Cafea cu aroma de femei -23
Raspunsuri - Pagina 16
Maadi spune:
Wonderful - Si nu te-ai trezit cu micuta Adinutza in vizita pe matura, sau deja erau puse termopanele?
Succes la treaba. Dar cine o sa aiba casuta frumoasa si aranjata de Sarbatori?
Ioana - Stiu ca este greu, dar o sa treaca si o sa va obisnuiti cu noul program. Si cand te obisnuiesti.....o iei de la capat.
Stefania - Poti zbura, vorbeste cu Adina. Dar iti trebuie costum.
wonderful spune:
![]()
![]()
![]()
Madi,ce sa spun?Mi s-a parut mie ca aud niste zgomote in geam.Am crezut ca-i de la matura Adinei,da' dupa aia mi-am dat seama ca puturoasa o sa vina cand o sa fie toata treaba terminata!
maru spune:
darn, ca nu fu nici o inspectie, nici o brigada, ci banal, plictisitor, domestic!!!
principeso, pe unde umbli?
Doamne'ajuta!
aidaciolac spune:
mey , dar ce activitate!
Acum sigur o sa plecati ca am venit io ![]()
Aida - mama de pisica mica.

nov2006 , vara2007 , septembrie2007
Matza Emma in actiune
ioanaradu spune:
eu mai stau cam 15 min. apoi ma culege sotu' sa mergem acasa ... poate-mi rezolva si mie masina, ca nu-mi place deloc sa fiu dependenta de el.
mamica lui
Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
poze cu matei
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!
principe spune:
'neata gagicile!
uite ca am aparut si noi,sf asta de saptamana am fost tare acupati cu vizitele .. a fost festiv aici si ne-am destrabalat.
ioana,cred ca ti-e tare greu fara inimioara ta.
stefa,vezi cum stai cu tensiunea ,eu ma simteam asa cind crestea sau scadea tensiunea...in ultimul trimestru apar fluctuatii al tensiunii ...ai grija.
ina,nu mai intra la odisee,este f tragic sa auzi ca mamaici au pierdut bb-ei...sigur te afecteaza negativ ,te face temeroasa ptru sarcina ta.
marule,cind faci curcanul de thanksgiving??
w,deci nu te mai bate vintul ...ai termopane.
adina,si cum zici ca a fost la rusi??
adina,madi,ati facut checurile??
rebiana,nu te-ai intors de pe centura??
beluta ,am vazut ca doar a bagat capul p usa cafenelei si iar a tulit-o
lali,unde umbli?
iuliano ,lasa naibii "esercitiile".
andraaa mai intra si tu la o cafea!
sper ca nu am uitat nici o gagicuta..va pup
hai dati o cafea??!
monica mami de print
http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=77828117
maru spune:
o ciucalata calda de la mine, ca tot mi-e lene sa ma duc sa imi spal cana sa imi fac una! nu de alta da tre sa traversez holul plin de studenti care te vad ca mergi cu cana la toaleta, brrrrrrrrrr
draga mea, Tkxgivingul fu aici, primul we din octobrie, ba si Oktoberfestul s-a terminat. Canada nu are aceeasi data la Thanksgiving precum statele. Cum a m fost la betivaneala canadeza, la intalnirea cu mamicile quebecoase si cele ontarioase de la thousands islands, am scapat curcan, de musafiri, de frecus, haha
mare scofala nu e cu curcanu, ca il iei gata umplut, mirodenizat, il bagi la cuptor, ai grija sa fie temperatura optima si gata!
Doamne'ajuta!
principe spune:
marule ,
ai fugit de acasa ca sa nu faci curcan...frumos.
eu abia astept sa fac..noua ne ploace sa-l preparam noi ca iese mult mai bun.
aida,scuze ...mii de scuze ca am scris gresit reteta de bananiera.
o pup pe falcoasa mica...dar gustul i-a placut??
monica mami de print
http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=77828117
iuliana_2007 spune:
Buna gagici,
Am trecut si eu pe aici sa va salut ca sa nu ziceti ca acum daca a venit mama pe la mine ma tin cu nasul pe sus
.
Sunt tare mandra de printesa mea ca sta bine,bine in fundulet.
Vad ca voi sunteti ocupate cu facutul bunatatilor
,nu treceti si pe la mine cu neste chec d-ala.Ce as mai face si eu o gramada de chestii dar daca nu am cuptor imi pun pofta in cui.
Principe nu m-am mai dus la sala saptamana asta sa fac esercitii ca am fost zile la rand si ma dureau muschii de atata efort si am zis sa o las mai moale.Dar in casa tot mai fac asa cand pot ca nu ma pot abtine.
"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."
maru spune:
sa fac curcanu numai pentru noi nu se merita ca ramane la greu, sa invit gasca la noi, n-am avut chef, asa ca am sters-o cat am putut de repede
acu, hasbandul face anii, o suma rotunda si am planificat sa fugim de acasa, (eu, el nu stie inca, e surpriza) noi si fratele lui cu familia la Medieval Times la Toronto, sa petrecem o seara acolo, mai ales ca e innebunit dupa istorie, cred ca ii va place teribil, cam ofteaza cand vede reclama la tv
anyway, se pare ca o parte dintre prietenii nostri mai noi si cei mai vechi si-au amintit ca e ziua lui, asa ca va trebui sa facem o adunare si acasa
so, curcanu va fi sacrificat!
Doamne'ajuta!