Cafea cu aroma de femei -23
Raspunsuri - Pagina 18
MsLara spune:
quote:
Originally posted by MsLara
Buna seara, buna seara!
Ce mai faceti, vad ca dincolo de ocean se petrece nu gluma
Iuliana, nici eu n-am cuptor, asa ca noi terminam cu dietele si abia apoi ne bagam la prajitureala...atunci sa vezi...
...Restul bacaoancelor vad ca au grija de burtica, de gemulet, de maturica...
Lali
Lali
A_Iulia spune:
quote:
Originally posted by wonderfulquote:
Originally posted by Adina Iulia
Da' ce faci tu frumoaso cu geamurile alea, ca tot nu-nteleg. Ce-ti ia 2 zile? Ce mizerie?
De fapt cate camere ai? Ca de fapt daca ai vreo 40-50 de camere, te-nteleg sa-ti ia 3 zile sa tot freci la geamuri.
Adina + Olivia Q1.04
Mey,cacatele astea de geamuri tre' sa le pui ipsos ca sa le izolezi,lucru care a luat destul,ca o vaca le-am spalat,am facut curat si acu,imi bag picioarele,e ca la-nceput,asa ca maine nu mai fac nimic,decat sa stau cu voi si o pizza.Am 3 chambres.Dar crd ca suntem noi mai tipicari sau mai tampiti.Baga-m-as in Rusia!!!
W
Ei, Wendy, si cand te gadesti ca toti nervii astia si timpul pierdut doar din cauza ca n-ai folosit instrumentele de spalat geamuri pe care ti le-a oferit cadou de ziua ta Iubi...
Adina + Olivia Q1.04
wonderful spune:
Ce scule de spalat geamuri?Maturoiu' tau?P-ala nu pun mana,nici sa ma pici cu ceara.Cine stie ce bolmoaje ai incantat?!Mai imi creste ceva,pe undeva!Numa' cocoasha sa nu fie!
wonderful spune:
quote:
Ce faci Lali, te citezi?
Adina + Olivia Q1.04

A-nceput sa se placa tot mai mult!Ii parea cunoscut stilu'!
MsLara spune:
quote:
Ce faci Lali, te citezi?
Adina + Olivia Q1.04
Am vrut sa editez ca imi tremurase mana ...si cred ca m-am citat...
Are ceva computerul asta ca da rateuri...
In fine, sa-ti raspund, n-am cuptor ca am renuntat la aragaz in favoarea unei plite si a unei masini de spalat vase...la cat sunt de harnica...se impunea!!
Dar acum nu mai am loc de cuptor...
Lali
A_Iulia spune:
Lal, acum se cuvine sa renunti la plita si la masina de spalat in favoarea unui arbust ornamental ![]()
Cum mai Wendy, nu tu te laudai ca ti-a facut cadou Iubi al tau de ziua ta ustensile de spalat geamuri? hehe, ai uitat...
Adina + Olivia Q1.04
aidaciolac spune:
Adica voi nu stiti sa incercati un cuptor?
Dati drumu si bagati capu' inauntru ... ![]()
Aida - mama de pisica mica.

nov2006 , vara2007 , septembrie2007
Matza Emma in actiune
aidaciolac spune:
principeso ai schimbat reteta la banane , ca Emma a mancat doar coaja ... la nepot nu am mai trimis de rusine ... dupa ce a mancat de portocale ar fi zis ca imi bat joc de el

Matza Emma in actiune
aidaciolac spune:
maru , principeso imi place ca la voi tot o chefuiala este ... sa tot nu muncesti.
Munceste cineva?

Matza Emma in actiune