Targoviste (5)
Raspunsuri - Pagina 9
Fiquelle spune:
Buna seara!
Va rog sa ma ajutati, daca puteti: caut sa inchiriez pentru revelion pensiune cu minim 5 camere si bucatarie sau apartament cu 4-5 camere , cam 5 nopti, in zona de munte sau oricum, aproape! Daca aveti vreo cunoastinta care inchiriaza, va rog, un numar de telefon! Multumesc din suflet!
MADALINA si SOFIA MARIA(12.08.2004)
mihagab spune:
Buna dimineata fetelor!!Nimeni nu s-a trezit inca???Gata cafeaua/ceaiul,cine serveste cu mine???
Madalina,o sa mai intrebam si noi pe aici ,poate mai are cineva, ceva disponibil la ora aceasta..
Gabriela si Denisa (01.06.2004)
http://flickr.com/photos/21038460@N05/
mihagab spune:
quote:
Originally posted by Fiquelle
Buna seara!
Va rog sa ma ajutati, daca puteti: caut sa inchiriez pentru revelion pensiune cu minim 5 camere si bucatarie sau apartament cu 4-5 camere , cam 5 nopti, in zona de munte sau oricum, aproape! Daca aveti vreo cunoastinta care inchiriaza, va rog, un numar de telefon! Multumesc din suflet!
MADALINA si SOFIA MARIA(12.08.2004)
Am gasit un nr.de telefon din Moeciu,Pensiunea Dorina 0722 978592
Nu stiu daca mai au liber de revelion,eventual daca e ocupat, roaga-i sa-ti dea de la ceilalti din zona un nr. de telefon,ca ei se cam stiu pe acolo,poate a mai ramas liber ceva..
Gabriela si
Denisa (01.06.2004)http://flickr.com/photos/21038460@N05/
mihaser spune:
Neata fetele!
Va doresc un weekend minunat!
Miha ti-am vazut mumoasa cu 2 gropite in obraz..m-a topit! (asa o nora imi doresc!)
Ce planuri mai aveti? Noi facem kk la wc cu adaptorul...e super cool...tragem si apa, dam cu glade...ehe poveste lunga!
Va pup! Laura cat mai e AMR ca eu am inceput cu Alifantis Decembre, dar trec repejor la colinde!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
www.onetruemedia.com/shared?p=3b01868c31a44c86fd1346&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Skiathos
Bebe 2
"It`s nice to be important, but it`s more important to be nice!"
Otiliav spune:
Bravo Cristian, e tare bine cand poti sa-i trimiti singuri la baie si se mai si descurca singuri.
Otilia, sotul Vlad si gogosica Ana Maria (18 Decembrie 2004)
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
Laura XXX spune:
Ce faceti fetelor? AAti fost la votari?
Va invit la
de dupa-amiaza. Am fost cam oku, facem oarece reparatii prin casa...dar am revenit.
Felicitari Cristian!
Si noi ne luptam cu WC, olita, etc
.
mihaser, cum mai e pe la voi? Felicitari pt. flacau!
apropo de bbei, uite un film interesant, in engleza e The First Cry dar nu va ajunge in State decat anul viitor: www.disney.fr/FilmsDisney/lepremiercri (il pun si la fetele care nasc in dec. poate nu stiu de el inca)
mihaser
AMR 30 de zile!!!!!!!!! 
Laura si
Mihai,
Cristian (7.10.2005)si
7ani+7luni
AJUTOR SI RUGACIUNE PT. CRISA www.crisa.ro
eLaura spune:
Fetelor, ce mult ati scris!! 
Salut tuturor, salut Laura, ai pus fetele la treaba![]()

Mihagab,cum sa fie mai slaba, fata ta? E doar frumoasa, frumoasa, frumoasa!!!
Nu stiu daca mai tineti minte oful meu cu gasitul unei case in Targoviste, ei bine, am fost sambata si am vazut 6-7 apartamente, o zi intreaga de telefoane, drumuri si invarteli pe stradute necunoscute si Micro sus-jos
. In final, stam acum si cantarim 2 care ne-au placut: unul de 3 camere in Micro 2, cartierul militar-asa ni s-a spus si noua asa spun si eu
, etajul 1/4,mare si frumos, decomandat si curat, bine intretinut dar fara nici o modernizare
adica exact asa cum vrem ca sa-l facem cum ne place
si
unul tot de 3 camere, pe bd Unirii, mai mic si mai inghesuit dar facut frumos cu gust, oarecum original asa, insa tot m-as mai baga p-ici, pe-colo in el, dar e la et 5/10, un lift antic de speriat si un miros cam tare chiar si pentru iarna, imi dau seama var cum e de la toboganul ala de gunoi.
Acum cinstit eu as vrea apartamentul din Micro 2 intr-o locatie mai...animata asa, mai spre centru, mai populata
. Nu stiu de ce mi s-a parut mie zona aia departe de lume, cam la capat de tara, parca aproape de niste strazi marginase, cartiere mai aiurea sau...
Mai bine imi spuneti si voi cum e Micro 2 si cum se ajunge la punctele cheie din oras, eu stiu, ce vreti voi si ce credeti ca e de zis... a, sotul meu il vrea pe Micro 2 mult, eu as mai cauta dar mi-e teama sa nu-l pierd pe asta si sa imi pun cenusa in cap... merita? Habar n-am, v-astept cum nu va inchipuiti!
O zi buna la toti, pitici si mamici si tatici!
Laura, mama lui Catamic
eLaura spune:
Off, taman cand imi arde camesa-n spinare
fetele cetatii sunt ocupate raaaauu!!!
Buna dimineata! S-aveti o zi usoara la joburi si frumoasa acasa!
Laura, mama lui Catamic
Laura XXX spune:
Buna Laura,
fetelor PE UNDE SUNTETI, ce se intampla?
Laura, eu nu stiu ce sa iti spun. Pana la urma va mutati pe bune? Noi am stat in M9, M11 si pana la urma drept pe Platou, acolo unde e parcul Mitropoliei. De micro 2 nu stiu nimic, decat ca sunt apartamente mai frumoase decat in celelalte cartiere. Eu l-as alege pe acela.
Acum, depinde de cat veti sta, daca ai masina sau nu... Transportul in comun e mai bun acum decat era acum un an-doi, dar merge greu. Deci tot cu taxiul...
Sper sa mai intre fetele, poate te sfatuiesc ele.
Va pup!
AJUTOR SI RUGACIUNE PT. CRISA www.crisa.ro