Targoviste (5)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

Laura eu sunt suspecta de varicela maine merg la dermato
Il asteptam pe Mos si suntem fericiti ca bebe din burtica a miscat.

Luni ne intalnim cu cateva mamici de pe net din Timi si ne pregatim intens...o sa luam Mall-ul cu asalt!

Voi ce mai faceti?

Va pup!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihagab spune:

Mihaser,cum varicela,de unde si cum...???? CE ti-a spus la dermato?? Felicitari pentru bebica si sper sa nu fie varicela!!
Restul fetelor ati disparut,v-a prins febra cumparaturilor???
Eu am fost in concediu,acesta a fost motivul pentru care am disparut in neant.
Weekend placut tuturor!

Gabriela si Denisa (01.06.2004)
http://flickr.com/photos/21038460@N05/

Mergi la inceput

Salut!

Miha am fost la 2 dermatologi si mi-au spus ca e varicela...Azi ma duc sa-mi fac analize la sange sa vad ce iese...Luni trebuie sa ma intalnesc cu ginecoloaga pentru ca daca se confirma varicela, copilul ar putea fi grav afectat...Toata lumea ma bate la cap sa avortez cat mai repede, ca daca o sa aiba malformatii si etc...Problema e ca dintr-o suta de copii doar 2 sunt afectati de varicela...Nu stiu ce urmeaza dupa analizele mele...mai mult ca sigur imi vor recolta din lichid sa vada daca a fost afectat copilul, ecografii cu masuratori, etc

Va rog sa ma iertati daca nu o sa mai scriu mesaje o perioada, insa nu ma simt in stare.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Mihaela, imi pare rau ca ai avut asa ghinion, sper insa sa fie totul bine. Stiu ca tot o fata din Timisoara a fost suspecta de toxoplasmoza si ea nu a vrut deloc sa renunte la copil, a fost in Ungaria si i-a recoltat sange copilului sa-i faca CRP-ul sa vada daca are infectie in organism, ceva de genul acesta. Iti tin pumnii sa primesti vesti bune.

Otilia, sotul Vlad si gogosica Ana Maria (18 Decembrie 2004)
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Otilia nici eu nu vreau sa renunt la copil...Si eu vreau sa merg in Ungaria. Prietena mea cea mai buna vrea sa mearga cu mine. Maine merg sa discut cu dr ginecolog sa vad ce e de facut.

Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura XXX spune:

mihaser iti tinem pumnii! Sigur veti gasi o solutie sa nu renuntati la bb, din cate ai povestit Cristian il/o iubeste deja! Curaj!
intra macar din cand in cand sa ne citesti

Otilia am inteles ca Nana a avut probleme mari cu Andrei, e sub. la Nasterea unei stele. Presupun ca n-a mai intrat aici pt. ca e prea greu. Sigur stiati deja, dar ma gandeam sa ii spunem si noi ca suntem alaturi de ei si speram sa fie totul bine!

Nana sa dea Domnul sa fiti acasa de sarbatori (acolo la voi) si sa va bucurati cu bb Andrei de un Craciun linistit!

AMR 15 zile !!!!!!!!!!!!

AJUTOR SI RUGACIUNE PT. CRISA www.crisa.ro

Mergi la inceput

Mai fetelor,sunt :( din cauza vestilor de la voi..Miha suntem alaturi de tine si sper din tot sufletul sa vii din nou printre noi cu speranta, liniste sufleteasca si bucurie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Da, chiar ca au tot fost vesti triste, mai intai Andra (Try), apoi Nana si acum Miha. Dar speram sa fie totul bine.
Miha, ma bucur ca vei lupta pentru copilas mai ales ca te-ai chinuit ceva pana ai ramas.

Doamne ajuta, sa avem vesti bune in 2008!

Otilia, sotul Vlad si gogosica Ana Maria (18 Decembrie 2004)
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

O zi buna tuturor, restul fetelor pe unde umblati??

Mergi la inceput

Salut!

Am fost aseara la dr si ne-a sus ca totul e ok, ca a mai discutat si cu alti medici si ca nu exista indicatie de avort, care oricum la 15 spatamani nu se poate face - decat o provocare a nasterii.
M-am mai linistit....Acum am convingerea ca bebe va fi sanatos. Pe 8 ianuarie merg la eco si atunci sper sa-mi confirme ca e totul ok. Sambata o sa fac si triplutest.

Va pup! Am fost si eu la subiectul Nanei sa o incurajez! Asa e....parca am fost urmarite de ghinion, insa va rasari soarele si pe strada noastra cu siguranta!

Bebe 2

Mergi la inceput