tortul, tort de mere cu frisca si martipan , e primul tort facut de mine, i-am mai facut cu blat cumparat. M-am apucat sa-i fac tort de nevoie, n-am gasit nimic interesant de cumparat, oferta este tare limitata la capitolul torturi copii.
Asa si pozele din ultima luna sunt aici.

Va scriu repede ultima perla a Anei. Faceam tortul, ea pe langa mine, vede ca arunc cojile de oua in chuiveta si dupa aceea la gunoi. Se duce si ea la bucataria ei si face la fel cu un ou Kinder care se desface in doua si spune ca le pune la gunoi ca nu le mananca nimeni. Si eu zic "da mami, doar gainile uneori mananca coaja de ou", la care ea foarte serioasa "da mami, noi nu putem sa mancam coaja, gainile pot ca au dintii tare buni" .

Miha, ce bine ar fi sa scape Cristian. Va tinem pumnii sa fie bine la ecografie si sa gasiti un doctor bun.
Ce frumos ca a nins la voi, poate mai prindem si noi.

Trimiteti-mi si mie nr. de telefon pe PM, poate ajuns si prin Targoviste.

Otilia, sotul Vlad si gogosica Ana Maria (18 Decembrie 2004)
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput