Targoviste (5)
Raspunsuri - Pagina 13
mihaser spune:
Salut!
Otilia
la multi ani pentru frumoasa ta Ana, desi mai e pana in 18! Noi va dorim multa sanatate si fericire!
A fost foarte draguta petrecerea si tortul foarte frumos...Si Cristian a avut asemanator de ziua lui la 1 an...dar nu ma pot lauda ca l-am facut eu!
Noua nu ne-a iestit nicio bubita si suntem foarte voiosi...Cu ajutorul lui Dumnezeu vineri o sa plecam spre buni...Oti o sa-ti dau un pm inainte...Am vazut ca si Nana a plecat in Ro...probabil au botezul. Sper ca au ajuns cu bine!
Fetele cum stati cu pregatirile?
Va pup!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2 
Laura XXX spune:
Asa fetelor veniti acasa e superb acum, avem zapada dupa atata timp!
mihaser e minunat ca nu v-ati imbolnavit, sper sa ai sarbatori linistite asa cum trebuie sa fie si sa te bucuri de baietei!
Otilia si Ana-Maria LA MULTI ANI si fie ca viitorul sa va aduca multe-multe impliniri! Toate cele bune pentru gogosica si multi 

!
AMR numai O SAPTAMANA !!! 
Noi suntem ocupati cu pregatirile de serbare si tavaleala zilnica prin zapada!
AJUTOR SI RUGACIUNE PT. CRISA www.crisa.ro
mihaser spune:
Salut!
Ana sa cresti mare si mumoasa! Super faza cu oua kinder!
Se pare ca nu am scapat! Azi avem febra...maine il duc la medic sa vad ce facem!
Va pup! Distractie placuta la serbare si la tavaleala!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2 
Otiliav spune:
Multumim de urari, mai avem putin si decolam, iar eu inca nu am inceput bagajele
.
Va pup si ne citim din tara.
Otilia, sotul Vlad si gogosica Ana Maria (18 Decembrie 2004)
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
mihagab spune:
Ana-Maria,La multi ani cu multa sanatate si din partea mea ,scuze pentru intarziere, dar am umblat abramburica!!Sa cresti mare si frumoasa, sa ai noroc si sa-i iubesti pe mami si tati!!Si sa aveti drum bun!
Miha,ce vrei sa spui, ca cel mic e suspect de varicela??Poate e vreo viroza-speram!
Am facut cam toate cumparaturile,cu curatenia stau cam prost,caci mi-e o leeneeeeee de ma doaaare!!Inca n-am facut bradul,probabil ca in we il executam si pe dumnealui,ca deh,daca purcel n-are mama in ograda..fiecare ce poate ![]()
Pupam gasca!
mihaser spune:
Salut!
Da Miha a facut varicela...am fost ieri la dr si ne-a dat tratament...de marti se manifesta...la 2 saptamani dupa mine...eu i-am dat-o...Se pare ca nici eu nu am mai avut varicela pana acum...Sper ca bebe sa fie ok...azi merg la eco pentru ca maine plecam la bunica...A zis dr ca daca mergem cu masina e ok...trebuie sa-l tin izolat...Noroc ca stam mai mult si apuca si el sa-si vada verii, dupa revelion.
Va pup! Oti sper ca ati decolat cu bine...si eu fac bagajele ca maine in zori plecam!
Bebe 2 
Otiliav spune:
Am ajuns cu bine, e cam frigut. Vacanta placuta!
aschiutza spune:
Poimiine plecam si noi inspre tara! Jupiiiii! Doua saptamini cu sarmalute!![]()
Va doresc la toate un Craciun frumos frumos si un An Nou cu bine. 
----------------
Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar
Otiliav spune:
Miha, am primit numarul de telefon si vestea buna pe care o asteptam, nu-ti dai seama ce mult ma bucur, uraa!
Daniela, sa inteleg ca ne putem vedea la Moreni, noi plecam maine seara cel mai posibil, sa vin in vizita neanuntata
. Am vazut ca nu ai mai intrat de mult pe aici si pe forum in general si am intrat pe blogul tau dar nici acolo nu era nimic recent. Cu ce ai fost ocupata?
aschiutza spune:
Otilia, hehe, chiar, ne vedem?
Stii unde stau? Stai ca iti trimit PM
...
Stau la servici cu nasul toata ziua in calculator , asa ca seara vad numa stelute. Nici nu stiu de cind nu am mai citit o carte! Eu tot intru si va citesc dar mare scofala nu prea am ce povestii de mine
. Ba am mai facut si un curs citeva simbete cite 7 ore, de aratam ca un zombie! (ce sa-i faci imi trebuie musai portia mea de somn in weekend ).
------------
Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar