Cafea cu aroma de femei -23
Raspunsuri - Pagina 17
A_Iulia spune:
Wendy, bai bine mai fato, cat iti ia sa racai cu lama vopseaua de pe geamuri?
Dai acolo batalia de la Termopile, au what?
Principe, Maru si Wendy - legati de rusi - va urez din suflet sa ajungeti cat de curand acolo.
Ar trebui sa se schimbe injuratura tipic romaneasca: in loc de du-te-n pm sa fie "du-te la rusi". ![]()
Aida, da parfumurile cadou unul cate unul pana nu mai ramane nici unul, si asa ai terminat povestea.
Maadi, matura mea merge bine, da' consuma cam mult. Noroc ca am distante mici de parcurs, pe-aici prin Bacau, daca alergi un pic, iesi din oras.
Iulico, vezi, ca tot ti-era dor de mama ta...na ca ai acum sa te saturi.
Ina si Stefania - salutare! Ce va mai fac burtile?
Adina + Olivia Q1.04
wonderful spune:
Marule,daca tot ai chef de fugit,fugi numa' cu el,nu cu toata gloata dupa voi.Ca-n zilele de odinioara...Fufiti ca 2 nebuni frumosi,cu pletele falfaind in vantul rece al naibii al Ca.La multi ani iubitului tau!

Ultimele suntem noi,care abia asteptam sa vedem ce surpriza i-ai pregatit loverului tau!
wonderful spune:
Printeso,da,n-o sa ma mai bata vanturile siberiene pe la
,mi-am luat de-o grija.
Adinoooo,kkkkkkkkkkk pe ele!!!!!!de geamuri nenorocite!!!!!Le-au pus in 6h si-mi trebuie 3 zile sa le pun la punct!Daca stiam.imi puneam obloane.Si nefericitu' de omoi,al meu,mai are si proasta inspiratie sa ma-ntrebe de 3/zi:'Iti place surpriza pe care ti-am facut-o,iubita?'Imi fixez privirea-n alta parte ca sa nu cada lat.Ca nu te pui cu o voodooizda!Cred ca la fro mierc. termin ori il omor,una din 2!
A_Iulia spune:
Da' ce faci tu frumoaso cu geamurile alea, ca tot nu-nteleg. Ce-ti ia 2 zile? Ce mizerie?
De fapt cate camere ai? Ca de fapt daca ai vreo 40-50 de camere, te-nteleg sa-ti ia 3 zile sa tot freci la geamuri.
Adina + Olivia Q1.04
wonderful spune:
Adinooo.ce-ai cu Bc?'Tomnai' acuma cand au pavat astia peste tot,mai aveau un pic si-ti pavau si buda,daca le-o cereai.In schimb noi nu schimbam trotuarele lunar,asa,cum 'face' cei din B.Ce-aveti,bre,cu bietele trotuare?Voi mergeti cu tancurile pe ele?Matura ta cu ce cifra octanica falfaie?
A_Iulia spune:
Saracu barbat'tu, iti face surpriza asa frumoasa si tu...o ciudata, asta esti.
Ia ziceti si voi fetelor, sa ai asa o nevasta, pai sa n-o bati toata ziua? ![]()
Adina + Olivia Q1.04
MsLara spune:
Buna seara, buna seara!
Ce mai faceti, vad ca dincolo de ocean se petrece nu gluma
Iuliana, nici eu n-am cuptor, asa ca noi terminam cu dietele si abia apoi ne bagam la prajitureala...atunci sa vezi...
...REstul babacoancelor vad ca au grija de burtica, de gemulet, de maturica...
Lali 
A_Iulia spune:
quote:
Originally posted by wonderful
Adinooo.ce-ai cu Bc?'Tomnai' acuma cand au pavat astia peste tot,mai aveau un pic si-ti pavau si buda,daca le-o cereai.In schimb noi nu schimbam trotuarele lunar,asa,cum 'face' cei din B.Ce-aveti,bre,cu bietele trotuare?Voi mergeti cu tancurile pe ele?Matura ta cu ce cifra octanica falfaie?
W
Staaai, ca inca nu am terminat cu bordurile pe-aici...noua moda 2008 vor fi bordurile roz. Asa ca ne apucam iar de inlocuit...

Matura mea, la cat consuma, ma mir cum de nu i-au facut rezervorul de 100l. De fapt sunt obisnuita cu avioanele...ce sa ma mai mir cat consuma si asta.
Adina + Olivia Q1.04
wonderful spune:
quote:
Originally posted by Adina Iulia
Da' ce faci tu frumoaso cu geamurile alea, ca tot nu-nteleg. Ce-ti ia 2 zile? Ce mizerie?
De fapt cate camere ai? Ca de fapt daca ai vreo 40-50 de camere, te-nteleg sa-ti ia 3 zile sa tot freci la geamuri.
Adina + Olivia Q1.04
Mey,cacatele astea de geamuri tre' sa le pui ipsos ca sa le izolezi,lucru care a luat destul,ca o vaca le-am spalat,am facut curat si acu,imi bag picioarele,e ca la-nceput,asa ca maine nu mai fac nimic,decat sa stau cu voi si o pizza.Am 3 chambres.Dar crd ca suntem noi mai tipicari sau mai tampiti.Baga-m-as in Rusia!!!
A_Iulia spune:
Lali, nici tu n-ai cuptor? 
Eu de fapt am, da' nu a mai fost testat de vreo 10 ani, cam asa.
Sunt convinsa ca nu mai merge deloc.
Adina + Olivia Q1.04