Cafea cu aroma de femei -23

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

quote:
Originally posted by Maadi

Neata fetele cucuietele!

Ce bine suna ceiutz si patutz. Cum la noi nu se poate, o sa beau o cafea mare, proaspat preparata alaturi de voi.

Stefi - Cum te mai simti? De ce nu iei osciloccocinum, este homeopat si poti lua si in timpul sarcinii. Multa, multa sanatate.

....

O saptamana excelenta la toata lumea.

ce-s astea..?dar oricum cat mai am...8 sapt...parca cat..

multumim...

Stefania X 2 31+
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto
"Unii se plang fiindca trandafirii au spini, eu multumesc cerului ca gasesc trandafiri pe spini" ...Shakespeare

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ina78

Mai am momente cind ma intreb daca mai sint.... Parca sinii nu mai sint asa tensionati. Au ramas mari dar parca nu mai sint asa tari. sau m-am invatat cu senzatia.... Iar greturi ... m-am prea mai avut.

Maadi ... buna cafeaua nu? Am baut si eu acum o ciocolata calda.

eu - Ina

- puiutul meu

hai, hai ..ino..vrei bataitza..? cred ca la un moment dat ..e normal ca sanii sa nu mai fie ca la inceputul sarcinii...eu spre ex. acum inafara ca sunt f. sensibil la orice atingere.. si nu suport orice material... in rest...daca nu as simti bb-ita..nu as mai zice ca sunt...suint fleostiti....

Stefania X 2 31+
"Unii se plang fiindca trandafirii au spini, eu multumesc cerului ca gasesc trandafiri pe spini" ...Shakespeare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

ina esti de coma fato

Aida - mama de pisica mica.

nov2006 , vara2007 , septembrie2007

Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Cred ca si din cauza evenimentelor de la noi de la odisee... au fost foarte multe sarcini pierdute -- oprite din evolutie. Si acum stau mereu cu teama... sa fie bebe ok. Sa creasca, sa pape...

Nu mai ... si greturi nu prea am.

eu - Ina

- puiutul meu

Mergi la inceput

stai linistita.. o sa fie totul bine!

gandeste mey color.. ca asa treci prin alb negru...

crezi ca eu nu am dubii..chiar daca o simt ca ma bate...cum nu o simt cum... mai ales ca eu anul trecut am pierdut deja o sarcina... credi ca reusesti sa-ti imaginezi... dar am lasat griul deoparte.. si am gandit in culorile curcubeului..asta te ajuta mai mult decat pesimismul....

curaj si multa speranta

Stefania X 2 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

Heleu,fetili!Nebunelor,nu mi-au spart nicio casa!KK-m-as pe geamuri!!!Ca tot rinesc de cand le-au pus si tot n-am terminat;de lipit tapet unde s-a belit,de luat benzile alea,deci iar se face mizerie,de spalat fro 3 masini,plus perdelele...
Am citit 23 si vad ca sunteti tefere si asta conteaza.
Adin,cum a fost la rusi,ca tot te-au intrebat numa' de fro 10 ori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

fetele va salut si eu de la serviciu ... prima zi.
pe matei l-am lasat la mama ... offf ... greu e. sper sa ma obisnuiesc, ca imi vine sa plec pe jos ... nu ca as avea prea multe variante, ca masina n-am, e defecta, asa ca momentan sunt la mana sotului, dar stau si pe capul lui sa aduca mecanica sa vada ce are buburuza.
am citit asa mai pi sarite si vad ca sunteti bine ... sper sa ma mai cafelesc si eu cu voi.
va pup!

mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
poze cu matei
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!

Mergi la inceput

w...suntem bineeee...ma gandeam ca ti-ai luat vacanta...

ioana gandeste-te ca e doar o perioada si trece...
eu asa imi zic mereu..si functioneaza...

vine alta......

nu da ca fug

Stefania X 2 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

Stefania multumesc de incurajare, chiar daca stiu ca perioada asta care "va trece" poate tine intre 1 an si 2 ani.

mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
poze cu matei
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!

Mergi la inceput

cred ca iti imaginezi ca eu am o perioada nu tocmai...din alea care pot sa zbor.. si sa zburd.. abia ma tarai.. si ma urnesc de pe o parte pe alta.. cu multe chile puse.. si cu..etc,etc...

si eu mereu imi zic..las' ca trece ea si asta...

si vine alta..

cine stie cum va fi..dar aici imi imaginez eu .. ca va trece ea si aia..... ce sa-i faci ... trecem din lac in putz...

Stefania X 2 31+

Mergi la inceput