Targoviste (5)
Raspunsuri - Pagina 10
eLaura spune:
'Neata!
Laura, mersi, orice informatie e binevenita! Da, ne mutam definitiv si am vrea ca pana in sarbatori sa gasim apartamentul si sa batem palma cu proprietarul!! Masina am, va ramane la mine pentru mine si scoala lui fiu-meu, sotul va merge dimineata in Bucuresti cu inca ceva colegi, cu microbuzul. A s vrea un apartament mare si frumos ca cel din Micro 2 undeva mai in centru, atat. Ei,dar o sa mai facem un week-end la voi in oras sa mai vedem niste apartamente! Hai o zi frumoasa tuturor!
Laura, mama lui Catamic
mihaser spune:
Salut!
Fetele multumim! Acum facem kk in fiecare dimineata in wc ca oamenii mari! E super!
Sper sa scapam si noi de pampers anul viitor mai la inceput. Deja dormim in camera personala singurei pana vine fratiorul si se mareste si el un pic si daca mai scapam si de pampers e super.
Laura eu zic Micro 2 fara nicio indoiala...pe Unirii sta nasa noastra si e foarte nasol in bloc cu 10 etaje...sunt atatia vecini cu care nu ajungi la un consens deloc si e mizerie...am vazut si sobolani acolo...nu-ti recomand!
Blocurile din micro 2-3 sunt noi de 20 de ani facute si daca va amenajati cum va place e ok...Parca e si o scoala noua nouta pe acolo. Chiar daca e un pic mai departe de centru...cred ca sunt cam cele mai spatioase si noi apartamente din oras...Daca vreti mai cautati, poate gasiti si prin centru ceva, insa pretul s-ar putea sa fie mult mai mare!...E aproape de autogara blocul asta din micro 2? Cred ca am vazut si eu un apartament acolo vis-a-vis de cimitir!
Va pup! AMR 27 de zile!
Asa-i Laura XXX? ![]()
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
www.onetruemedia.com/shared?p=3b01868c31a44c86fd1346&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Skiathos
Bebe 2
"It`s nice to be important, but it`s more important to be nice!"
eLaura spune:
Salut!
Aveti dreptate, m-ati convins cu Micro 2! Mihaser, sarumana, cum nu m-oi fi gandit si eu la ce inseamna o scara de bloc de 40 apartamente??!!
Ca la noi sunt 10 pe scara dar tot mai platim unii pentru altii care nu vor sa zugravim, punem interfon sau mai stiu eu ce... Si nu, nu e cel de langa cimitir. Am vrut sa-l vedem si pe-ala dar cand am oprit masina si am vazut ca la 3m de bloc sunt cruci, n-am mai vrut nici s acobor dar sa mai vad si apartamentul!! Cum Doamne sa stau sa vad zilnic oamenii care-si jelesc dragii dusi??
Stiu eu ca undeva e si casuta noastra, trebuie doar sa dam de ea!
Va pup, multumesc inca o data!
Laura, mama lui Catamic
Laura XXX spune:
Haideti fetelor, ce mai faceti? Nu intrati in weekend?
Nu se intampla nimic prin oras? Sau ati fugit pe la alte subiecte? 
Ce mai faci Otilia? Ai vazut ca vom avea concetateni noi in oras (pe Laura) daca voi fugiti?
Ce ati mai pregatit pt. sarbatori?
AMR 23 de zile!!!!!!!!!!!! 
AJUTOR SI RUGACIUNE PT. CRISA www.crisa.ro
Otiliav spune:
Laura,am avut o saptaman de cosmar, si in continuare voi fi ocupata. Dupa care venim in Ro, obosita cu vizitele si avioane si tot asa.
Eu nu am locuit niciodata in Targoviste, sunt din Moreni
, de asta nici nu am putut sa o sfatuiesc pe Laura ca nu stiu nimic despre cartiere decat ca se numesc Micro si atat.
Vad ca tu esti tare entuziasta, astepti Craciunul, eu sa vedem unde ne autoinvitam ca nu cred ca am chef de gatit intensiv.
Otilia, sotul Vlad si gogosica Ana Maria (18 Decembrie 2004)
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
mihaser spune:
Neata fetele!
Am avut o seara de cosmar...am facut o nevralgie super nasoala si veam frisoane m-am trezit azi cu un chef de varsat...vai si amar!
Va doresc o saptamana minunata! Pe 21 venim si noi la Targoviste si abia astept! L-am convins pe sot sa-i facem cadou un aragaz nou mamei mele si abia astept sa ii vad fata...si asa a avut numai neplaceri in ultima vreme!
Va pup!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2 
Otiliav spune:
O saptamana cat mai buna va doresc!
Miha, sper ca esti bine acum. Ce frumos ca te-ai gandit la mama ta, sunt convinsa ca-i va place cadoul. Din Targoviste il cumparati? I-l livrati cu fundita si felicitare?
Otilia, sotul Vlad si gogosica Ana Maria (18 Decembrie 2004)
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
mihaser spune:
Salut!
Otilia azi sunt mai bine...acum ma tratez cu colinde...Sunt fericita ca am auzit la meteo ca vor fi si ceva fulgi de nea de sarbatori, desi ieri la Constanta au fost 20 de grade...
Am gasit un aragaz fain pe net...noi mai nou le comandam pe net ca sunt mai ieftine decat la magazin...Sper sa il pot lua pe ala! Sigur ca ii pun si fundita...l-as baga si sub brad daca ar avea loc!![]()
Va pup pe toate! Va pregatiti de Mos Nicolae?
Bebe 2 
mihagab spune:
Am inviat si eu fetelor,n-am avut timp sa "va" citesc, am intrat doar sa va salut..sper ca maine sa am timp mai mult..Toata lumea ok??
Gabriela si
Denisa (01.06.2004)
http://flickr.com/photos/21038460@N05/
Laura XXX spune:
Buna, Gabriela!
Ma bucur ca ai inviat!
Ce mai faceti, chiar aveti 'saptamani de cosmar', aveti probleme sau sunteti ocupate cu cumparaturile???
mihaser, ce face Cristian si bb2?
Otilia, fetita ta cum mai e? Se bucura de anotimp/sarbatori?
beb, mai hai pe aici daca vrei, mai spune-ne cum merge cu babysitter-ul ![]()
Va pup,
Laura,
si
1,
2
AJUTOR SI RUGACIUNE PT. CRISA www.crisa.ro